Totul este minunat primăvara. Soarele strălucește, florile înfloresc, iarba înverzește, toată lume parcă prinde viață, cel puțin așa vedem noi primăvara acestui an. Dar să nu uităm de trendurile modei pe care primăvara le aduce - toate culorile, modelele și formele. Totuși, nu doar liniile de modă preferate intră în spiritul primăverii, ci și ochelarii!

CELE MAI POPULARE STILURI

Trei dintre bloggerii noștri cei mai dragi au ales perechile lor preferate de ochelari de soare pentru inspirația ta.

Ochelari de soare stil sporty

Ochelari de soare unisex Uvex în rame Negru Mat cu Reflectorizare Argintie + Reflectorizare Portocalie + Lentile Clare Ochelari de soare unisex Uvex în rame Negru Mat cu Reflectorizare Argintie + Reflectorizare Portocalie + Lentile Clare

Natallipa este în familia eyerim de ceva timp. La eyerim noi o știm ca o femeie curajoasă care arată bine în orice ar purta. E amuzantă, superbă, îndrăzneață și arată super în ochelarii de soare Uvex Sportstyle. Dacă acest model nu este pentru tine, dar îți place stilul sporty aventuros pentru ochelarii tăi de soare, încearcă alte perechi de ochelari de soare Uvex!

Rame cu diamante

Ochelari de soare Marc Jacobs în culorile Auriu/Galbeni cu lentile Gri pentru Femei Ochelari de soare Marc Jacobs în culorile Auriu/Galbeni cu lentile Gri pentru Femei

Ivana, sau Sweet Lady Lollipop, este un blogger de fashion din Slovacia și parte a familiei eyerim de mult timp. Ea este elegantă dar casual și asta o face atât de reală pentru noi. Când a fost întrebată ce crede despre acești ochelari de soare Marc Jacobs, ea a răspuns: „Marc Jacob cu ramă aurie sunt minunați, extravaganți și eleganți. Se potrivesc perfect ținuta simplă dar arată minunat și cu o ținută puțin spre retro. De asta am ales această ținută, ce dă puțin spre vintage.”

TRENDURI ÎN CULORI

Culorile vivide sunt o parte evidentă a primăverii. Fie că îți plac combinațiile de culori intense, fie că iubești negrul tot timpul anului, bloggerii noștri sunt pregătiți cu inspirații pentru tine oriunde te-ai încadra.

Ochelari de soare unici și multicolori

Ochelari de soare Gucci pe culorile Roșu/Negru cu lentile Gri Gradiant pentru Femei Ochelari de soare Gucci pe culorile Roșu/Negru cu lentile Gri Gradiant pentru Femei

Fie că vrei să adaugi puțină strălucire elegantului tău, o ținută complet neagră cu un detaliu îndrăzneț, fie că vrei să îți ascunzi fața obosită fără machiaj, vei întoarce capete cu ochelarii de soare Gucci negri, verzi și roșii. Spre exemplu Natália, ea știe bine că Gucci este întotdeauna o idee bună.

Rame simple pastelate

Ochelari de soare Michael Kors Adrianna în culoarea Milky Crystal cu lentile Cenușii Gradiant pentru Femei Ochelari de soare Michael Kors Adrianna în culoarea Milky Crystal cu lentile Cenușii Gradiant pentru Femei

„Culoarea roz, în special nuanța fucsiei, este puțin mai dificil de combinat dacă nu vrei un look vrea dulce.” a spus Rebeka, de la Style of Becca care evident are o viziune clară asupra a ce e în stil. „Nu combin niciodată culori vii cu negru pentru că această combinație mi se pare ieftină. Am încerca combinarea rozului cu multe nuanțe de maro - caramel sau nud și îmi place mult acest mix! Sigur voi mai încerca această ținută.” Vrei să arăți ca Becca? Ei bine, noi sigur vrem. Încearcă acești minunați ochelari de soare Michael Kors sau oricare dintre acești ochelari similari și bucură-te de o vedere clară în zilele însorite de primăvară.

