Săptămânile modei sunt întotdeauna importante. Indiferent dacă sunteți pasionați de modă sau nu, ați auzit cu siguranță despre săptămânile modei - este literalmente peste tot. Noi tendințe incredibile, prezentări din-altă-lume și toate celebritățile, toți influențătorii și bloggerii de modă care există vin împreună la acest eveniment special pentru a arunca o privire la ce va fi următorul lucru ce va înnebuni pe toată lumea în câteva luni. Prin urmare, credem că i-am găsit pe cei ce o să ne inspiră cel mai mult după podium - legendele stilului stradal. Vino și aruncă o privire, toți sunt minunați!

NEW YORK FASHION WEEK: Haute Couture 2019

Prima săptămână de moda din acest an a fost in orașul care niciodata nu doarme - unul si singurul New York. Plin cu cele mai proaspete tendințe și oameni incontestabil de eleganți, am crezut că vom aduce sentimentul acestui oraș prin următoarele imagini, cel puțin.

#1 

Săptămâna Modei în New York 2019, colecția toamnă / iarnă, Ochelari de soare de la Polaroid dreptunghiulari pe Negru

Acest om este minunat. Putem simți orașul New York chiar prin el! Elegant, dar casual, a optat pentru una dintre cele mai mari tendințe de ochelari din sezoanele viitoare - ochelari de soare dreptunghiulari negrii. Acești ochelari de soare Polaroid arată aproape identic, nu-i așa? Dacă ramele dreptunghiulare sunt ceea ce căutați, atunci această sau această pereche ar trebui să fie potrivită.

#2

Săptămâna Modei în New York 2019, colecția toamnă / iarnă, Ochelari de soare Ray-Ban Rotunzi

Ce mai înger! Albul va fi întotdeauna o culoare atrăgătoare, indiferent de sezon sau de tendințele actuale. Dar, indiferent de ținuta minunată pe care o alegi, trebuie să accesorializezi! Ochelarii sunt cea mai bună alegere dacă nu vă deranjează acest sfat. Și ochelarii de soare rotunzi nu dispar anl acesta, băieți! Ca acestă pereche clasică de ochelari de soare rotunzi de la Ray-Ban! Dacă aceștia nu sunt mărimea ta, încearcă cu siguranță aceste nuanțe de la Tommy Hilfiger sau cele de la Marc Jacobs.

#3

Săptămâna Modei în New York 2019, colecția toamnă / iarnă, Marc Jacobs Aviator Ochelari de vedere

Fin. Inteligent. Şic. Remarcabil de naturală și relaxată. Așa vom descrie această doamnă superbă. Cu ochelari de vedere aviator, aspectul ei este complet! Avem acești ochelari de vedere de la Marc Jacob în magazinul nostru online și să spunem că arată foarte asemănător. Sau poate încercați aceste rame Dior, acestea de la Guess sau acestea de la Ray-Ban Optica Generală. Veți fi completă indiferent de alegere, aveți încredere în noi.

LONDON FASHION WEEK: Haute Couture 2019

Londra este magică. Cu combinația sa ireală dintre arhitectura istorică și modernă și un amestec glorios de culturi, opinii și stiluri, nu există nici un alt loc care să se simtă ca Londra. 

#1

Săptămâna Modei în Londra 2019, colecția toamnă / iarnă, Ochelari de soare Ray-Ban Aviator

Simplitatea la cel mai bun! Simplu și grațios, la fel ca toți londonezii (probabil). Ochelarii de soare Aviator au fost imenși în anii '90 și sunt imenși pentru sezoanele viitoare din nou! Verifica acești ochelari de soare de la Ray-Ban sau acești ochelari de soare de la Michael Kors și veți simți instantaneu că sunteți cea mai bună versiune a dumneavoastră.

#2

Săptămâna Modei în Londra 2019, colecția toamnă / iarnă, Ochelari de soare Vogue - Gigi Hadid Tiny pe negru, ochelari de soare BOSS by Hugo Boss pe negru

Cuplul perfect. Scopuri de cupluri. Există vreo altă cale grozavă de a descrie un cuplu de la care toți vrem să fim parte? Oricum, tipii ăștia arată fabulos. Paleta potrivită de culori și ochelarii ce se asortează sunt pur și simplu fantastice. Acești ochelari de soare Vogue x Gigi Hadid pentru ea, acești BOSS by Hugo Boss pentru el. Sau încercați această nouă colecție Tiny! Doar cumpărați și ieșiți pe stradă alături de partea dvs. semnificativă și veți fi la fel de cool și puri ca și aceștia, okay? Asta e tot.

#3

Săptămâna Modei în Londra 2019, colecția toamnă / iarnă, Ochelari de oare Ralph Lauren cu o singură lentilă

De ce toată lumea din Londra arată atât de wow în timp ce se grăbește undeva? Ar trebui să ne mutăm acolo? Asta ar ajuta? Nu cred. Această fată minunată a optat pentru culori neutre, arătând modest și inteligent și toate acestea, apoi BAM! ea a adăugat un pulover nuanță verde strălucitoare și o pereche de ochelari cu o singură lentilă! Își cunoaște bine lucrurile. Acești ochelari de soare Ralph Laurent cu o singură lentilă arată foarte similar! Sau poate încercați aceștia de la Diesel sau aceștia de la Versace și să ne veți mulțumiți mai târziu.

