Festivalurile verii sunt în plină desfășurare. Ce ochelari de soare să alegi? Ce este la modă în acest an?! Cu atâtea trenduri și stiluri de ochelari de soare, poate fi derutant în astfel de vremuri. Dar, pentru acest motiv suntem noi aici, ca de obicei - să îi oferim un ghid pentru top 5 trenduri de ochelari de soare pentru festivaluri, din toate timpurile. Și, crede-ne, nu îți va părea rău să alegi una dintre aceste perechi pentru festivalul tău preferat din această vară.

Pohoda este un festival muzical de vară amenajat pe terenul unui vechi aerodrom din Trencin, Slovacia și este un obiect de atracție pentru mii de persoane din Europa. Chiar și cei de la The Telegraph au pus Pohoda pe lista celor mai bune festivaluri de vară europene! Am acceptat oportunitatea de a afla și noi ce se mai întâmplă interesant pe acolo. În orice caz, au fost atât de multe persoane interesante, stilate și frumoaste care au participat în acest an la festivalul Pohoda! Din păcate nu am avut loc să le prezentăm pe toate în acest articol. Așa că aici avem doar 5 din persoanele al căror stil ne-a plăcut foarte mult.

Atenție: Nu știm exact modelele de ochelari de soare pe care aceste persoane le-au purtat la festival, noi doar am ghicit și am căutat cea mai apropiată pereche pe magazinul online eyerim.

#1 OCHELARI ROTUNZI

Ochelari de soare Ray-Ban RB20180 Unisex Rotunzi pe culoare Neagră

Simpliști și sportivi în cea mai bună formă! Pantaloni scurți cu un tricou decupat și cu o rochie neagră perfectă deasupra, combinați cu o pereche de pantofi arată incredibili la această fată. Deși putem recunoaște faptul că orice s-ar potrivi de minune pe această fată! Simplitatea este evident de sine stătătoare pentru că pate alege ochelari de soare care se potrivesc acestui stil - simpli și curați. Ți-ai dori și tu unii așa? Corect?! Comandă-i acum de pe magazinul eyerim!

#2 OCHELRI DE SOARE PĂtTRAȚI

Ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer Chris în culoare Neagră pentru Bărbați

Relaxați, lejeri dar totodată stilați. Fella știe acest lucru! Ne place tricoul simplu alb, pantalonii scurți și Vans-urile combinate cu această pereche superbă de Ray-Bans negri. Stare de festival, muzică perfectă și castele gonflabile? Este exact ce vrem, de ce altceva ai avea nevoie acum? O nouă pereche de ochelari de soare Ray-Ban poate?  De asemenea, acești ochelari de soare reflectorizanți sunt pur și simplu superbi!  

#3 OCHELARI DE SOARE OCHI-DE-PISICĂ

Ochelari de soare Dolce & Gabbana Ochi-de-Pisică pe culorile Negru și Gri pentru Femei.

Ce look de festival clasic este acesta! Feminin și drăguț, dar încrezut și stilat în același timp. Plus combinația perfectă de culoare cu alb și negru care îți atrage și mai mult privirea. Nu-i așa că ea este încântătoare? Întreaga ținută este perfectă așezată cu accesorii și în special cu remarcabilele rame ochi-de-pisică. Sunt o grămadă de astfel de ochelari de soare pe eyerim, dacă cumva îți plac și ție aceștia!

#4 RAME OVALE

Ochelari de soare Vogue Ovali pe culorile Aurii și Gri pentru Femei

Un tricou șic negru simplu, pantaloni de culoare piersic, pălărie neagră și pantofi albi - ce combinație perfectă de festival! Mai fermecătoare de atât putea fi această Naty Kerny? Și uite pentru ce ochelari de soare a optat ea! Anii ‘90 au venit într-adevăr înapoi și avem și noi astfel de rame în colecție, precum acești ochelari de soare Vogue albaștri sau acest model Miu Miu futuristic. Care pereche va fi a ta?

#5 OCHELARI DE SOARE CU MONO-LENTILĂ

Jednoliate čierne Polaroid slnečné okuliare pre mužov.

Să te simți bine și să te relaxezi este prioritatea la orice festival, nu-i așa? Iar acest tip a înțeles foarte bine acest lucru! Tricou alb funky, pantaloni scurți negri, șosete comfortabile pentru acele nopți răcoroase și perechea favorită de pantofi albi. Dar asta nu e tot, iată ce pereche de ochelari de soare cu mono-lentilă poartă! Acest tip este favoritul nostru, absolut genial. Dacă și tu ești fan de mono-lentile, vezi întreaga noastră colecție aiciOchelarii de soare pentru bărbați sunt întotdeauna o idee bună - fie că îi cumperi pentru tine sau pentru cei dragi. 

#6 - Mențiune Specială

Ochelari de soare Prada Ochi-de-Pisică pe culorile Argintiu și Griu pentru Femei Ochelari de soare Max&Co. pe culoarea Gri/Negru cu Mono-lentilă pentru Femei.

Iar aici le avem pe fetele noastre preferate care au făcut acest articol posibil, sursa noastră de energie Maria, cu gustul ei de modă uluitor și Andrea, cu abilitățile ei fotografice. Maria poartă o salopetă simplă și o pereche uimitoare de ochelari de soare ochi-de-pisică subțiri, iar Andrea poartă popularul negru cu denim având ca accesorii și acești simpli ochelari de soare Max&Co. Negri. Ele nu sunt doar pasionate de modă, ci și de întreaga colecție eyerim, iar asta nu pentru că lucrează la eyerim! Și de asemenea, cine nu s-ar simți bine cu aceste două fete la lucru?

Iubim noile trenduri de vară la ochelari de soare și nu ne mai săturăm de ele în acest an! Dacă ești încă în căutare de inspirație, citește acest articol popular și suntem siguri că îți vei găsi ramele potrivite. Încă ai temeri că perechea de ochelari preferată nu se potrivește feței tale? Citeșre ghidul nostru de formă a fețelor și comandă perechea perfectă!