Cele mai frumoase tradiții apar când te aștepți cel mai puțin, la fel ca această nouă colecție Ray-Ban. Cele trei modele Ray-Ban #ourtradition sunt autentice și spectaculoase, asemenea tuturor tradițiilor bune.

Momentele care apar pe neașteptate și de aduc împreună -  acestea sunt tradițiile. Descoperă cea mai recentă Colecție Ray-Ban 2020 și găsește inspirația pentru ținute deosebite în noul an. Tradițiile sunt multe și diferite. La fel și stilurile pe care le poți regăsi în selecția Ray-Ban 2020.

Ray-Ban Olympian Aviator

Poți fi în centrul atenției cu modelul Olympian Aviator. Ochelarii de soare Olympian Aviator sunt parte din cea mai recentă colecție Ray-Ban, și sunt destinați atât femeilor, cât și bărbaților (unisex). Acest model elegant cu ramă completă este în concordanță cele mai noi tendințe în materie de ochelari, iar rama Aviator face din Olympian Aviator alegerea ideală pentru persoane cu fețe rotunde, ovale și dreptunghiulare. Rama de metal oferă ochelarilor aspectul perfect, alături de durabilitate și rezistență excepționale.

Ochelari de soare Ray-Ban OLYMPIAN AVIATOR RB2219 Colecția 2020 #ourtradition ochelari unisex

Ray-Ban SQUARE II

Privește spre anul care urmează. Viitorul pare mai bun privit printr-o nouă pereche de ochelari, cum ar fi aceștia! Ray-Ban Square II este parte din cea mai nouă colecție Ray-Ban, și sunt destinați, în special, femeilor. Acest model elegant cu ramă completă este în concordanță cele mai noi tendințe, iar rama supradimensionată face din acești ochelari de soare Ray-Ban alegerea ideală pentru persoane cu fețe rotunde, care apreciază un stil retro.

Ochelari de soare Ray-Ban SQUARE II RB1973 Colecția 2020 #ourtradition ochelari pentru femei

Ray-Ban Olympian

Fă-le o bucurie ochilor tăi. Acest model elegant cu ramă completă are la bază tendințele anilor ‘90, iar forma dreptunghiulară a ramelor face din Ray-Ban Olympian alegerea ideală pentru persoane cu fețe rotunde și ovale. Acești ochelari retro sunt creați, în special, pentru bărbați, însă și femeile îi pot purta.

Ochelari de soare Ray-Ban OLYMPIAN RB311 Colecția 2020 #ourtradition ochelari pentru bărbați

Întâmplările care apar pe neașteptate, care rămân în amintirea noastră și ne transformă viața an de an - acestea sunt momentele pe care vrem să le celebrăm. Acestea sunt tradițiile noastre. Dacă te îndrăgostești de unul dintre modele din cea mai recentă Colecție Ray-Ban 2020, caută pe eyerim eshop și găsește-ți perechea perfectă.