Ești gata să faci o intrare impozantă?

Hailey Bieber, model și influencer în vârstă de 25 de ani, cu siguranță știe ceva despre modă și accesorii. Fie că este îmbrăcată într-o rochie elegantă pe covorul roșu sau în haine casual la o cafenea, ea a fost surprinsă de nenumărate ori în ținute foarte bine alese - iar colecția ei excelentă de genți, pantofi și ochelari de soare o influențează foarte mult. De aceea, în mod natural, Bieber a decis să creeze și să lanseze o nouă colecție de rame pentru ochelari de vedere și ochelari de soare alături Vogue Eyewear.

Cu o nouă interpretare a siluetelor clasice, Hailey a vrut să creeze o linie care să aibă ceva pentru toată lumea. Ea a dorit să rămână fidelă unora dintre formele clasice pe care le produce Vogue Eyewear și să creeze acel sentiment „foarte clasic”. Pentru unele dintre finisaje, cum ar fi marmura de culoare maro sau ramele aurii, ea s-a inspirat din ceea ce o atrage în alegerile personale. În această colecție, Hailey a folosit un amestec de inspirații, curente și forme pe care le iubește și pe care le-a reinterpretat.

Și s-a descurcat remarcabil! Cu acești ochelari, vei fi propria ta muză, creată pentru luminile reflectoarelor. Nu-ți fie teamă să ai o atitudine îndrăzneață și să folosești pasiunea pentru modă în orice combinație, la fel ca Hailey. Găsești întreaga colecție acum pe eyerim!