Ochelarii de soare sunt automat incluși în fiecare zi însorită. Pe lângă faptul că lucrez cu iubitori adevărați de ochelari în eyerim, am învățat multe despre ei - nu numai că sunt un accesoriu excelent pentru orice vestimentație, dar și pentru sănătate. Ochelarii de soare sunt O NECESITATE întotdeauna când soarele strălucește, nu doar în timpul lunilor de vară. Chiar și mai bine, totuși, dacă ochelarii de soare sunt polarizați. De ce? Hai să vorbim despre asta.

Ochelarii de soare sunt esentiali, nu opționali

Ochelari de soare polarizați sunt perfecți nu numai pentru varăV-am spus deja despre purtarea de ochelarilor de soare iarna. Dacă ați citit acel articol, veți ști că lumina soarelui se poate dovedi a fi dăunătoare indiferent de temperatură și chiar și atunci când soarele este acoperit de nori! La urma urmei, nu înseamnă că te opreștidin ieșit din casă în timpul lunilor de toamnă și de iarnă. În timpul toamnei, există drumeții, jogging și toate celelalte sporturi în aer liber pe care le-ați neglijat în iulie și august, când temperatura a crescut prea mult. O rundă de golf, careva? Împreună cu prietenii dvs. într-o excursie cu bicicleta sau să-i luați cu dvs. atunci când ieșiți la pescuit? Apoi, odată ce iarnă a venit în sfârșit, e sezonul de ninsori și pariez că mulți dintre voi vă bucurați de schi sau snowboarding pe o pantă pitorească în munți. Și chiar dacă nu sunteți un entuziast sportiv, cel puțin, probabil, conduceți o mașină în mod regulat.

Toate aceste activități pot fi simplificate (și mai sigure pentru ochii dvs.) cu ochelari de soare. Și știi ce e mai bun decât ochelarii de soare?

Ochelarii de soare Polarizați? De ce?

Baza de polarizare este asociată cu absorbanții de lumină UVAșa-i prieteni. Ochelarii de soare polarizați sunt un lucru, și ei iau atât stilul, cât și sănătatea la un nivel complet nou. Pe lângă protecția obișnuită de 100% față de razele UV pe care o oferă ochelarii de soare de calitate, ochelarii de soare polarizați vă pot oferi și mai mult.

Adjectivul "polarizat" provine din tehnologia numită "polarizare" utilizată de aceste perechi de ochelari de soare. Toți ochelarii de soare polarizați au o acoperire chimică suplimentară în jurul lentilelor. Această acoperire a fost dezvoltată special pentru a absorbi razele solare și pentru a reduce tipul de lumină dăunător cunoscut sub numele de "strălucire". Strălucirea o întâlnim atunci când lumina este reflectată de pe suprafețe cum ar fi drumuri sau apa chiar în ochii tăi, orbind sau cel puțin provocând disconfort.

Da, este exact ceea ce se întâmplă când conduci și dintr-o dată nu poți avea încredere în ochii tăi din cauza faptului că lumina soarelui reflectă betonul. Și dacă ați navigat vreodată sau ați pescuit, știți că se poate face și mai rău atunci când există un mare corp de apă pe tot parcursul.

Da, poate chiar să fie neplăcut. Mulțumesc lui Dumnezeu că există o cale ușoară de evitat, nu?

Bine, dar cum știu care dintre ele să cumpere?

Ochelari de soare polarizați sunt perfecți nu numai pentru vară Ray Ban Club Master polarizati

Pentru a arăta elegant și suav, indiferent de ceea ce faci, verificați ochelarii de soare unisex de la Christopher Cloos, unul dintre noile noastre branduri preferate.

Dacă vă faceți griji, polarizarea este prea funcțională pentru a fi elegant, nu căutați mai departe decât Dior și colecția lor sofisticată de ochelari. În mod similar, o mulțime de branduri preferate au ochelari polarizați în oferta lor: inclusiv Hugo Boss, Michael Kors sau Emporio Armani.

Alegerea ochelarilor de soare polarizați nu înseamnă că trebuie să renunți la obsesia dvs. Ray-Ban, fie - marca italiană iconică ce oferă perechi de ochelari de soare polarizate, perfecte pentru îmbrăcămintea casual, de zi cu zi sau chiar pentru o rundă de golf.

Dacă ochelarii sport sunt ceea ce căutați, atunci răspunsul este uimitorul Oakley, marca preferată a tuturor, care oferă nuanțe perfecte pentru jogging, ciclism, golf sau pescuit.

Și, desigur, cine poate uita de Polaroid, marca care a început totul. A fost fondatorul companiei Polaroid care a brevetat primul filtru de polarizare care a dus la devenirea brand-ului numărul 1 în lume pentru ochelari de soare polarizați. Aceștia oferă o gamă largă de ochelari de soare de înaltă tehnologie, atât de la modă încât nici măcar nu veți ști care dintre ele să cumparați mai întâi. În cazul în care se încheie acest lucru, avem o veste bună pentru dvs. - ochelari de soare Polaroid sunt unele dintre cele mai accesibile în jur.

Dacă căutați pe web expresia "ochelari de soare polarizați", nu va dura mult înainte de a veni cu instrucțiuni despre cum să spuneți dacă ochelarii de soare sunt efectiv polarizați sau dacă ați fost mințiți. Am făcut acest lucru mai ușor pentru dvs. - când faceți cumpărături prin site-ul eyerim, toate perechile pe care le întâlniți sunt de o calitate de 100%, noi ne asigurăm de asta. Dăruiește-ți ochilor ceea ce merită cu adevărat, încercați ochelari de soare polarizați.