Indiferent dacă sunteți în căutarea unei perechi de înaltă calitate, de top sau a celei mai noi creații de designer, magazine outlet, fizice și cele online, sunt cele ce salvează stilul. Nu toată lumea dorește să-și consume întregul salariu pe un singur produs, nu? Faceți 2019 un podium de modă rezonabil.

Haideți să începem cu o mică explicație. Ce înseamnă "outlet" de fapt? Dicționarul Collins (bine, site-ul, pentru că cine are timp să treacă printr-un dicționar actual în zilele noastre?) Explică "loc de desfacere" ca "un loc în care vinzi produse deteriorate sau învechite de la un anumit producător". Ai înțeles? Bun.

Acum, când suntem cu toții mai deștepți, ce înseamnă "eyerim outlet"? Înseamnă cumva că noi vindem ochelari deteriorate ? NU. eyerim outlet este un loc minunat online unde puteți găsi ochelari de soare sau de vedere ce au fost în stoc pentru o vreme, sau ochelari de soare și rame din anotimpurile anterioare. Deci nu. Calitatea, brandul, stilul stau chiar în outlet-ul eyerim. Dar pentru prețuri mult mai rezonabile.

   

”Dar ... înseamnă că ochelarii din eyerim outlet nu mai sunt la modă?”
Pai da. Dar, de asemenea, blugii cu talia înaltă sunt, de asemenea, presupuși că nu mai sunt la modă astăzi, dar noi toți totuși îi iubim și îi purtăm. Stii ce spun? Multe piese la modă sunt "fără stil". Dar nu înseamnă că nu trebuie să-ți placi și să-i aruncați pe toți când cineva spune așa.

"Ochelarii de soare și ochelarii de vedere sunt mult mai ieftini decât am văzut la alte site-uri pentru ochelari de soare! Atunci sunt falși garantat!”
Dragă, te rog. Am fost trimiși pe această cale de prea multe ori. Toți ochelarii de la eyerim și pe pagina de outlet eyerim sunt adevărați. Autentici. Originali. Veritabili. Citiți acest articol sau acest articol luminos și veți afla mai multe.

Pagina de outlet eyerim implică ochelari de soare clasici, de înaltă calitate și ochelari de vedere pentru doamne, domni și copii de la case de design uriașe precum Dior, Chloe, Céline, Dolce & Gabbana, Miu Miu sau legenda sportului, Oakley. Deci, clasicul eyerim pe care-l știm și iubim cu toții chiar cu prețuri și mai bune. URA?!

   

Pentru a vă demonstra că cuvintele mele nu sunt degeaba și că de fapt știu despre ce vorbesc (ehh ... cu siguranță!), am decis să-i întrebăm pe cei patru fondatori eyerim care este opinia lor despre un outlet în general. Toată lumea are nevoie de o opinie corectă despre o persoană adevărată, nu ?! (Nu mă identific cu un astfel de grup, iubesc totul prea mult.) Ei bine, toți sunt foarte reali, sunt eleganți, sunt inteligenți.

Deci, le plac fondatorilor ideea de outlet? Ar cumpă cumva ochelari niște perechi mișto din outlet-ul eyerim? Sau este plin numai cu perechi de ochelari “demodați"? Ei sunt fondatorii, nu? Ar trebui să fie cinstiți cu privire la pagina de outlet eyerim atunci. *

Andrea Zahurancova, co-fondator eyerim

"Moda este un concept foarte schimbabil. Se schimbă rapid de la sezon la sezon, iar cantitățile de produse sunt destul de ridicole. Acest lucru nu poate fi bun nici pentru producător, nici pentru mediul înconjurător. De aceea îmi place ideea magazinelor outlet și a paginilor online de outlet. "

Branislav Ramsak, co-fondator al eyerim

"Nu-mi pasă de tendințe. Îmi plac bunurile ce-mi pot spori personalitatea într-un fel și dacă sunt de acum 2 ani - bine, prea rău. Imaginați-vă că găsiți ceva foarte mișto și probabil uitat de unii pentru un preț atât de bun și îl purtați cu "stilul" ... ești de neatins! "

Yassaman Omidbakhsh, co-fondator al eyerim

Eyerim outlet este un mod incredibil de a cumpăra rame sau ochelari de soare la modă! Prețul mai mic al produsului nu îndepărtează deloc calitatea! Toți ochelarii sunt încă exclusivi, elegați și accesibili. "

Martin Zahuranec, co-fondator al eyerim

"Outlet-urile în general sunt o idee fantastică. De ce outlet-ul de la  eyerim este atât de convenabil? Toate magazinele sau optica offline pentru ochelari, înlocuiesc toate colecțiile "vechi" cu cele noi - destul de înțelept, nu? Dar ceea ce se întâmplă atunci este că pur și simplu nu reușiți să găsiți nici o pereche de ochelari din 2 sezoane în urmă ce ați iubit atât de mult în orice magazin offline! Iată de ce pagina outlet eyerim există: astfel încât să puteți găsi toate produsele dvs. preferate la un preț uimitor online. Și vom expedia toți ochelarii de soare și ramele în 48 de ore!"

n concluzie, pagina de outlet eyerim este minunată și include unele piese de modă care nu mor. Nu mă înțelegeți greșit, la eyerim, ne place tendințele noi din modă! Este un fel de fascinant, modul in care se schimbă de la sezon la sezon si cum oamenii urmăresc schimbările. Dar amintiți-vă: Aveți grijă de voi. Alegeți, purtați, cumpărați, faceți ceea ce vă place. Este viața voastră, astfel încât și dumneavoastră să vă puteți bucura de propriile dvs. reguli. Acum, mergeți direct la pagina noastră de outlet eyerim, da? Merită încercată, cel puțin.