A trecut foarte mult de la ultimul nostru episod din eyerim. Ne-ai lipsit! Dacă nu aveți nicio idee despre ce este eyerim insider, atunci citiți primul și al doilea episod din seria Biroul eyerim și apoi reveniți aici pentru a continua.

De data aceasta, există o grămadă de oameni pe care trebuie să vi prezentăm! De la UX (Experiența utilizatorilor) până la Dep. Financiar. I-am întrebat pe toți niște întrebări interesante și, deși unele răspunsuri par a fi uneori ilegale, amintiți-vă că s-ar putea să exagerez. (Sau poate că nu?)   

Recunosc, multe lucruri s-au schimbat în ultimele 10 luni aici la eyerim, cu excepția faptului că pot savura întrebările enervante pe care le adresez colegilor mei atunci când îi intervievez, este în continuare aceeași. Știi, nu ar fi fost nici o distracție în articole dacă i-ași fi întrebat pe acești oameni frumoși doar întrebări vechi, plictisitoare. A trebuit să adaug o singură întrebare care să-i să fie "UGH, care naiba este adevăratul punct al acestui lucru." Și-mi place! De la expresiile faciale confuze până la trenul de gânduri privind "cum de job-ul ei este real", merită mereu fiecare secundă. Haide, să vedem pe cine am iritat cel mai mult de data asta.

(Lungimea paragrafelor variază în funcție de gradul de iritare, cred ...)

Jozef - “introvert extrovert”

eyerim office tour UX team, JozefÎncepem în forță cu echipa noastră de UX. Tipul acesta este managerul de proiect la eyerim. Foarte responsabil, creativ și distractiv. Inițial, ideea lui despre fotografia perfectă a lui în birou era pe pervazul ferestrei, lucrând romantic în îndeplinirea sarcinilor sale. După cum puteți vedea, nu sunt de acord cu promovarea unui mediu de lucru periculos (de aceea el pare atât de trist).Dar bine, după cum am stabilit că este cu adevărat creativ și ciudat acum, să ne întoarcem la slujba sa reală. Jozef corectează și verifică toate proiectele UX în curs de desfășurare, comunică cu dezvoltatorii noștri de la Hatimeria și îi ajută pe băieții săi cu proiecte mai mici.Întrebarea umătoare fiind "Care este cel mai rău lucru pe care l-ai făcut ca un copil?" Mi-a spus o grămadă de lucruri obraznice, dar mi-am dat seama că nu vrea ca mama să știe, așa că și-a terminat monologul cu "Scrie doar că am fost un băiat bun". Cum să nu! (add gif) Îi iubește pe cei tineri, motivați, inovativi de la eyerim și gașca lui de la UX. Din anumite motive, Jozef a vrut să-i mulțumească public șeful său Branislav și celor mai buni prieteni ai săi, Jaroslav, Jan și Lukas. (Nu am nici cea mai mică idee ce la făcut să se simtă ca și cum ar accepta un premiu de la mine?)

Jaroslav - “Nu știu”

eyerim office tour UX team, JaroslavJaroslav este tipul de QC (verificare de calitate) a lui Eyerim. El verifică dacă totul este perfect pe site-ul eyerim, buletine de știri sau în viața personală a lui Jozef (de mai sus). El rezolvă problemele, încearcă să găsească cauzele lor și apoi să le trimită în cutia de mesaje a dezvoltatorului nostru sau să-și irite colegii din fiecare departament cu ele. Și pentru că este fiabil și inventiv, el se ocupă și de alte proiecte creative UX! Iubește că lucrează la eyerim în principal din cauza lui Jozef (din nou, tipul de mai sus - iubirea există, baieți, nu judecați) și echipa UX care, după cum spune el, nu funcționează împreună de atâta timp, dar toate au ieșit perfect. Ei știu și întotdeauna se sprijină reciproc, indiferent de ce. (Și pot confirma 100% acest lucru - băieții din echipa UX au într-adevăr această conexiune autentică pe care n-am văzut-o nicăieri altundeva.) Și cel mai rău lucru pe care la făcut copilul? Trebuie să spun că nu vreau să pun niște lucruri aici, așa că ... Acesta a făcut pipi într-un lift. Este de ajuns.

Lukas - “Cinicul empatic”

eyerim office tour UX team, LukasLukas este drăguț. El este designerul nostru absolut fenomenal UX, care a știut mereu că dorește să fie designer într-o zi. Deși nu a lucrat atât timp la eyerim, el știe lucrul vital în a lucra aici - clientul este întotdeauna prioritatea numărul 1. Și ca designer UX, ar trebui să știe! El face se ocupă de toate vizualurile pentru site-ul nostru împreună cu celălalt designer Jan (episodul anterior al eyerim insider) și toate acestea trebuie să fie înțelese, clare și distinctive pentru fiecare client. Îi place să lucreze la eyerim din cauza echipei UX (ugh, bine UX am înțeles, vă placeți foarte mult), angajamentul tuturor la eyerim și uimitoarea oportunitate de a face ceea ce iubește. Cel mai rău lucru pe care la făcut a fost unul dur de a descrie, este mai degrabă o experiență de viață și pe moarte. Într-o zi caldă în apartamentul său de la etajul 9, el a fost prins involuntar într-o luptă neintenționată și necontrolată pentru mândria sa cu o pasăre fără maniere.Voia s-o salveze, să-i arate cea mai apropiată ieșire, dar pasărea voia să se lupte. Pasărea l-a atacat, și-a făcut nevoile peste tot și Lukas a trebuit să se răspundă! El a lovit pasărea cu un foraș din plastic. Tot ce pot spune acum este că nu am văzut niciodată o asemenea durere și regret în ochii cuiva. Ai putea spune cât de greu a fost pentru Lukas să spună această poveste captivantă. Mulțumesc, Lukas, ești foarte curajos.

