Acest brand care ne-a oferit o multitudine de forme de ochelari absolut memorabile (precum Wayfarer și Clubmaster), iar Ray-Ban este iubit de multă lume. Ochelarii de soare Ray-Ban sunt mereu tinerești și stilați, în același timp păstrând un aer clasic și atemporal. Iar în acest an, vin cu o colecție minunată care celebrează viața și fiecare aspect al personalității tale extraordinare. Aruncă o privire.

Fii vulnerabil(ă). Fii încrezător(e). Fii pasional(ă). Această vară trebuie să fie despre a te bucura de fiecare clipă și despre a lua viața în piept. După cum poate ai observat, noi cei de la eyerim, mereu te încurajăm să te regăsești. Și, într-un fel, colecția Ray-Ban 2019 face referire exact la acest lucru. Așa că, relaxează-te și uită-te prin lista de favorite atent alese din această colecție. 

#Fii vulnerabil(ă) cu gama Forme

Ray Ban HEXAGONAL

Te poți simți ca un superstar și poți arată la fel de bine. Acești ochelari hexagonali Ray-Ban sunt ușor de purtat, foarte confortabili și mereu gata să întoarcă priviri. Aceste rame care dau tonul în modă au acum și noile lentile ușoare fotocromatice Evolve. Acești ochelari deosebiți sunt acoperiți în cupru metalic, ceea ce îi face perfecți pentru o zi sau o seară în oraș.

Ochelari de soare Ray-Ban Hexagonal Evolve colectia 2019

Ray-Ban OVAL FLAT

Nu poți crea un trend dacă îți este frică să încerci ceva nou. Puneți în valoare creativitatea cu aceste rame Ovale surprinzătoare, care nu au rival. Urmând modelul Ray-Ban Evolve, aceste lentile fotocromatice noi sunt o variantă colorată reîmprospătată a unui model clasic. Pregătește-te să ai o atitudine unică atunci când porți aceste rame cuprate, disponibile în două mărimi.

Ochelari de soare Ray-Ban Oval Evolve 2019 colectia

#Fii încrezător(e) cu gama Wings

Ray-Ban WINGS II

Cu brațe și ramă dublă plate, acești ochelari de soare Ray-Ban Wings te ajută să ai un look deosebit, care se diferențiază de toate celelalte. O ramă rafinată, pătrată și metalică, cu lentile polarizate cu efect gradient care includ logoul Wings, fac din acești ochelari ceva remarcabil.

Ochelari de soare Ray-Ban Wings II colectia 2019

Ray-Ban WINGS

Poți aduce ceva deosebit look-ului tău cu Wings, cea mai nouă formă emblematică. Inspirată direct din anii ‘80, Wings a revenit cu brațe și ramă plate. Este completată de suportul pentru nas format dintr-un singur element și legendarul logo Wings pe lentile. Este pusă în valoare fie de lentile normale sau gradient în clasicele combinații de culori Ray-Ban.

Ochelari de soare Ray-Ban Wings colectia 2019

#Fii pasional(ă) cu gama Wayfarer

Ray Ban Wayfarer II

Această ramă elegantă folosește aspectul memorabil al ochelarilor de soare Wayfarer și îi aduce în vremurile noastre moderne. Cu ramă subțire din plastic și brațe înguste, Wayfarer II conferă o aură de sofisticare, intensificată de lentilele verzi sau maro, și chiar de atrăgătoarele lentile gradient Evolve.

Ochelari de soare Ray-Ban Wayfarer II colectia 2019

Ray-Ban Meteor Classic

Ca orice stea căzătoare, Meteor întotdeauna creează un impact. Disponibilă în negru sau havana, această pereche recunoscută de ochelari vine cu rame ultramoderne făcute din plastic lucios transparent cu dungi. Inspirați de anii ‘60, ochelarii Ray-Ban Meteor emană o vibrație vintage, în același timp creând un look original. Îi poți găsi în variante cu lentile washed, evolve sau polar washed.

Ochelari de soare Ray-Ban Meteor Classic colectia 2019

Am ajuns la final. Ca de obicei, Ray-Ban nu dezamăgește, dimpotrivă: au reușit să creeze, din nou, o colecție minunată. Ochelarii de soare sunt colorați, iar fiecare pereche este unică - la fel ca tine. Ceea ce este chiar și mai frumos decât ochelarii în sine (cu designul lor extraordinar), este conceptul din spatele lor. Această colecție este despre dezvoltarea unor legături importante între oameni și despre bucuria de a explora împreună tot ce are viața de oferit. Mândria de a arată cine ești cu adevărat. Mândria și bucuria de a fi. A fi #proudtobelong. A fii TU. Și noi iubim acest lucru. Găsește-ți ochelarii perfecți de la Ray-Ban în eyerim eshop.