Noutățile mult așteptate au sosit în sfârșit! În această vară, eyerim prezintă propria sa nouă colecție de ochelari de soare și ochelari de prescripție. Culori la modă, rame de înaltă calitate și prețuri imbatabile - toate acestea vin sub numele de OiO by eyerim! Alege cine vrei să fii astăzi......

Culori de care nu te poți sătura ✨

Oferă puțină culoare în stilul tău de zi cu zi. Albastru? Galben? Maro? Negru? OiO oferă multe rame și lentile colorate - alege-le pe cele mai bune și aspectul tău va fi mereu vesel!

OiO by eyerim

O alegere sustensabilă ♻️

Ne pasă de soarta planetei noastre, motiv pentru care colecția OiO by eyerim include modele de ochelari sustenabile care oferă o alternativă mai ecologică cu utilizare limitată a plasticului. Ramele sunt realizate din materiale 45% pe bază de bio, ceea ce reduce consumul de materiale fosile și emisiile de CO2. Pentru producerea modelelor a fost folosit material G850, care înlocuiește plastifianții pe bază de ftalați cu aditivi organici, contribuind astfel la menținerea curată a atmosferei, apei și solului.

Decizia ta contează. Alege modelele din materiale organice și prin urmare stilul responsabil.

OiO by eyerim

Protecție împotriva luminii albastre

Petreci ore îndelungate în fața ecranului? Ai ochii roșii, suferi de dureri de cap, probleme de somn și de concentrare? Nu trebuie să te oprești. Pune-ți ochelarii OiO în fața ecranului și mergi înainte! Ochelarii filtrează până la 35% din lumina albastră potențial dăunătoare emisă de ecran. În plus, poți alege o versiune cu sau fără dioptrii!

OiO by eyerim

Descoperă ochelari care nu joacă pentru nimic. Exact ca tine! Arată-ți stilul cu ochelarii de soare OiO by eyerim sau cu ochelarii de prescripție începând de la 150 lei!