Pavel - “Muncitorul dur”

eyerim office tour Marketing team, PavelAici este CMO-ul nostru, Pavel, chemându-ne cu un zâmbet destul de suspect. Pun pariu că toți ați vrea să zâmbiți așa, atunci când sunteți în căutarea unui serviciu, nu? Ce face Pavel la eyerim? El este practic regele marketingului de aici. El are grijă de tot ceea ce face marketingul și, cu ajutorul oamenilor din echipa sa, încearcă să transforme eyerim în ceva mare, atractiv și perpetuu. Lucrează atât cu echipa noastră internă de marketing, dar și cu una externă. De asemenea, are grijă de strategiile legate de investiții și trebuie să spun că face totul foarte bine! În munca sa la eyerim, Pavel apreciază ocazia extraordinară de a face ceea ce se iubește și de a lucra cu profesioniști calificați care iubesc să-și facă treaba bine, este o bucurie pentru el. Punerea în aplicare a gândurilor și tendințelor cunoscute în strategia de marketing cu oameni care își fac treaba cu o asemenea pasiune și dragoste este ceva ce admiră la eyerim. Pavel este, evident, foarte pasionat și a fost ca și copilul.Cred că și-a descoperit dedicarea și spiritul când a pus foc pe o pajiște. Da. O pajiște.

Jan - “Pragmatic deschis-la-minte”

eyerim office tour Finance team, JanCare sunt șansele de a găsi doi oameni care lucrează în același loc cu aceeași afecțiune arzătoare de a da foc la pajiști ca și copii? Nu mulți, crezi? Ei bine, te înșeli. De ce? Cel mai rău lucru pe care CFO-ul nostru, Jan, fratele nostru Ceh minunat a făcut-o ca și copil, a fost să dea foc la o pajiște. Cred că a fost o tendință pe atunci? Oricum, Jan este acum un tip fermecător care nu mai este implicat în nici o activitate piromaniacă. Funcția sa principală este de a avea grijă de situația financiară, investițiile, toate activitățile din toate departamentele și fluxul de numerar de la eyerim. Își iubește munca datorită inspirației constante pe care o primește de la colegii săi tineri și dinamici de la eyerim. El crede că tinerii din eyerim sunt opusul absolut al tinerilor obișnuiți cărora le-a fost dat totul de mici și, prin urmare, nu simt nevoia de a încerca sau de a fi inovativi și creativi. El admiră pur și simplu motivația și se concentrează pe oamenii de la eyerim. Și noi la rândul nostru cu tine, Jan! Ești minunat.

Anastasia - “Favorita tuturor”

eyerim office tour Finance team, AnastasiaAceastă fată frumoasă este cu siguranță unul dintre cei mai deștepți oameni pe care îi avem la eyerim. Ea este strategul nostru de stabilire a prețurilor și face tot felul de analize și verificări ale numerelor în scopuri comerciale. Muncind la eyerim este o bucurie pentru ea, în primul rând pentru că îi oferă o mulțime de oportunități, învață lucruri noi și diferite în fiecare zi. Ana admiră faptul că contribuția fiecăruia este apreciată și binevenită în orice alt departament. Îți poți imagina că poate face ceva rău ca un copil? Nu, nici eu. Mi-a spus că cel mai rău lucru pe care a făcut-o a fost când ea și prietenii ei mergeau în mod regulat la niște nunți ale străinilor, dansând și distrându-se acolo, precum o dețineau. V-am lăsat să vă decideți dacă un astfel de lucru este mai obraznic sau mai drăguț.  

Lukas - “Pionierul rezistent” 

eyerim office tour Logistics team, LukasLukas este una dintre cele mai noi persoane de la eyerim. Face parte din echipa noastră de logistică și lucrează în strânsă colaborare cu Serviciul Clienți. Responsabilitatea sa este să susțină CX zilnic și să rezolve problemele legate de returnarea și repararea ochelarilor comandați. Îi place foarte mult să lucreze la eyerim din cauza oamenilor și a oamenilor din echipa de logistică, din cauza spiritului eyerim și, în ultimul rând, nu în ultimul rând, locația birourilor eyerim. Unul dintre cele mai obraznice lucruri pe care le făcea ca un copil era să arunce bile de noroi în ferestrele vecinului. Frumos.

*For the universal benefit, I had to change some facts in this story.

În concluzie, oamenii de la eyerim sunt minunați și întotdeauna vor fi. Chiar și de la un an după ce primul episod din eyerim insider a fost publicat când au fost angajați doar 17 persoane iar astăzi, cei 43 de oameni minunați care lucrează și oferă totul, este atât de distractiv să vorbim cu toți! Să auzi ceea ce toată lumea are de spus despre experiența lor este mereu luminător și inspirat. Fiecare persoană care lucrează la eyerim este apreciată. De aceea, vă puteți aștepta să vină multe episoade din seria Birourile! Există mult mai mulți oameni pe care-i apreciam acum.