Ești pasionat de modă și ești în căutare de noi inspirații de vară? Sau poate că nu ești pasionat de modă dar tot îți dorești să ai cele mai tari perechi de ochelari de soare? Două din influencerele noastre din Slovacia ne-au împărtășit top 3 trenduri de vară din punctul lor de vedere. Citiți mai jos și insipirați-vă pentru a arăta la fel de bine ca ele!

STILURILE ACESTUI SEZON

Indiferent de trand, stilul pe care îl alegi tu este la modă în acest sezon - acestea sunt trendurile pe care le vom seta oricum. Pe de altă parte, hai să ne inspirăm de la acești influenceri și să aflăm ce le place în acest sezon.

Ochelari de soare cu bijuterii

Ochelari de soare Gucci Supradimensionați cu Bijuterii, culoarea ramei Havana și cu lentile Maro pentru Femei  Ochelari de soare Gucci Supradimensionați cu Bijuterii, culoarea ramei Havana și cu lentile Maro pentru Femei

Naty Kerny este un antreprenor slovac pe Instagram. Ea este frumoasă și sigură pe sine, iar gustul ei în fashion este incredibil astfel încât multă lume o invidiază și punem pariu că este așa. Aceste modele de ochelari de soare Gucci cu bijuterii arată foarte bine pe ea, nu-i așa? Uite ce a spus ea: „Chiar dacă sunt pentru o grămadă de bani, această colecție Gucci are clasă și sunt bijuterii care atrag atenția. Această pereche de ochelari este alegerea perfectă dacă vrei să arăți ca o vedetă. Vei deveni de remarcabilă!”. Ce ai vrea să știi mai mult de atât? Ia acest sfat de la cineva care chiar se pricepe la modă!

Rame ondulate

Ochelari de soare Miu Miu Ochi-de-pisică cu ramă de culoare Aurie și lentile roz pentru Femei  Ochelari de soare Miu Miu Ochi-de-pisică cu ramă de culoare Aurie și lentile roz pentru Femei

Dacă ai citit ghidul nostru precedent, Ghidul de primăvară pentru ochelari de soare, ești deja familiarizat cu frumoasa bloggeriță Natalia Pazicka. Îi admirăm stilul ei neînfricat când vine vorba de alegerile de fashion! Ea a ales această pereche de Miu Miu și o ținută albă casual pentru aceștia. De ce a fost aceasta alegerea lui Naty pentru această vară? Ea ne-a răspuns: „Comparată cu alte modele venite de la acest brand, combinația de culori de la această pereche de Miu Miu este clasică. Și a fost compensată de formatul „ochi de pisică”! Dacă ar fi să aleg o pereche de ochelari pentru tot restul vieții, aceștia ar fi cu siguranță. Aceștia reprezintă extravaganță și mi se potrivesc perfect.”

CULORILE SEZONULUI

Care este ultimul trend de culoare te întrebi? Hai să vedem ce vor ambele noastre Natalii să aleagă ca fiind culorile care vor întoarce priviri.

Rame roșii cu o singură lentilă

Ochelari de soare Versace în ramă Roz cu lentile Roz pentru Femei  Ochelari de soare Versace în ramă Roz cu lentile Roz pentru Femei

Nu cred că există o modalitate mai bună de a lumina această vară decât cu un look relaxat și cu această pereche de ochelari pe care Natallipa a ales-o. Ea a justificat alegerea astfel: „Nu mai privi lumea prin ochelari roz, ia aceste rame roșii! Ochelarii de soare colorați și subțiri sunt la modă în vara anului 2018. Acest model Versace se potrivește perfect oricărei ținute de sporty sau iubit.” Însă aceștia nu sunt singurii ochelari Versace de care te vei îndrăgosti! Vezi aici toate modelele de pe eyerim și alege cele care ți se potrivesc cel mai bine.

Ochelari de soare multi-color

Ochelari de soare Dolce & Gabbana Supradimensionați cu ramă Multicolor și lentile Gri pentru Femei  Ochelari de soare Dolce & Gabbana Supradimensionați cu ramă Multicolor și lentile Gri pentru Femei

Nu contează dacă întârzii la o întâlnire rapidă cu un prieten la o cafea sau dacă ai o întâlnire importantă la lucru, nu uita niciodată ramele preferate pe timp de vară! Iar dacă acestea sunt funky și elegante, și totodată simple precum aceste perechi de Dolce & Gabbana pe care Natallipa le-a ales, atunci vei fi în siguranță în orice situație. „Când vine vorba de combinația perfectă de culori, Dolce & Gabbana este cea mai bună decizie. Pentru că sunt fan al stilului minimalist, ținutele mele sunt simple de asemenea așa că ochelarii se potrivest perfect ca un accesoriu care să evidențieze ținuta”. Știm la ce te referi.

FORMELE SEZONULUI

De la rotunzi, la pătrați, rectangulari sau ochelarii de soare aviator, care este forma ta pe care o alegi? Bloggerițele noastre au aflat care sunt formele dorite și au un răspuns pentru noi, tu ai ales?

Rame ochi-de-pisică

Ochelari de soare Miu Miu Ochi-de-pisică în ramă Albastră cu lentile Gri pentru Femei.  Ochelari de soare Miu Miu Ochi-de-pisică în ramă Albastră cu lentile Gri pentru Femei.

Cauți forma perfectă pentru ochelarii de soare care să accentueze gustul tău în materie de fashion și să fii mai seducătoare? Iată de ce Naty a ales acest model de Miu Miu: „Ținuta ta va avea acel sexappeal italian cu acești ochelari de soare Miu Miu. Aceste rame îți vor aduce bărbații la picioare.” Nu-i așa că arată incredibil? Am rămas fără cuvinte!

Ochelari de soare rotunzi

Ochelari de soare Ray-Ban Rotunzi în ramă Maro cu lentile Roz pentru Femei.  Ochelari de soare Ray-Ban Rotunzi în ramă Maro cu lentile Roz pentru Femei.

Aceste rame Ray-Ban Ja-Jo sunt cu siguranță pentru oricine vrea să arate bine și să se distreze. Sunt foarte deschiși și drăguți așa că se vor potrivi oricărei ținute o vei alege. Alegerea e a ta!” Nu e de mirare că a noastră Natallipa este la modă și relaxată tot timpul - știe foarte bine ce i se potrivește de minune! Ochelarii de soare Ray-Ban sau rame roz sunt alegerea perfectă pentru această vară și se vor potrivi de minune și pentru tine.

Vara este sezonul în care toți ar trebui să ne bucurăm cât mai mult de felul în care arătăm - e momentul în care putem să punem ceva bronz, să creem amintiri și idei plăcute. Dacă ești pasionat de modă la fel ca noi, cu siguranță îți plac trendurile din această vară.

Dacă ești nesigur care ochelari ți se potrivesc, citește și Ghidul de Tipar al Fețelor pentru a alege perechea perfectă de ochelari pentru această vară. Ah, și cu toate că nu vrem să îți stricăm distracția de vară, vrem să te anunțăm că urmează toamna așa că îți recomandăm acest articol între timp, este plin de ținute excelente și potrivite. Vom reveni cu încă un ghid de la bloggerii noștri până atunici.

Indiferent care sunt trendurile setate de industria de modă, vrem să știi ceea ce TU iubești! Spune-ne care sunt modelele tale preferate în secțiunea de comentarii.