Ați petrecut ore întregi încercând să decideți ce fel de ochelari de soare vi se potrivesc cel mai bine? O pereche de ochelari de soare potriviți vă pot ajuta să aveți un look excepțional! Știați că puteți determina cu ușurință care este cel mai bun model în funcție de forma feței? Dacă nu știați, astăzi e o zi norocoasă! Urmăriți ghidul nostru săptămânal despre cum puteți alege ochelarii de soare ideali pentru dumneavoastră în funcție de forma feței. Am pregătit informații interesante pentru cei cu fața ovală!

Dacă doriți să vă bucurați de un look stilat și să găsiți ochelarii de soare potriviți pentru forma feței dumneavoastră, primul pas este să determinați ce formă de față aveți. Se disting patru forme de bază – ovală, rectangulară, în formă de inimă și rotundă. Pentru a determina care este forma dumneavoastră, nu trebuie să folosiți un liniar, puteți estima pur și simplu măsurând cu ajutorul degetelor. Având în vedere că postarea de astăzi este dedicată celor cu fața ovală, iată care sunt trăsăturile caracteristice pentru aceștia:

•  aveți fața alungită și subțire

•  bărbia este ușor mai îngustă decât fruntea

•  fața are lățimea cea mai mare la nivelul pomeților

•  maxilarul este rotunjit și nu prezintă linii dure

Deci, ce credeți? Aveți fața ovală? Dacă răspunsul este da, atunci citiți în continuare pentru a afla mai multe detalii despre tipul de ochelari care vi se potrivesc perfect. Haideți să aflăm care sunt ochelarii de soare potriviți pentru cei cu fața ovală. Vă prezentăm o selecție specială de ochelari de soare care sunt cu siguranță un accesoriu de nelipsit, indiferent dacă sunteți bărbat sau femeie.

DOAMNE

Dumneavoastră sunteți norocoasele! Tuturor celorlalți nu le rămâne decât să fie invidioși. Fața dumneavoastră este ca o pânză albă deschisă la orice opțiune când vine vorba de alegerea ochelarilor de soare. Vă stă bine cu aproape orice stil, fără niciun fel de problemă. Nu ratați șansa de a experimenta cu varietatea de culori, forme sau unghiuri – practic nu există limite pentru dumneavoastră. Ramele retro cat-eye sau cele rotunde vă avantajează pomeții. De asemenea, modelele clasice Ray-Ban Aviator sau Ray-Ban Erika vi se potrivesc perfect.  Pe de altă parte, ramele rectangulare sau cele pătrate trendy pot echilibra plăcut orientarea verticală a feței. Dacă decideți să optați pentru modelul furturist Dior, cel vesel Fendi sau cel chic MiuMiu – veți avea un look care cu siguranță va ieși în evidență!

Perfect match for your face shape oval face sunglasses

DOMNI

Bună treabă, aveți asul genetic în mânecă! Probabil veți petrece destul timp căutând perechea perfectă pe eyerim. Cu o formă ovală care este mai multă lungă decât lată, opțiunile sunt infinite! Experimentați în voie! Formele mari și îndrăznețe, cum ar fi modelul aviator sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastră. Descoperiți modelele Ray-Ban Aviator sau întruchiparea eleganței, Persol, și vă veți bucura de un look de zile mari! Pe de altă parte, ramele rectangulare vă pot echilibra în mod plăcut proporțiile feței. Dacă sunteți pasionați de sporturi, Oakley vă pune la dispoziție câteva modele rectangulare potrivite pentru orice tip de activitate sportivă.  Nu în ultimul rând, jucați-vă cu texturile potrivite pentru stilul personal. Modelele speciale de la designeri precum Dior sau Marc Jacobs – toate vi se potrivesc!

Folosiți instrumentul virtual de încercare a ochelarilor pe eyerim pentru a afla ce model vi se potrivește cel mai bine. Încercați-l sau invitați un prieten pentru a obține o a doua opinie. Descoperiți selecția completă de ochelari de soare pentru fețe ovale. Dacă nu faceți parte din acest grup cu forma perfectă a feței care nu au nicio problemă în alegerea perechii ideale de ochelari de soare, nu vă îngrijorați! Există o mulțime de stiluri care vi se potrivesc. Nu ratați – săptămâna viitoare vom prezenta combinațiile perfecte pentru drăgălașa față în formă de inimă!