Fierbinți, prietenoși, aventuroiși, sinceri și iubitori de natură - aceștia sunt Horsefeathers. Hot, fun, adventurous, sincere, nature-loving - that is Horsefeathers. Te-au convins deja? Vino și vezi cel mai relaxat și distractiv brand, favoritul nostru personal, Horsfeathers!

Horsefeathers - CUM A ÎNCEPUT TOTUL?

Cel Mai Fierbinte Brand de Vară: Horsefeathers, Colecția Primăvară/Vară
1989 Boundary Country, British Columbia, Canada.

Hanuš Salz cu grupul său de prieteni al căror stil și mentalitate a fost inspirată enorm din snowboarding și skateboarding, au creat acest brand - Horsefeathers. O comunitate apropiată bazată pe prietenie, distracție și foarte mult snowboarding - așa a început totul. Hanuš s-a mutat mai apoi în Cehia, l-a cunoscut pe Pavel Kubíček și au decis să lanseze brandul oficial.

Cel Mai Fierbinte Brand de Vară: Horsefeathers, Colecția Primăvară/Vară Ochelari de Soare Wayfarer pentru Bărbați Cel Mai Fierbinte Brand de Vară: Horsefeathers, Colecția Primăvară/Vară Ochelari de Soare Wayfarer pentru Bărbați

Horsefeathers - DE CE A ÎNCEPUT?

Cel Mai Fierbinte Brand de Vară: Horsefeathers, Colecția Primăvară/Vară

Când Hanuš l-a cunoscut pe Pavel în Pilsen, Cehia, au decis să lanseze brandul Horsefeather din 3 motive principale dar totodată foarte simple:

- Nu erau interesați nici decum în a găsi un job „normal”.
Era foarte puțin echipament de snowboard pe piața cehă în acea perioadă.
Au vrut să își petreacă timpul cât mai mult pe snowboard.

Al treilea motiv a fost principalul motor pe care i-a ajutat să pună bazele Horsefeather, alături de inspirația inițială - distracție, prieteni și snowboarding. 29 de ani mai târziu și Horsefeather este același loc minunat pentru prieteni.

Cel Mai Fierbinte Brand de Vară: Horsefeathers, Colecția Primăvară/Vară Ochelari de Soare Wayfarer pentru Femei Cel Mai Fierbinte Brand de Vară: Horsefeathers, Colecția Primăvară/Vară Ochelari de Soare Wayfarer pentru Bărbați

HORSEFEATHERS nu este doar un brand de cu tricorui, ghiozdane, curele, șosete și lenjerie intimă de calitate.
HORSEFEATHER este de asemenea un brand de ochelari de soare polarizați, fabricați manual și de calitate superioară. Nu uita să arunci o privire pe întreaga colecție Horsefeathers pe site-ul eyerim pentru prețuri incomparabile.

Cel Mai Fierbinte Brand de Vară: Horsefeathers, Colecția Primăvară/Vară

Produsele HORSEFEATHER sunt de înaltă calitate, relaxați și distractivi, produși în Europa și inspirați de nepotolita sete de bere. Da, bere. Va trebui să te uiți atent la fiecare produs în parte și vei vedea o mică iconiță cu bere, știm și noi, așa-i? Cât de genial e asta?

Sunt o mulțime de branduri de designer minunate peste tot în lume. Aceștia produc o mulțime de produse minunate pe care le iubim și practic, toate acestea au ceea ce orice brand ar trebui să aibă. Dar de ce ne place Horsefeathers atât de mult? Este vorba de sufletul lor funky! Chiar și pentru un non-snowboarder, non-skateboarder sau orice persoană care se ferește de orice risc, cu siguranță te vei îndrăgosti de Horsefeathers! După aproape trei decenii, nu și-au pierdut farmecul - sunt la fel ca atunci când au început în anii ‘90. Doamne, ce fain era dacă erau mai multe branduri ca Horsefeathers în lume! Cu toții am fi mai relaxați și fericiți, nu-i așa?

Despre ce brand ți-ai dori să afli mai multe? Spune-ne și nouă în comentarii!