Te îndrepți spre munți iarna aceasta ? Indiferent de nivelul tău de experiență sau buget, există o mască de ski minunată numai pentru tine ce așteaptă să fie găsită. Acest an, noi ca și cumpărătorii noștri am testat zeci de ochelari de ski care se prezintă „cei mai buni„ din diferite categorii. Fie că căutarea după ochelari de ski e după preț, performanță sau caracteristici tehnice, îți aducem alegerea perfectă în fața ochilor. Uite aici este topul celor 5 perechi de măști de ski pentru sezonul de iarnă 2017/2018.

ALEGEREA PREFERATĂ A CUMPĂRĂTORILOR: Oakley Flight Deck Prizm

Practic o iubiți pe asta! Bestseller-ul de anul acesta și preferatul cumpărătorilor, modelul Oakley Flight Deck Prizm te va ajuta să îndeplinești misiunea imposibilă. Ochelarii fără rame au una dintre cele mai largi câmpuri de vedere și lentilele lor superbe maximizează vizibilitatea periferică. Un dezavantaj de luat în calcul al acestui model este acela că vine cu o singură lentilă ceea ce poate fi dezamăgitor având în vedere prețul. Pe de altă parte, toate modelele Flight Deck au tehnologia PRIZM™, care este de fapt o revoluție în optica lentilelor. Tehnologia acestei proprietăți te ajută să te descurci în orice condiții de lumină, ceea ce reduce nevoia de a schimba lentilele în funcție de lumină. Dacă ți se pare că mărimea Large a Flight Deck  e prea mare pentru fața ta, îi poți încerca pe fratele lui mai mic Oakley Flight Deck XM. DEși mărimea mai mică, caracteristicile sunt aceleași, dar din perspectiva formei, sunt foarte asemănători cu ochelarii de ski Oakley A-Frame.

TOP 5: Cei mai buni ochelari de ski pentru sezonul rece 2017/2018

TOP DUAL-LENS SYSTEM: uvex comanche TO

Acesta este câștigătorul printre ochelarii cu sisteme de interschimbabilitate și lentile duble. Deși a fost destul de dificil de ales această pereche, tehnologia take-off a uvex ne-a rămas la suflet. Această tehnologie se caracterizează prin lentile interschimbabile ce pot fi atașate de lentilele ochelarilor de ski prin magneți și transformă ochelari de ski pentru lumină puternică în ochelari de ski pentru vreme rea, într-o secundă - pur și simplu dai lentila jos. Este destul de dificil să te remarci printre maesterii interschimbabilității lentilelor precum Switchlock™ sau Ridgelock™ proiectate de Oakley. Totuși, uvex câștigă anul acesta mulțumită tehnologiei lentilelor multiple și devine partenerul ideal în orice condiții de vreme.

TOP 5: Cei mai buni ochelari de ski pentru sezonul rece 2017/2018

ALEGEREA ECHIPEI EYERIM: Oakley Line Miner

Oakley Line Miner a ajuns în top ca câștigător evident al acestui anotimp și merită premiul ca și desemnat al echipei. Dacă vrei să skiezi la greu fără să te îngrijorezi că lentilele se vor aburi, Oakley Line Miner este o opțiune fantastică pentru tine. Se caracterizează prin tehnologia Prizm, una dintre cele mai avansate tehnologii de lentile din lume, care vin în 6 culori diferite, fiecare dintre ele furnizând o experiență plăcută în orice condiții de vreme. Mai mult de atât, aceasta este singura pereche de ochelari de ski disponibilă cu noile lentile Prizm™ INFERNO™. Această tehnologie combate aburirea lentilelor interioare cu apăsarea unui buton. Sistemul dezgheață lentila din interior dezaburind-o. Bateria poate rezista până la 30 de cicluri INFERNO™ și se încarcă foarte ușor prin USB, pe lângă asta masca de ski se potrivește și se simte ca ochelarii tradiționali Oakley. Pe lângă toate acestea, seria Line Miner pot fi purtați și cu ochelari de vedere datorită compatibilității sale OTG. Deci, modelul acesta le are pe toate și nu poți greși cumpărând o pereche din acești ochelari.

TOP 5: Cei mai buni ochelari de ski pentru sezonul rece 2017/2018

ALEGEREA DUPĂ CEA MAI BUNĂ VALOARE: Bolle NOVA II

Chiar dacă ești un începător pe pârtie, sau pur și simplu nu ai un buget prea mare pentru o pereche de ochelari de ski, Bolle Nova II furnizează o gamă largă de caracteristici tehnice pentru un preț rezonabil. Acest model are lentile fotocromice MODULATOR™ care îmbunătățesc abilitatea de a vedea terenul din fața ochilor chiar și în condiții dure de vreme, iar tratamentul său P-80+ anti-aburire combinat cu tehnologia de ventilație Flow-tech îți menține vizibilitatea clară, fără încețoșarea lentilelor. Pentru 30 de euro în plus, comparativ cu seria Bolle Mojo,  primești lentile de o mai înaltă calitate pentru o investiție minimală.

TOP 5: Cei mai buni ochelari de ski pentru sezonul rece 2017/2018

CEL MAI BUN OTG: Smith Knowledge OTG

Avem vești bune pentru purtătorii de ochelari de vedere: există pe piață ochelari de ski OTG (over-the-glasses), care pot fi purtați peste ochelarii de vedere. Este greu să alegi o singură pereche, totuși, anul acesta perechea noastră preferată de ochelari de ski pentru purtătorii de ochelari de vedere este Smith Knowledge OTG. Este o mască de ski cu un volum mai mare ceea ce face purtatul de ochelari de vedere mai degrabă o plăcere decât un impediment. Pe lângă, Smith Knowledge OTG, Oakley Airbrake este de mult timp preferatul cumpărătorilor noștri. Versiunea îmbunătățită cu dimensiuni mai mari de anul trecut Airbrake XL se caracterizează cu un look popular de Stormtrooper cu lentile mari sferice similare seriei Oakley Flight Deck incluzând lentile Prizm.

TOP 5: Cei mai buni ochelari de ski pentru sezonul rece 2017/2018

Acesta este! Lista noastră cu TOP 5 pentru sezonul 2017/2018. Spune-ne și nouă care este favorita ta, sau uite-te peste întreaga noastră colecție de ochelari de ski și află cum să alegi perechea perfectă pentru tine.