Azităzi, momentul special al surprizei de sub brad este cu adevărat valoros. Să ții cont de gusturi, să decizi ce se potrivește și ce nu, să te încadrezi în timp și pe lângă să-i surprinzi pe cei apropiați ție, sună destul de stresant. Când vine vorba de accesorii, precum ochelarii de vedere sau ochelarii de soare, momentul magic al surprizei poate părea aproape imposibil. Cel mai probabil, ar trebui să îți iei iubita, mama sau bunica la un magazin oftalmologic și să alegeți împreună ochelarii de soare sau cei de vedere. Și magia dispare! Din fericire, cu ajutorul nostru povestea ta de Crăciun se poate sfârși diferit anul acesta.

 

Nu contează dacă cauți perechea aceea potrivită de ochelari de soare pe care iubita ta i-a visat tot anul, sau dacă te-ai săturat să iți privești bunica cum își strică ochii rezolvând cuvinte încrucișate. Poate tatăl tău încă se plânge dimineața pe drumul către serviciu că nu a și-a luat anul trecut perechea aceea de ochelari de soare polarizați. La eyerim poți găsi orice și totul pentru cei apropiați ție - este rapid, facil și cel mai important, te poți descurca singur și îi poți surprinde.

Când spunem ușor, vorbim serios. Ai nevoie doar de două lucruri - o fotografie a persoanei căreia îi faci cadoul și oglinda noastră virtuală. Toți ochelarii de vedere și cei de soare disponibili pentru o probă virtuală pe site-ul nostru includ această inconiță (icon). Alege ochelarii care crezi că i se potrivesc persoanei iubite, încarcă fotografia acestei persoane și oglinda noastră virtuală se va ocupa de restul. Voilà! Dacă tot nu ești sigur 100%, discută cu prietenii tăi sau chiar contactează-ne pe noi. Trimite-ne o fotografie și ne vom uita la ea „prin ochi profesioniști”.

Evită stresul cumpărăturilor de dinaintea Crăciunului cu oglinda noastră virtuală și salvează magia Crăciunului ca și Daniel…

 

Bunica sau iubitul, bunicul sau tatăl, fratele sau mama - niciunul nu trebuie să te însoțească la magazinul oftalmologic sau la reducerile de dinaintea Crăciunului anul acesta. La eyerim te poți bucura de reduceri încă de acum. Mai mult de atât,  garantăm livrare până de Crăciun la toți ochelarii de soare, ochelarii de vedere sau ochelarii de ski. Doar adună câteva fotografii ale familiei sau prietenilor tăi, iar oglinda noastră virtuală se va ocupa de restul. Îți dorim un Crăciun magic!