Probabil că ai observat până acum că Polaroid este una dintre mărcile noastre preferate de ochelari din toate timpurile. Ei bine, cu noua colecție pentru 2019, aprecierea noastră pentru acest brand a devenit și mai profundă. Prin combinațiile de forme îndrăznețe și unice în culori pastel, Polaroid a creat o colecție de ochelari care întrece tot ce am văzut până acum. Și să nu uităm - lentilele lor polarizate patentate oferă o protecție superioară pentru ochi.

Ochelari de soare

Cea mai nouă colecție de ochelari de soare Polaroid a fost făcută pentru oricine își dorește să vadă lumea dintr-o nouă perspectivă. Plini de culoare, cu aer de vară, cu siguranță te vor face să ieși în evidență. Îți place să visezi, să fii un suflet creativ care mereu explorează lumea? Îți place mereu să te exprimi prin modă? Atunci te vei îndrăgosti. Vei avea clasicii ochelari de soare cat-eye sau aviator, alături de cei mai puțin obișnuiți, cu formă ovală, hexagonală sau triunghiulară. Indiferent de stil sau forma feței, vei avea de unde alege. Ca de obicei, ne poți mulțumi mai târziu. 

Preferații noștri: Ochelarii de soare pentru bărbați

Ochelari de soare octangulari

Colecția de ochelari Polaroid 2019, ochelari de soare octangulari pentru bărbațiOctangu-ce, vei întreba? Da, cu siguranță, ochelarii de soare geometrici sunt pentru acele persoane cărora le place să își asume ceva riscuri, dar dacă îi încerci pe aceștia, îi vei iubi imediat. Alege între clasicul negru sau trei culori vesele pastel - arată tuturor atitudinea spumoasă pe care Polaroid știe că o ai.

Ochelari de soare aviator

Colecția de ochelari Polaroid 2019, ochelari de soare aviator pentru bărbațiAh, acești ochelari de soare clasici nu se vor demoda niciodată. Dacă îți cauți o pereche care să te țină ani de zile și să arate bine în combinație cu orice, acești ochelari de soare Polaroid sunt tot ce îți trebuie.

Preferații noștri: Ochelarii de soare pentru femei

Ochelari de soare triunghiulari

Colecția de ochelari Polaroid 2019, ochelari de soare triunghiulari pentru femeiSă începem cu acest model extravagant, dar cu atât mai interesant - ochelarii de soare triunghiulari. Alege dintre negru, violet sau albastru și arată tuturor ce poți. Acești ochelari de soare sunt atât de speciali, încât vei întoarce priviri peste tot pe unde vei merge.

Ochelari de soare cat-eye vintage

Colecția de ochelari Polaroid 2019, ochelari de soare cat-eye vintage pentru femeiAdu un omagiu tuturor femeilor fatale ale anilor 50 și 60 cu acești ochelari de soare Polaroid. Fără niciun dubiu, sunt perfecți dacă vrei să abordezi o ținută retro sexi, din când în când. Și pentru că ochelarii de soare cat-eye sunt una dintre cele mai importante tendințe ale acestui sezon, nu îți face griji dacă vintage nu este chiar stilul tău! Colecția primăvară-vară Polaroid îți aduce o multitudine de opțiuni - încearcă-i pe aceștia sau pe acești ochelari de soare cat-eye.

Ochelari de soare mici rotunzi

Colecția de ochelari Polaroid 2019, ochelari de soare rotunzi mici pentru femeiSă porți ochelari de soare rotunzi fără să arăți puțin ca Ozzy Osbourne? Da, este posibil. Polaroid a luat tot ce este mai bun din trendul ochelarilor mici și a adăugat designul lor autentic, deosebit. Acesta este rezultatul. Și suntem îndrăgostiți de ei. 

Ochelari cu rețetă

Ochelarii cu rețetă de la Polaroid, cu rama lor subțire din oțel, se simt atât de ușori și confortabili, că abia îți vei da seama că îi ai la ochi. În plus, sunt cel mai cool lucru pe care l-am văzut pe scena ochelarilor cu rețetă- alături de culori pastel suave, dar atrăgătoare și un design unic. Încă o dată, toate tipurile de fețe sunt acoperite de această colecție. Acești ochelari Polaroid noi se găsesc în diverse forme, precum aviator, rotunzi, pătrați sau caravan și cam vrem să îi cumpărăm pe toți. Ups?

Preferații noștri: Ochelari cu rețetă pentru bărbați

Ochelari cu rețetă aviator

Colecția de ochelari Polaroid 2019, ochelari cu rețetă aviator pentru bărbațiDa, ochelarii cu rețetă aviator sunt la modă! Aceștia vin cu o formă ușor pătrățoasă (adăugând ceva în plus variantei clasice) și te vor face să te simiți incredibil elegant. Mai mult decât atât - sunt atât de ușori, încât purtarea lor va fi naturală. 

Ochelari cu rețetă rotunzi

Colecția de ochelari Polaroid 2019, ochelari cu rețetă rotunzi pentru bărbațiȘi acum ceva mai funky - ce nu poți rata la acești ochelari cu rețetă Polaroid este îndrăzneala culorilor. În culori ca negru, roșu sau albastru, acești ochelari, cu siguranță, vor face furori. 

Ochelari cu rețetă pătrați

Colecția de ochelari Polaroid 2019, ochelari cu rețetă pătrați pentru bărbațiAcest model se prezintă cu rame subțiri, din oțel inoxidabil și o formă pătrată tradițională. Pentru că sunt ochelari cu rețetă pentru bărbați de la Polaroid, poți să îi alegi în albastru sau roșu, pentru a transforma puțin varianta clasică. Așa cum spunem mereu - există o pereche potrivită de ochelari pentru oricine.

Preferații noștri: Ochelari cu rețetă pentru femei

Ochelari cu rețetă browline

Colecția de ochelari Polaroid 2019, ochelari cu rețetă browline pentru femeiDoamnelor, sunteți norocoase. Acești ochelari browline combină culori ca negru, roz și gri cu o margine aurie delicată, pentru a crea un aspect subtil și minunat.

Ochelari cu rețetă cat-eye

Colecția de ochelari Polaroid 2019, ochelari cu rețetă cat-eye pentru femeiAi ghicit: trendul cat-eye a ajuns și în zona ochelarilor cu rețetă. Pentru cei cu rețetă, rama ochelarilor cat-eye tinde să devină mai subtilă, astfel putând fi purtați tot timpul - ca această pereche. Și, sincer, ai văzut această pereche în versiunea roz cherry?! Îi vrem. Acum.

Ochelari cu rețetă rotunzi

Colecția de ochelari Polaroid 2019, ochelari cu rețetă rotunzi pentru femeiUșori, delicați și frumoși în culorile lor pastelate catifelate - acești ochelari cu rețetă Polaroid sunt un vis. În plus, ramele ușoare îi fac foarte confortabili și nu vor acapara toată atenția feței. Un câștig real.

Ok, cred că este timpul să terminăm cu oda ochelarilor Polaroid. Dar iată o notă discretă: acum, că ai citit până aici și că știi despre această colecție, de ce să nu te uiți mai atent la tot ce are de oferit? Și dacă îți place ce vezi - se zvonește că magazinul eyerim este cel mai potrivit pentru a achiziționa acești ochelari (de soare) noi și stilați.