De aceea, am luat decizia de a lucra de acasă mult mai devreme decât ne-a fost recomandat oficial - ca să ne asigurăm că toți colegii noștri pot fi acasă cu cei dragi în timpul acestor momente dificile. Nu doar ca profesioniști în comerțul electronic, dar și ca tineri, simțim o mare responsabilitate față de comunitatea noastră și față de voi, clienții noștri. De aceea, vrem să vă anunțăm că facem tot ce putem ca să ne asigurăm că sunteți mulțumiți.eyerim home office

Lucrăm în regim normal

Vindem produse și oferim servicii prin care care îmbunătățim vederea. De aceea, considerăm că este datoria noastră să rămânem implicați pentru a vă procesa comenzile și pentru a răspunde nevoilor dv. cât mai rapid posibil.

Suntem în legătură cu furnizorii noștri ca să ne asigurăm că nu există nici un blocaj al lanțului de furnizare și că serviciile noastre funcționează normal. În cazul în care timpii de livrare se vor mări, vom anunța acest lucru pe pagina fiecărui produs. 

Comanda ochelarilor cu prescripție medicală rămâne, de asemenea, valabilă, iar laboratorul în care fabricăm lentilele funcționează în parametri normali. Producem lentile monofocale pentru peste 10.000 de modele de ochelari de vedere. Oferim însă și lentile progresive (multifocale) pentru toate modelele din colecția eyerim. Aceste lentile servesc pentru corectarea prezbitismului - sunt făcute pe baza a două sau chiar mai multe rețete pentru a asigura vederea clară a obiectelor aflate la distanțe diferite.

Aveți nevoie doar de rețeta de la medicul dv. optician. În caz că aveți probleme la introducerea datelor de pe rețetă în configuratorul de lentile de pe site, echipa noastră de la Serviciul Clienți vă poate ajuta. Datorită Oglinzii noastre Magice (Magic Mirror), puteți proba cu ușurință mii de perechi de ochelari folosind camera web, oricând, oriunde. 

Livrările noastre sunt sigure

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), coronavirusul nu se transmite prin obiecte, cum sunt coletele sau ochelarii. Studiile științifice arată că posibilitatea supraviețuirii virușilor în afara organismelor vii, de exemplu în timpul transportului, este zero. 

Deși este improbabil ca virusul să supraviețuiască pe orice suprafață anorganică, atât colegii noștri de la depozit, cât și cei de la compania de curierat, au implementat noi procedee de lucru, care includ creșterea standardelor de igienizare ale produselor care vă sunt livrate.

Suntem aici pentru dumneavoastră

La fel ca întotdeauna, echipa eyerim de la Serviciul Clienți este aici pentru dv. Colegii noștri sunt gata să vă răspundă la orice întrebare la telefon, de luni până vineri, între orele 8:00 - 16:00, sau oricând pe mail.

P.S.: Stați acasă și rămâneți optimiști. Suntem toți împreună în această situație. Și împreună, vom trece peste aceste vremuri dificile!