Ochelarii de ski sunt vital importanți printre accesoriile practicanților de ski și snowboard și dacă îți dorești să reziste mai mult timp, trebuie sa ai grijă de ei. Curățarea ochelarilor de ski este super ușoară și nu necesită unelte speciale. Aici sunt 5 sfaturi care te pot ajuta să fii cel mai bun în întreținerea ochelarilor tăi de ski.

#1 Ochelarii tăi au venit cu un săculeț de depozitare? Folosește-o.

Aproape toate brandurile de ochelari de ski de la eyerim oferă săculețe de depozitare. Acei ochelari de ski drăguți pe care tocmai i-ai cumpărat nu merită să fie stricați sau zgâriați, așa că trebuie să îți amintești să îi depozitezi corect când nu îi utilizezi și să îi ții în siguranță.

#2 Ce să faci și ce nu când vine vorba de curățarea lentilelor exterioare

Zăpada, ghiața sau ploaia pot foarte ușor să distrugă vizibilitatea. Pentru a curăța lentilele exterioare ale ochelarilor tăi de ski nu trebuie să folosești nimic special. Cea mai bună cale să scuturi zăpada și să lași lentilele să se usuce natural. Doar după ce sunt uscate trebuie să ștergi lentilele cu săculețul ochelarilor sau cu o bucată de material din microfibră pentru curățare.
Sfat rapid: Dacă lentilele au gheață pe ele, încearcă să le încălzești înainte să le cureți. Pune-o înăuntrul gecii sau respiră pe ele. În acest fel, le vei preveni din a fi zgâriate.

Nu șterge niciodată lentilele cu mănușa. Astfel de material pot desprinde stratul refractar al lentilelor sau pot zgâria lentilele ireversibil. Zăpada nu este nici ea de ajutor în acest caz. Conține particule de gheață și de praf ce pot provoca mai mult rău decât bine.

ako sa starat o lyziarske okuliare oakley prizm5 tipov ako sa starat o lyziarske okuliare

#3 Fii mereu atent la lentilele interioare

Curățarea lentilelor interioare este, cu siguranță, diferită. Mulți producători aplică strat de anti-ceață pe lentila interioară ce poate fi distrusă ușor prin ștergere. Cea mai bună modalitate de a ține stratul anti-ceață la locul lui este de a lăsa în pace această parte a lentilei pe cât posibil. Oricum, câteodată particulele de praf sau zăpada își pot face loc înăuntrul ochelarilor de ski și trebuie să te ocupi de ele. Mai întâi, scutură zăpada și lasă lentilele să se usuce natural. Dacă înăuntru este umezeală și ștergi lentila interioară, vei șterge cu tot cu stratul anti-ceață, ceea ce cu siguranță nu vrei să se întâmple.

#4 Să ai mereu o pereche de rezervă

Poate fi o idee foarte bună să ai mereu cu tine pe pârtie o pereche de rezervă de ochelari de ski, și nu doar datorită variațiilor de temperatură. Dacă cazi și intră zăpadă în interiorul ochelarilor tăi de ski poți foarte ușor să te întorci pe pârtie și să folosești perechea de rezervă, în timp ce cealaltă se usucă și o ții în siguranță în buzunar.

#5 Calitatea rezistă mai mult timp

Dacă știi cum să ai grijă de ochelarii tăi de ski, te vor ține mai mult timp. Totuși, calitatea brandului și a ochelarilor în sine este de asemenea importantă. Lentilele mai bune rezistă mai mult, ochelarii de ski ieftini nu te vor acompania mereu pe pârtii. De aceea la eyerim noi oferim o gamă de branduri de ochelari de ski ai liderilor de piață care se concentrează pe precizia tehnologică, viziunea clară și o experiență de ski de ultimă clasă. Pe de altă parte, nu trebuie să uiți că și ochelarii de ski produși din materiale de cea mai mare calitate au încă nevoie să fi protejați și întreținuți.

5 tipov ako sa starat o lyziarske okuliare

Datorită modului special în care ochelarii de ski sunt produși, au nevoie de grijă și înterținere, ai plătit o avere pentru ei o avere pentru un motiv. Dacă nu vrei să cumperi o pereche în fiecare an, trebuie să îi întreții bine. Urmează ghidul nostru ușor și ochelarii tăi de ski favoriți vor rămâne cu tine ș în anii ce urmează. Dacă vrei să vezi ultima colecție de iarnă de ochelari de ski experți precum Oakley, uvex, Bolle și alții, vizitează site-ul nostru - acolo îi vei găsi pe toți!