Să găsești esența ta personală pare un efort destul de mare. Și cine are timp pentru așa ceva? Urmărește cele câteva sfaturi scurte, dar foarte profesionale, pe care ți le oferim, despre cum să cauți adânc în sufletul tău răspunsul perfect la întrebarea complexă și existențială “Cine sunt?” Răspunsul este ochelarii de soare. Evident.

Ce înseamnă, de fapt, “să re regăsești” sau “să fii autentic”? În realitate, cine știe, totuși? Am cercetat aprofundat, zile întregi, ca să găsim ceva important și plin de înțeles  care te-ar putea ajuta să te regăsești sau cel puțin să fii mai aproape de acest țel. Și îți putem spune cinstit, din adâncul inimii noastre eyerim, că nu am găsit nimic care, de fapt, să nu fie siropos sau prea sentimental.

Deși și noi putem fi, ocazional, siropoși sau prea sentimentali, în mod surprinzător, brandul nostru nu cu acest lucru se ocupă. Așa că, ne-am întrebat “Cum ne-am regăsi noi prin eyerim?” și crede-mă, aceasta este o întrebare cu totul diferită! Pentru că ochelarii de soare te pot schimba în totalitate! Nu ai încă un răspuns despre regăsirea personală, pentru că așa consideră lumea că este timpul să îl găsești? Și ce? Nu trebuie decât să îți iei ochelarii de soare preferați și să lași lumea să te vadă așa cum ești cu adevărat! Cine spune că trebuie să fii același tu în fiecare zi?

Regăsește-te prin eyerim

Fii cine vrei tu să fii. Nu-ți fie frică să ieși în evidență. Rămâi în amintirea tuturor pentru lucrurile pe care le faci. Nu contează dacă depinde de dispoziția ta sau de ochelarii de soare pe care i-ai ales de dimineață - este suficient pentru noi!

Aspiranții perfecți

Este mai ușor de spus decât de făcut - da, știm. Așadar, ți-am pregătit câteva exemple cunoscute despre cum se face corect, de la unele dintre cele mai distinse și stilate celebrități. Deși nu știm cu siguranță dacă aceste persoane pe care le îndrăgim sunt conștiente despre cine sunt cu adevărat, totuși se pricep foarte bine să ne facă să credem că da. Hai să vedem cum reușesc...

RAFINAT

Regăsește-te prin eyerim Cum să fii rafinat

Ce alăturare ciudată, nu-i așa? Ar putea părea astfel la prima vedere, dar încântătoarea Audrey Hepburn, efervescentul Johnny Depp și super-influentul Drake au un lucru în comun (iată o propoziție pe care nu credeam că o vom folosi vreodată): sunt mereu rafinați și eleganți! În stilul lor propriu, desăvârșit.

Regăsește-te prin eyerim cu Ochelarii de Soare Just Cavalli JC908S 21C în Culoarea Alb și GriRegăsește-te prin eyerim G-Star Raw în Culoarea Albastru și ArgintiuRegăsește-te prin eyerim cu Ochelarii de Soare Ray-Ban RB3595 901380 în Culoarea Auriu și Verde

Încearcă Magic Mirror

 

NEÎNFRICAT

Regăsește-te prin eyerim Cum să fii neînfricat

Este posibil să nu te simți la fel de încrezător ca Elton John în fiecare zi, dar de ce să nu fii ieșit din comun măcar ocazional? Cine spune că trebuie să porți doar ochelari de soare negri plictisitori, chiar tot timpul? (nu te teme, Anna Wintour, noi chiar te iubim) Încearcă ceva nou! Nu există limite și te poți simți extraordinar. De asemenea, dacă vrei să încerci ochelarii funky înainte să îi comanzi din magazinul eyerim, aruncă o privire la Oglinda Magică. Chiar face magie (virtuală)!

Regăsește-te prin eyerim cu Ochelarii de Soare Marc Jacobs MARC355/S KB7/UZ în Culoarea Gri și RoșuRegăsește-te prin eyerim cu Ochelarii de Soare Chloe CE745S 272 în Culoarea Mov și MaroRegăsește-te prin eyerim cu Ochelarii de Miu Miu MU04TS 54Z139 Transparenți și în Culoarea Gri

Încearcă Magic Mirror

 

INOVATOR

Regăsește-te prin eyerim Cum să fii inovator

James Dean, Gigi Hadid și A$AP Rocky. *wow* Da, dragilor, nici noi nu ne puteam imagina un trio mai atrăgător. Ce au toți în comun? Toți sunt deschizători de drumuri când vine vorba de modă și mereu impresionează pe toată lumea cu alegerile în materie de ochelari. Și tu poți face acest lucru! Doar alege ce alți oamenii se feresc să poarte, ok? Poți să ne mulțumești mai târziu.

Regăsește-te prin eyerim cu Ochelarii de Soare VPersol PO3199S 1079R5 în Culoarea Havana și GriRegăsește-te prin eyerim cu Ochelarii de Soare Vogue LAFAYETTE GIGI HADID 2019 COLLECTION VO4138S 352/11 în Culoarea NegruRegăsește-te prin eyerim cu Ochelarii de Soare Dsquared2 MILES DQ0304 98N în Culoarea Verde

Încearcă Magic Mirror

 

Ei bine, suntem de acord - nu suntem la nivelul lui Tony Robbins sau Michael Scott când vine vorba despre întrebări existențiale. Așa că ultimul nostru sfat este acesta: Fii cum ești cu adevărat și lasă lumea să te vadă! Fie că te exprimi prin ochelari de soare, haine sau muzica diferită pe care o asculți, niciodată să nu îți fie frică de ceea ce ești. Și acesta va fi primul pas în căutarea ta personală. Dar, totuși, ochelarii de soare sigur ajută.

*Ne cerem scuze sincer tuturor care nu sunt de acord cu alegerile în materie de celebrități.