Lentile roz de vis

Ochelari de soare Dolce & Gabbana în culoare Roz cu lentile Roz Gradiant / Roz Reflectorizant pentru Femei Ochelari de soare Dolce & Gabbana în culoare Roz cu lentile Roz Gradiant / Roz Reflectorizant pentru Femei

„Să vezi lumea prin ochelari de soare roz? Nimic mai bun. Mai ales dacă arată ca acești ochelari de soare Dolce & Gabbana! Acești ochelari de soare roz cu rame pătrate sunt visul (aproape) fiecărei pasionate de modă, iar Dolce & Gabbana nu e niciodată o dezamăgire! În viziunea mea, sunt puțin futurisici și acesta este motivul pentru care i-am combinat într-un stil minimalist.” Zice Ivana. Și nu am putea fi mai de acord! Viața este mai bună în ochelari de soare roz. Încearcă și tu!

FORMELE SEZONULUI

Moda își schimbă forma în fiecare anotimp, la fel și ochelarii de soare. Ei își schimbă forma tot timpul: Un sezon sunt enormi și supradimensionați, apoi sunt foarte mici.

Ochelari de soare supradimensionați ochi-de-pisică

Ochelari de soare Prada în culorile Negru/Argintiu cu lentile Gri Gradiant pentru Femei Ochelari de soare Prada în culorile Negru/Argintiu cu lentile Gri Gradiant pentru Femei

Dacă îți place outfitul lui Sweet Lady Lollipop la fel de mult ca noi, inspir-te din sfatul ei de modă înțelept:„ Blugi, maieu în dungi, jachetă în stil militar și o beretă - am vrut această ținută sa fie interesantă dar necomplicată și tinerească. Astfel de ținute arată minunat accesorizate cu acești ochelari de soare Prada. Deși aparent arată discreți obișnuiți, când îi pui la ochi arată diferit. Îmi place variabila lor - culoarea și stilul. Îi poți purta cu o rochie elegantă, dar sunt minunați și în ținute de toată ziua.” Te întrebi dacă acești ochelari ochi-de-pisică Prada sunt pentru tine? Explorează acest ghid al formei feței și îndreaptă-te spre website-ul eyerim, ok? 

Rame browline vintage

Ochelari de soare Unisex Ray-Ban Clubmaster Blaze Collection în culoarea Negru Mat cu lentile Albastru-Purpuriu Gradiant  Ochelari de soare Unisex Ray-Ban Clubmaster Blaze Collection în culoarea Negru Mat cu lentile Albastru-Purpuriu Gradiant

„Style of Becca” iubește acești Ray-Ban Blaze Clubmaster! Chiar ea a zis: „Îmi place combinația de roșu și albastru în multe nuanțe diferite, ca roșu coral și albastru turqois, sau tonuri de roșu căpșună cu tonuri albastru mentă. Aceste combnații sunt făcute special pentru primăvară! Ochelarii de soare reflectorizanți sunt necesari pentru mine! Arată minunat, jucăuș și fresh.” Ia-ți și tu! Acest model de ochelari de soare Ray-Ban se vând ca pâinea caldă.

Lentile clasice rotunde

Ochelari de soare Unisex Ray-Ban Metal Rotunzi în culoarea Arista cu lentile Gri Cristal Ochelari de soare Unisex Ray-Ban Metal Rotunzi în culoarea Arista cu lentile Gri Cristal

Ochelarii Ray-Ban rotunzi sunt clasici și nu vei distruge niciun look purtând acești ochelari. Mici sau supradimensionați, Natallipa arată superb purtându-i. Și tu la fel! Te întrebi dacă ochelarii de soare rotunzi sunt potriviți pentru tine? Blogul eyerim te susține - aici găsești alt ghid al formei feței pentru a te ajuta să te decizi.

Sperăm că bloggerii noștri te-au inspirat și motivat să ieși din zona de confort în primăvara aceasta. Rămânem confidenți în credința noastă că fiecare pasionat de modă trebuie să aibă cel puțin o pereche de ochelari nebunești, excentrici și colorați. Totuși, dacă nu ești destul de inspirat, uite-te peste această postare pe blog unde am ales lookurile noastre preferate din săptămâna de modă a acestui an, așa că vei fi motivat în modă și gata pentru explozia de culori a primăverii.