Brandul GUESS este alegerea ideală pentru cei care preferă ideile îndrăznețe și modele care nu se demodează niciodată. Aici este povestea GUESS.

Scurtă istorie

Fondatorii GUESS, frații Marciano au părăsit Franța în 1981 pentru a-și urma visul american. Prima lor colecție a fost epuizată în câteva ore și astfel s-a născut o nouă legendă a modei. GUESS este simbolul etern al unui stil de viață tânăr, aventuros și sexy.

În prezent

Colecția de ochelari GUESS include ochelari moderni de soare și de vedere, potriviți pentru o femeie sexy și încrezătoare în forțele sale. Ramele ușor de purtat alternează cu alte stiluri originale în care elementele celebre ale acestui brand sunt ușor de identificat. Formele feminine atractive și seducătoare sunt reprezentate într-un fel modern în designul clasic, mereu la modă.

STILUL HIPPIE

GUESS, Alexy Vivien, ochelari de soare Guess GU7636 32C, eyerim, blog eyerim, ochelari de soare

Ochelarii de soare cu rame aurii sunt inspirați de perioada hippie. Lentilele maro sunt ușor de combinat cu foarte multe ținute, dar sunt și foarte bune pentru condus pentru că nu distorsionează culorile înconjurătoare. Ochelarii de soare atipici marca Guess cu litera G gravată pe rame vor atrage cu siguranță atenția tuturor.

OCHELARI DE SOARE FUTURIȘTI CU LENTILE ALBASTRE DE TIP OGLINDĂ

GUESS, Weiss Fanni, ochelari de soare Guess GU7677 02X, eyerim, blog eyerim, ochelari de soare

Ramele cu lentilă unică albastră de tip oglindă urmează tendințele actuale în moda ochelarilor de soare. Acestea se potrivesc excelent atât pentru o ținută de stradă, cât și pentru ținutele sport. Făcute din oțel inoxidabil, aceste rame sunt foarte rezistente și hipoalergenice în același timp. Acești ochelari de soare Guess se potrivesc celor care au fața ovală, pătrată sau în formă de inimă.

OCHELARI DE VEDERE PASTELAȚI

GUESS, Luci Ferikova, ochelari de vedere Guess GU3045 081, eyerim, blog eyerim, ochelari de vedere

Guess nu a uitat să includă în portofoliu culorile pastelate. Ochelarii de vedere minimaliști sunt foarte ușori astfel că nici nu îi veți simți pe fața dv. Ramele semi-transparente și pastelate sunt o alegere ideală pentru persoanele care au o față ovală sau în formă de inimă și mai ales pentru cei care vor să se facă remarcați în mulțime cu rame colorate.

Guess se adresează tuturor celor care caută modele neobișnuite, dar în același timp mereu la modă. Sperăm că ați găsit modelul preferat de la acest brand american minunat. Vă puteți cumpăra perechea perfectă de ochelari de soare sau de ochelari de vedere pe eyerim.