În  această săptămână vom prezenta un brand nou în portofoliul nostru. Este vorba de KERBHOLZ, un brand construit pe calitate, iubire pentru natură și multă pasiune. Dacă îți plac modelele care se pot purta oricând și care sunt fabricate din materiale organice, idei alternative și originalitate - acest brand va fi pe placul tău. Hai să descoperim povestea KERBHOLZ împreună.

„Orice poveste bună începe de la o simplă idee.”

Povestea KERBHOLZ în 2011. După ce au început să călătorească prin America Centrală, cei doi fondatori Matthias și Moritz au redescoperit dragostea lor pentru lemn. De-a lungul călătoriei lor, ei au descoperit acest plăcut la atingere și cald material organic, regăsit în obiecte obișnuite. Atunci a apărut ideea - lemnul trebuie să reapară în stilul modern. Însoțit de prietenii lui, mult vin roșu, sudoare, lacrimi și multă pasiune de muncă, brandul Kerbholz a fost introdus pe piață. Încă din 2012, Kerbholz produce ceasuri cu accesorii de lemn, rame de ochelari și de ochelari de soare de cea mai bună calitate, handmade, din basalt vulcanic sau acid acetic și bumbac. Durabilitatea, designul bine definit și calitatea sunt caracteristici ce definesc Kerbholz încă de la început.

kerbholz sunglasses online

De unde vine numele?

Cred că Kerbholz înșiși descriu acest lucru cel mai bine: „Pentru noi, un produs Kerbholz este alături de tine în momentele speciale. Faci crestături imaginare în lemn sugerate modelul materialului.” Ei își văd fiecare produs la fel de unic ca povestea de viață a fiecăruia, iar crearea unui produs îndrăgit este motivația lor.

kerbholz eyewear sunglasseskerbholz sunglasses glasseskerbholz eyewear sunglasses acetate

Durabilitate

O mare importanță se oferă resurselor utilizate de Kerbholz. Ei donează din profitul lor unor proiecte de de reîmpădurire și cu fiecare produs vândut, contribuie la un stil de viață cât mai sustenabil!

Ciclul de viață al ochelarilor din acetat de celuloză Kerbholz

Uite cum funcționează...

Kerbholz sunglasses eye glasseskerbholz eyewear sunglasses

Kerbholz oferă calitate, design atrăgător și o alternativă ecologică modei contemporane. Suntem mulțumiți să împărtășim cu tine povestea lor și suntem onorați de oportunitatea de a contribui la dezvoltarea lor. Explorează acest brand și permite-i să devină parte din viața ta. Primii 5 se pot bucura de o reducere de 20% la toți ochelarii de soare Kerbholz (code: KERBHOLZ20), iar pentru ceilalți 10% (code: KERBHOLZ10), până la sfârșitul lunii octombrie. Bucură-te de ultimele raze de soare de toamnă!