MILAN FASHION WEEK: Haute Couture 2019

Ciao, Milano, frumusețe! Ne îndrăgostim de tine în fiecare an din nou. Câteva motive de ce, mai jos ...

#1

Săptămâna Modei în Milano 2019, colecția toamnă / iarnă, Ochelari de soare Supradimensionați de la Dolce & Gabbana

Regina combinației alb-negru. O coafură elegantă și monocromă,  accesorii elegante - și aveți acest aspect. Ochelarii de soare supradimensionați nu vor ieși din stil, indiferent. Ele sunt practice și absolut superbe, elegante și atemporale. Ochelarii de soare supradimensionați Dolce & Gabbana nu vor dezamăgi niciodată. Sau verificați această piesă Prada sau aceasta de la Giorgio Armani și veți găsi cu siguranță perechea mult visată!

#2

Săptămâna Modei în Milano 2019, colecția toamnă / iarnă, Ochelari de soare Emporio Armani - Aviator pe albastru

Ce bijuterie. Direct din emisiunea Matlock, nu? Acest tip s-a gândit la fiecare detaliu al costumului său și îi apreciem foarte mult și pe cei care sunt puțin extra cu detalii! Și acești ochelari de soare albaștrii de la Emporio Armani vor arăta minunat pe tine! Sau mai degrabă aceștia de la Gucci? Tu decizi.

#3

Săptămâna Modei în Milano 2019, colecția toamnă / iarnă, Ochelari de vedere Ochi de Pisică de la Giorgio Armani

Ne plac vestimentațiile bune genul trench-coat ! Nostalgia întotdeauna ne lovește cu amintirile inspectorului Gadget și ne simțim instantaneu mai fericiți! Și această fată îndeplinește perfect cerințele noastre - cu toții putem fi de acord că nu toată lumea poate avea o astfel de vestimentației strălucitoare bazată pe trench-coat cu o astfel de încredere. Dar atunci când la sfârșit adăugați și o pereche de ochelari potriviți, sunteți perfect indiferent. Ca această pereche de ochelari de vedere Giorgio Armani sau cele similare de la Web. Pumnii strânși!

PARIS FASHION WEEK: Haute Couture 2019

Paris - orașul iubirii, modei, croissantelor, arhitectura incredibilă și stilul distinctiv. Săptămâna de moda din Paris este întotdeauna un lucru imens, mai ales în acest oraș fermecător. Cu al cui stil de stradă ne-am îndrăgostit în acest an? Continuă.

#1

Săptămâna Modei în Paris 2019, colecția toamnă / iarnă, Ochelari de soare Ochi de Pisică de la Fossil pe negru

Elegant, unic, sexy și matur - stilul care se potrivește tuturor, dar nu toată lumea este suficient de îndrăzneață pentru a ajunge acolo. Această doamnă are totul și, evident, se cunoaște mai bine decât majoritatea. Încercați să adăugați acești ochelari de soare întunecați de la Fossil la vestimentația voastră și o să vă vedeți într-o lumină diferită. (DA O SĂ VEDEȚI! Deoarece sunt ochelari de soare așa că este evidentă diferența, o să vă vedeți intr-o lumină diferită, hahaha. Ințelegeți? Nu? K, pa.)

#2

Săptămâna Modei în Paris 2019, colecția toamnă / iarnă, Ochelari de soare de la Diesel dreptunghiulari.

Acest lucru este literalmente Paris-ul într-o poză - obișnuită, dar oh atât de frumoasă! Amintiți-vă, dacă doriți să fiți la fel de liniștită și elegantă ca și această fată, trebuie doar să alegeți ochelarii potriviți. Am menționat mai sus că ochelarii dreptunghiulari reprezintă ”bomba” din acest an, iar această diva de modă cunoaște bine acest lucru. Ea a ales ochelari asemănători cu acești ochelari de soare de la Diesel sau această minunată pereche de la Komono. Ce pereche alegeți?

#3

Săptămâna Modei în Paris 2019, colecția toamnă / iarnă, Ochelari de soare de la Moschino

Denimul este noul negru. Împreună cu un pulover cald și cu ochelari sportivi atrăgători este modul în care trebuie să mergeți. Acest tip știe, așa că a optat pentru ochelari de soare strălucitori asemănători cu aceștia și aceștia de la Moschino, sau această bijuterie Prada. Și noi trăim pentru asta. 

Sperăm că această bucata din săptămâna modei din acest an ți-a adus bucurie și inspirație - asta ne-am propus întotdeauna. Nu uitați să fiți voi înșivă și să alegeți întotdeauna haine, cărți, locuri de muncă, stiluri, ochelari pe care le iubiți. Asta va face o mare diferență în tine și în încrederea ta! Ne-am gândit că ar trebui să știți că sunteți uimitori chiar dacă nu vă duceți la săptămâna modei sau urmați cele mai recente tendințe. Bine? Acum, mergeți către magazinul online eyerim! Este un loc bun.