Moda de iarnă poate fi dificilă rău de tot. Esti tipul confortabil, stratificat de fashionist, sau mai degrabă de tipul îndrăzneț, cu-glezna-goală-indiferent-de-vreme? Ei bine, nu contează cu adevărat care este preferința dvs., nu trebuie să uitați niciodată puterea unui accesoriu bun. Punem pariu că știi accesoriul nostru preferat pe tot parcursul anului, nu-i așa?

STILURI SEZONULUI

Ochelari de soare - firește, lucrul noastru preferat în lumea accesoriilor! Deoarece iarna poate fi destul de însorită, știi? Iată cele mai bune ponturi pentru tine în această iarnă, alese de bloggerii noștri incredibil de eleganți. 

Ochelari de soare clasici

Squared Dior sunglasses in black for men.

Mihai este întotdeauna elegant! Acest costum simplu, elegant este chiar din visele de moda ale fiecărui om de afaceri. El a spus: "Îmbrăcămintea alb-negru mă face mereu să mă simt ca și cum am ieșit din filmul lui James Bond. Elegant dar totuși modern, tocmai ce am accesorizat această ținută grozavă cu niște rame patrate Dior și asta a fost. "Nouă ne place!

Nuanțe feminine

Single lens Versace sunglasses in black for women.

"Așa arată o tendința feminină uimitoare! Acest model este o lume cu totul diferită. Acest design Versace, în combinație cu o jacheta lucioasă, face acest aspect ultra-modern absolut uimitor! ", A declarat Naty Kerny, frumoasa noastră stea. Și trebuie să spunem că arată incredibil de stilat așa. Așa da fată!

Ochelari de soare simpli

Squared, oversized Miu Miu sunglasses in black for women.

Astăzi trebuie să-i declarăm dragei noastre Natallipa cel mai mare fan al lui Miu Miu, probabil în întreaga lume. Ori de câte ori o întâlniți, punem pariu că va purta o pereche favorită de la Miu Miu! Ea a spus: "Miu Miu este o marcă de ochelari făcute pentru cineva care iubește detaliile și se străduiește întotdeauna să facă ceva nou. Fiecare nouă colecție a lor vă va surprinde cu ceva nou și interesant. "

CULORILE SEZONULUI

Adăugarea unor ochelari colorați pentru îmbrăcămintea de iarnă este probabil cel mai bun lucru care se va întâmpla în această iarnă. Nu sunteți convins? Ei bine, aruncă o privire la aceste modele!

Ochelari strălucitori

Trebuie să fie ceva despre aceste nuanțe ale ochelarilor Miu Miu când două dintre inspirațiile noastre de modă de zi cu zi au ales exact același model! Nebunie! Asta e tot ce putem spune despre asta pentru moment, bucurați-vă de stilul lor incredibil (și totuși foarte divers).

Naty Kerny

Unisex single lens Miu Miu sunglasses in grey and lime.

"Tendința de neon este înapoi! Am ales acești ochelari de soare contemporani Miu Miu. Trebuie să fii destul de curajos pentru această piesă, este purtată și de controversata cântăreață Cardi B."

NatallipaUnisex single lens Miu Miu sunglasses in grey and lime.

"Îmi doresc ca oamenii să-și arate curajul și să poarte absolut orice le plac. O pereche de ochelari minunați ar putea fi de ajuns."

Ochelari de soare cu tonuri de castan

Aviator Dolce&Gabbana sunglasses in tortoise shell and brown for men.

"Toamna, frunzele colorate și paltonul meu maro au sens împreună. Ochelarii de soare "tigru" și cu lentila maro au adăugat exclusivitate acestui aspect și asta este exact pentru ceea ce este cunoscut Dolce & Gabbana. "Putem fi de acord cu Mihai? E tânăr, dar știe atât de bine despre ceea ce vorbeste, uită-te la el! Doamne, ne dorim uneori să fim el.

FORMELE SEZONULUI

Dacă nu vă place interesează așa de mult tendința de culoare în acest sezon al anului, puteți alege întotdeauna un model având un număr incredibilul de forme diferite din lumea ochelarilor. Ar fi bine sa incepeti acum, sunt multe de văzut.

Ochi de Pisică

Cat-eye Vogue Gigi Hadid sunglasses in gold for women.

Niciodată nu există așa ceva, cum ar fi prea mulți ochelari in Ochi de Pisică ! Există altele supradimensionate, sau subțiri și chiar mai mici. Naty Kerny știe ce este trendy, acestea sunt cuvintele ei: "Ramele de înaltă calitate și elegante - asta înseamnă pentru mine ochelarii de la marca Vogue. Aceasta a fost alegerea modelului Gigi Hadid în campania lor și a reprezentat o mare mișcare de marketing - m-a făcut să vreau această pereche Vogue Ochi de Pisică! "Suntem cu tine, Naty! Cine nu ar fi inspirat de către Gigi Hadid?

Nuanțe strălucitoare

Jewelled Miu Miu sunglasses in silver and orange for women.

"Sunt o colecționară de ochelari de soare Miu Miu! (Pe cine mințim, știm că și tu ești!) Dar trebuie să spun că acestea sunt preferatele mele! Ele pot face ca totul să pară atât de unic ", a spus Natallipa, fata noastră oficială a mărcii Miu Miu. Uită-te la acest costum totuși! Cum poate să se gândească la aceste combinații? Ce divă a modă este ea!

Ochelari de soare rotunzi

Round Tom Ford sunglasses in orange and black for men.

Pulover confortabil. Părul aranjat. Ochelari remarcabili. Fața draguță. Întotdeauna la modă. Și dintr-o data nu mai suntem în stare să mai combinăm propoziții semnificative. Mai bine l-ai asculta mai mult pe Michal decât pe noi, de data aceasta: "Zilele reci sunt aici și tot ceea ce vreau este să port puloverii mei calzi și confortabili. Pentru a mă deosebi de ceilalți din mulțime, eu mereu aleg ochelari "mai îndrăzneți" la fel ca acestea.

Crăciunul vine - este cel mai bun moment al anului pentru a te răsplăti, în sfârșit. Și meritați pe deplin! Veți găsi doar cele mai bune perechi de ochelari pe site-ul eyerim, știați? Care va fi alegerea voastră preferată in această iarnă? Dacă nu sunteți siguri ce ochelari vi se vor potrivi, citiți acest ghid general pentru forma feței. Este prima achiziție online, așa-i, prietene? Te ajutăm cu asta. Nu subestima nimic de Craciun, da?