Cine spune că ochelarii de vedere trebuie să fie plicticoși? Încearcă toate formele! Niciodată nu știi dacă îți stau bine până nu îi încerci efectiv. Știm, vara se apropie, dar nu trebuie să uiți despre vederea ta. Dacă porți ochelari de vedere, dar nu găsești forma perfectă pentru tine, îți prezentăm TOP 6 forme ale anului 2020.

RAME ROȘII

Jakub Bezák poartă ochelari de vedere cu ramă roșie de la Moncler

Anunț: roșu este HOT în acest sezon și include chiar și ochelarii de vedere. Ramele roșii de la Vogue sunt biletul tău către o ținută fashion. Acest trend este potrivit pentru toate formele fețelor și, după cum poți vedea, bărbații pot purta cu ușurință rame roșii, ca acestea de la Versace, la fel de bine ca fetele.

RAME BROWLINE

Natália Pažická și Naty Kerny poartă ochelari de vedere cu ramă browline

Alege stilul retro cu ochelarii brownline Nike! Anii 1950 si 1960 au fost cei mai semnificativi pentru această formă de rame Safilo, care acum domină din nou podiumurile de modă, în 2020. Ochelarii de vedere browline sunt grozavi mai ales pentru fețe în formă de inimă sau cele ovale.

RAME ROTUNDE ÎNDRĂZNEȚE

Jakub Bezák poartă ochelari de vedere cu ramă rotundă îndrăzneață de la Polo Ralph Lauren

Uită de ramele discrete, aproape invizibile - îndrăznețele Ray-Ban, închise și groase sunt cele mai în vogă în acest sezon. Dacă ești genul își asumă riscuri, acești Polaroid sunt ochelarii de vedere potriviți pentru tine - indiferent de forma feței.

AVIATOR

Natália Pažická poartă ochelari de vedere cu rame aviator de la Miu Miu

Ochelari de vedere Polaroid aviator? Da, ai auzit bine, nu mai sunt doar pentru ochelari de soare. Forma este una de referință încă din anii 1950, iar astăzi oricine are cel puțin o pereche. Toate fashionistele cu fețe pătrate sau rotunde, încercați-i! De exemplu, acești Carrera sunt extraordinari.

SUPRADIMENSIONAȚI

Rame supradimensionate negre pentru ochelari de vedere

Cauți ochelari retro supradimensionați? Atunci ești unde trebuie, pentru că avem o gamă largă de mărci care pun la dispoziție ochelari de vedere supradimensionați, cum ar fi Jimmy Choo sau Fendi. Se potrivesc oricărui tip de față și sunt mereu la modă.

RAME ATIPICE

Rame atipice pentru ochelari de vedere de la Marc Jacobs

Devino un adevărat lider al stilului ochelarilor. Nu te feri să încerci forme extravagante ca acestea de la Marc Jacobs sau acest model de la Max Mara. Acești ochelari arată perfect purtați atât de femei, cât și de bărbați.

Dacă nu ai siguranța că ochelarii pe care i-ai ales ți se vor potrivi, îi poți încerca prin Oglinda Magică din eyerim eshop. Este ușor și relaxat, nu vei avea nevoie decât de o cameră web sau o fotografie. Sau verifică ghidul nostru despre cum să identifici formele feței.