Dacă practici cu pasiune o activitate în aer liber, atunci știi cât de valoroși sunt ochelarii de soare pentru sport. Din cauza reflexiilor, vântului, prafului, nisipului, zăpezii, apei sărate și multor altora, să fii sănătos(ă), activ(ă) și în formă poate fi mai greu decât ar trebui să fie. Ce ochelari de soare pentru sport credeți că sunt cea mai bună alegere pentru alergat, ciclism sau drumeții?

1. Mergeți cu bicicleta cu Oakley 

Te întrebi ce ochelari să îți cumperi pentru ciclism? Ei bine, ochelarii de soare pentru ciclism Oakley sunt perfecți pentru o plimbare prin oraș, o cursă de weekend sau o călătorie relaxată la cafeaua de duminică. Sunt făcuți pentru performanță - sunt foarte rezistenți și au lentile late, rame ușoare și beneficiază de tehnologia revoluționară Prizm™ pentru lentile. Pasionații de ciclism se îndrăgostesc la prima vedere de modelele Sutro sau Flight Jacket!

Alegeți ochelarii de soare pentru ciclism Oakley de la eyerim atunci când vă plimbați cu bicicleta

Oakley Sutro: Vezi ce este invizibil

Ești de părere că ochelarii de soare sport pentru ciclism sunt îngrozitor de inconfortabili pe sub cască? Atunci sigur nu ai purtat Oakley Sutro. Deși lentilele sunt uriașe, rama este subțire și ușoară, dar este foarte rezistentă. Nici nu vei simți acești ochelari sport pe față! Iar tehnologia PRIZM™ este un bonus minunat în timpul plimbărilor tale. Ochelarii de soare pentru sport Oakley Sutro sunt o parte importantă a colecției de ochelari sport Oakley 2021. Mai buni, mai rapizi, mai îndrăzneți.

2. Aleargă cu uvex 

Îți place să alergi? La fel și colega noastră, Andreea căreia îi place să alerge în voie, fără să fie stresată că îi alunecă ochelarii pe nas. Pentru aceasta, ea poartă ochelarii de soare pentru alergat uvex care îi stau perfect pe față, fără să alunece. Indiferent de sportul pe care îl faci în aer liber, ochelarii de soare uvex ți se vor potrivi de minune. 

 Aleargă în voie cu ochelarii de soare pentru alergat uvex de la eyerim

uvex sportstyle 231: experiență XXL cu ochelari XXL 

Brandul uvex a venit cu cel mai recent model – ochelarii de soare multi-sport uvex sportstyle 231. Acești ochelari XXL oferă un câmp larg de viziune, protecție excelentă UVA, UVB și UVC și protecție împotriva ceții, grație filtrului supravision®. În plus, puntea nazală ajustabilă asigură că ochelarii de soare se vor așeza confortabli pe fața ta și nu vor aluneca în timpul alergării.

3. La munte cu Julbo 

Fiecare iubitor de munte știe (sau ar trebui să știe) că ai nevoie nu doar de echipament de calitate, ci și de ochelari de soare de calitate pentru drumeții ca să te bucuri 100% de munte. Alege așadar celebrii ochelari de soare Julbo care garantează protecție maximă împotriva soarelui, chiar și în condiții extreme. Ramele de metal și brațele ajustabile la 360° te vor ajuta să descoperi lumea în cele mai mici detalii.

Explorează natura cu ochelarii de soare pentru drumeții Julbo de la eyerim

Julbo Vermont Classic: Protecție împotriva vremii pentru fiecare anotimp 

Jules Baud, fondatorul brandului de ochelari Julbo, a creat prima pereche de ochelari de soare la cererea unui căutător de cristale, care avea nevoie să își protejeze ochii de lumina puternică a soarelui de la munte. Julbo, recunoscuți pentru invențiile lor, a fost și creatorii ochelarilor de soare “glacier” în anii 1950, iar acum sunt cunoscuți pentru ochelarii de soare sport pentru multiple activități. Ochelarii sport Julbo sunt confortabili, stabili pe față, disponibili în multe culori îndrăznețe și vibrante și au o poveste frumoasă în spate. Ce ți-ai putea dori mai mult de la o nouă pereche de ochelari de soare sport?

Acum chiar ești pregătit(ă) pentru sportul tău preferat, prietene! Șterge praful de pe bicicletă, de pe pantofii de alergat sau de drumeție și pornește. Cu o nouă pereche perfectă de ochelari de soare pentru sport, vei vedea lumea în adevăratele sale culori. Știi unde poți merge, eyerim e-shop te așteaptă. Caută “ochelari de soare sport” și vezi cum se schimbă lumea.