Îm acest an, echipa eyerim nu a plecat la Paris doar pentru a se întâlni cu partenerii și colaboratorii noștri. Misiunea noastră a fost sî to Misiunea noastră a fost să descoperim noi producători independenți, tehnicieni iscusiți și designeri talentați. Scopul a fost să întâlnim persoane care au găsit o pasiune în această industrie și care dau tot ce au mai bun în produsele pe care le confecționează.

Cum ne-am simțit după SILMO 2017...

(Adam) - „Pentru mine, SILMO a fost una din cele mai bune evenimente la care am participat. Am avut ocazia să cunosc o mulțime de oameni inspiraționali care au început cu o mică idee și au lucrat la aceasta ani de zile până să ajungă la perfecție. A fost un loc unde fashion-ul a întâlnit design-ul și tehnologia pentru a crea minunății pentru ochi”

(Branislav) - „Cel mai special la SILMO a fost faptul că am avut ocazia să vedem oamenii din spatele unor branduri independente și să le ascultăm povestea. Pentru multe dintre ele, existența a fost cauzată prin evenimente întâmplătoare și unele au o tradiție lungă păstrată de generații. Ceea ce au în comun toate aceste branduri este pasiunea și dedicarea pentru produsele lor și entuziasmul față de industria ochelarilor.”

(Luca) - „Să mă aflu în mijlocul unui eveniment prestigios ca acesta și să vorbesc cu fondatorii și creatorii unora din cele mai cool și unice branduri independente din lume a fost ceva deosebit. A fost interesantă experiența și sentimentul de a vedea contact cu restul industriei de ochelari, nu doar cea online.”

Pentru noi, eyerim a fost mereu ceva în care am investit o mare parte din viața profesională, timp și mult efort, motiv pentru care am simțit că am descoperit prieteni noi. Suntem bucuroși să te anunțăm că în curând vei putea citi la noi pe blog povestea unora din cei mai talentați designeri și le vei putea comanda produsele exotice de pe eyerim chiar din confortul casei tale. Până atunci, poți vedea o frântură din ceea ce a fost SILMO în acest an. Crede-ne, a fost extraordinar!

SILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses collection SILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017