Anul 2021 a fost semnificativ pentru eyerim din două motive - am câștigat premiul Heureka Shop of the Year și am devenit un optician online certificat. Ce înseamnă acest lucru? Că peste 500.000 de clienți se bucură deja de o vedere mai bună datorită ochelarilor noștri cu dioptrii, care dispun de lentile premium eyerim vision de la Essilor Group - unul dintre cei mai importanți producători de lentile dioptrice din Europa.

Compania franceză Essilor Group are o tradiție de 160 de ani, timp în care a fost implicată în progrese tehnologice semnificative în domeniul opticii oftalmologice. Compania administrează trei centre de inovare și tehnologie și colaborează cu o rețea internațională de instituții de cercetare publice și private pentru a dezvolta soluții mai bune pentru nevoile de vedere ale tuturor, indiferent de locul de reședință sau de venitul acestora. Aflați mai multe despre Essilor Group aici.

Comandând ochelarii cu lentile dioptrice eyerim vision de la Essilor Group, puteți fi sigur că primiți o combinație de mai multe tehnologii completate care vă corectează vederea, vă protejează ochii și vă îmbunătățesc acuitatea vizuală. Și pentru a vă asigura că noii dumneavoastră ochelari sunt cât mai bine adaptați la toate nevoile dumneavoastră, puteți alege între mai multe tipuri de ochelari, precum și o serie de îmbunătățiri.

TIPURI DE LENTILE

Cum ar trebui să vă ajute noii ochelari?

  • Să vedeți mai bine la distanță - În acest caz, aveți nevoie de ochelari de distanță care să corecteze miopia, o afecțiune în care puteți vedea fără probleme obiectele apropiate, dar obiectele îndepărtate par neclare. Pe prescripția medicului, această condiție este indicată cu semnul minus (-), iar aceste lentile sunt denumite "lentile minus" sau, mai pe românește, "minusuri".   

  • Să vedeți mai bine de aproape - În acest caz, aveți nevoie de ochelari de aproape care corectează hipermetropia, o afecțiune în care nu puteți vedea clar majoritatea obiectelor, indiferent de distanța la care se află. Pe prescripția medicului dumneavoastră, această condiție este indicată cu un semn plus (+), iar aceste lentile sunt denumite "lentile plus" sau, mai pe românește, "plusuri".           

  • Să vedeți mai bine de aproape, dar și de departe - În acest caz, aveți nevoie de ochelari multifuncționali care corectează ambele probleme - miopia și hipermetropia. Avantajul lor incontestabil este că nu trebuie să alternați între mai multe perechi de ochelari.

  • Ochelari de imagine - Puteți utiliza acest tip de ochelari și ca accesoriu de modă. Ochelarii lor nu conțin dioptrii, dar le puteți îmbunătăți, de exemplu, cu un filtru de lumină albastră.

ÎMBUNĂTĂȚIRI ALE LENTILELOR

  • Lentile clasice.  Nu vă lăsați păcăliți de nume - lentilele noastre clasice de vedere eyerim de la Essilor Group sunt realizate din lentile transparente de calitate superioară, care sunt anti-reflexive, rezistente la zgârieturi, hidrofobe (rezistente la apă) și oferă, ca toți ochelarii noștri, protecție UV 100%.

  • Lentilele cu filtru albastru au o suprafață specială anti-reflexie care blochează până la 35% din lumina albastră dăunătoare de la toate dispozitivele digitale. Acest lucru reduce oboseala ochilor, roșeața, durerile de cap și problemele de somn. Aceste lentile oferă o protecție UV 100%, sunt rezistente la zgârieturi și pete și sunt potrivite pentru toate tipurile de activități, precum și pentru purtarea zilnică.

- Ochelari de soare clasici - Lentile de vedere colorate de categoria 3 de la Essilor Group, care absorb 83% din lumină pentru o protecție optimă împotriva radiațiilor în zilele însorite. Puteți să vă alegeți într-una din cele trei culori - verde, maro sau gri.  

