Săptămânile Modei vin de obicei cu inovații din lumea modei, iar designul ochelarilor nu face excepție. Descoperă îmbunătățirile aduse modelelor clasice, găsește echilibrul perfect între tendințe și caracterul atemporal, noutate și nostalgie. Anul 2022 vine cu relansarea ochelarilor de soare și a ochelarilor de vedere cu noi materiale de prelucrare, un aer magic retro, modele futuriste și culori intense și accesorii. Ce tendință te atrage cel mai tare?

„Moda este ceea ce cumperi, stilul înseamnă ce faci cu articolul respectiv.”

Ochelari aviator supradimensionați

Da, ochelarii noștri aviator preferați revin în forță. Și prin forță ne referim la modele mari - modele de Max Mara și Tom Ford ce acoperă jumătate din față, în timp ce Gucci a optat pentru rame groase. Modelele lor supradimensionate reprezintă must have-ul acestui sezon pentru orice formă a feței.

Fashion Weeks 2022, Tom Ford, eyerim.ro

Rame dreptunghiulare

Descoperă una dintre cele mai dominante tendințe în materie de ochelari. Această formă futuristă oferită, de exemplu, de Balenciaga sau Balmain este alegerea perfectă pentru cei/cele care își doresc să fie în tendințe. Ideală pentru fețe cu forme ovale, rotunde și în formă de inimă. Pentru un impact și mai mare asortează-i cu părul strâns.

Fashion weeks 2022, eyerim collection Vega, eyerim.ro

„Ochelarii de soare sunt ca fardul de pleoape: Fac totul să arate mai tineresc și mai drăguț.”

– Karl Lagerfeld

Culori îndrăznețe și lanțuri

Adaugă mai multe culori stilului tău de zi cu zi și arată lumii cine ești cu adevărat! D&G, Persol, Chanel și Valentino, cu toții au îmbrățișat această tendință cool și practică. Păstrează-ți ochelarii în siguranță și la îndemână cu lanțurile superbe și fii diferit/ă.

Fashion weeks 2022, Jimmy Choo, eyerim.ro

Rame super pătrate

Atrage atenția tuturor cu ochelarii cu rame pătrate mari! Acest stil atemporal pleacă de la forma de fluture până la un aspect vintage, dar în același timp jucăuș. Așa cum am putut observa la Dior sau Prada - aceste rame pur și simplu îți duc apariția la un alt nivel. Alege-le pentru fețe cu formă ovală sau rotundă.

Fashion weeks 2022, eyerim collection Seren, eyerim.ro

„Cu ochelarii pe față sunt Jack Nicholson. Fără ei, sunt gras și am 60 de ani.”

- Jack Nicholson

Rame vintage maxi

Mai mare înseamnă mai frumos! Prezentate de Versace, Fashion East și Courrège, aceste rame oferă un aspect retro-vintage cu proporții supradimensionate și rame groase. Formele lor pătrate sau rotunde te vor face întotdeauna să arăți la modă.

Fashion Weeks 2022, Chloe, eyerim.ro

Fie că sunteți atras sau nu de noile tendințe, vestea bună este că le puteți găsi acum pe toate pe eyerim eshop! Așa că de ce să nu transfomați banalitatea de zi cu zi în elemente unice? Nu va fi o problemă să faceți acest lucru cu acești ochelari