- Lentile polarizante - Cea mai bună protecție UV de sub soare. Lentilele de ochelari de soare polarizante eyerim vision de la Essilor Group oferă un confort maxim în zilele însorite, deoarece blochează reflexiile și strălucirea de pe suprafețe precum apa, șoseaua, zăpada sau panoul de bord. Acest lucru le face ideale pentru activități sportive, pentru relaxare pe malul apei sau pentru condus.

- Lentile cu efect de oglindă - Lentilele de vedere eyerim vision de la Essilor Group de categoria 3, care absorb 83% din lumină pentru o protecție optimă împotriva radiațiilor în zilele însorite - dar, în comparație cu lentilele de soare clasice, obțineți un efect de oglindă! Oferim "lentilele noastre în oglindă" în trei culori: auriu, argintiu și albastru.

  • Lentilele fotocromatice elimină necesitatea de a alterna în mod constant între dioptrii și ochelarii de soare. Aceste lentile de vedere eyerim de la Essilor Group sunt transparente în interior, dar se întunecă automat în lumina soarelui. Procesul de întunecare durează aproximativ 30 de secunde, iar cel de luminare aproximativ 5 minute. Aceste lentile sunt cu adevărat multifuncționale - ele oferă, de asemenea, protecție UV 100% și până la 35% protecție împotriva luminii albastre.

- Lentile fotocromice standard - Aceste lentile adaptive sunt concepute pentru a fi purtate toată ziua. În interior, acestea sunt doar ușor colorate (aproape transparente), dar se întunecă atunci când sunt expuse la lumina UV. Acestea oferă o protecție UV de 100%. Acestea sunt disponibile în 2 culori: maro (crește contrastul) și gri (neutru, favorizează vederea corectă a culorilor).

- Lentile fotocromatice Premium - Cele mai întunecate lentile fotocromatice. Acestea sunt optime pentru persoanele care își petrec cea mai mare parte a timpului în aer liber și, de asemenea, la volanul unei mașini. Aceste lentile rămân parțial întunecate chiar și atunci când sunt în interior.

MATERIALUL LENTILELOR

Lentile de bază - Pe lângă faptul că blochează 100% din razele UV, aceste lentile sunt rezistente la zgârieturi, au un strat anti-reflexie și hidrofob. Indicele lor de refracție este de 1,5, iar dimensiunea maximă recomandată a dioptriilor este de +/- 2,00.

Lentile standard - În comparație cu lentilele de bază, acestea sunt mai subțiri și mai ușoare cu 25%. Pe lângă faptul că blochează 100% din razele UV, aceste lentile sunt de 7 ori mai rezistente la zgârieturi, au un strat anti-reflexie și hidrofob. Indicele lor de refracție este de 1,60, iar dimensiunea maximă recomandată a dioptriilor este de +/- 4,25.

Lentile premium - În comparație cu lentilele de bază, acestea sunt mai subțiri și mai ușoare cu până la 40%. Pe lângă faptul că blochează 100% din razele UV, aceste lentile sunt foarte rezistente la zgârieturi, au un strat anti-reflexie și hidrofob. Indicele lor de refracție este de 1,67, iar dimensiunea maximă recomandată a dioptriilor variază între +/- 4,50 și +/- 6,00.

De ce sunt lentilele noastre dioptrice grozave?

La noi, vă puteți baza pe aceeași calitate certificată a dioptriilor pe care o găsiți la opticienii din oraș. Atunci de ce este prețul obiectivelor atât de diferit? Într-un magazin de optică din oraș, prețul ochelarilor trebuie să includă, de exemplu, costurile de închiriere a spațiului de magazin, energia, distribuitorii, mai mulți angajați etc. Noi, luăm ochelarii direct de la branduri de clasă mondială, lucrăm cu francezii de la Essilor Group pentru lentilele noastre și astfel nu avem nevoie de intermediari, așa că nu trebuie să plătiți nimic în plus. Lentilele dioptrice certificate sunt chiar montate de către optometristul nostru calificat chiar în propriul nostru laborator.