Livrare gratuită   |   Returnare în 30 de zile
+40 316 308 201

Sună-ne L - V 8:00 - 16:00 (zile lucrătoare)

Trimite-ne un email contact@eyerim.ro

Bolle
Tsar 21650

Timp estimat de livrare: Momentan nu se află în stoc

Out of stock 539 LEI

Pret dupa configuratie: 0,00 LEI

 • LIVRARE GRATUITĂ

  Livrarea este gratuită în toate țările Uniunii Europene și.. Pentru mai multe informații, click aici..

 • PLATĂ LA LIVRARE

  Plătești când primești produsul acasă. Pentru mai multe informații, click aici..

 • Reseller autorizat

  eyerim este un reseller oficial pentru toate brandurile disponibile pe site. Lucrăm direct cu producătorii și brandurile lor. Află mai multe.

Detalii

 • Marca Bolle
 • Culoare rame Gri
 • Formă rame Lentilă unică
 • Culoare lentile Gri
 • Tip de rame Ramă completă
 • Material Plastic
 • Colecție Femei, Bărbaţi
 • Culoarea ramelor utilizate de producător Matte Grey / Neon Orange
 • Polarizați Nu
 • Culoarea lentilelor utilizate de producător Black Chrome
 • Model Tsar 21650
 • Materialul utilizat de producător Injected Polyamide

Descriere

Black Chrome
NUME
CULOARE
CONDIȚII
VLT
Black Chrome
Gri
Gri
Sol & nuvens
15%

Lentilele premium Black Chrome ale Bolle sunt perfecte pentru condiții de lumină medie Lentilele Black Chrome și au 15% care permit pătrunderea a 15% din lumina soarelui . Pentru mai multe informații despre lentilele VLT, dă click aici.

Ambalajul nu include o lentilă de rezervă.

TEHNOLOGII INCLUSE
Equalizer®
Tehnologia Equalizer® este de o performanță ultra-înaltă a caracteristicilor anti-ceață. Datorită unor inserții tehnice și respirabile între cele două lentile, sistemul de ventilație reglează presiunea atmosferică dintre lentile, eliminând umiditatea și orice urmă de condens.
Sticlă carbonică
Datorită unei armuri protective de înaltă tehnologie aplicate suprefeței exterioare a lentilei, sticla carbonică crează un scut protector împotriva zgârieturilor și conferă o imagine clară.
Lentile duble
Bariera termică a lentilelor duble dintre aerul rece de afară și umezeala produsă prin activitate intensă previne formarea condensului.
P-80+ strat anti încețoșare
Stratul anti-ceață P-80+ aplicat stratului interior al lentilelor absorb umiditatea de pe suprafața lentilelor asigură abilități superioare împotriva ceței și vedere clară.
Carboglass
Tehnologia fluxului de aer Venting® controlează și optimizează fluxul aerului de-a lungul suprefețelor interioare a lentilelor. Sistemele Venting reduc posibilitățile de apariție a umezelii și aburirii suprafețelor și mențin o imagine naturală.
Sport Optical System®
Sport Optical System® (SOS)îți permit să personalizezi ochelarii de ski Bolle cu adaptorul de prescripție optică ce se așează ușor la locul lui și asigură vederea corectată pentru menținerea largii priveliști.
Spumă densitate triplă
Învelișul ultra-moale căptușit cu două straturi de materiale spumoase de densități diferite asigură mereu o fixare sigură și comfortabilă.
Sistem Forestay
Sistemul Bolle are un design ce permite ochelarilor tăi de ski să se așeze perfect pe fața ta și să se potrivească perfect chiar și cu ultimele design-uri de căști de protecție.
Câmp larg de vizibilitate
Câmpul larg de vizibilitate asigură o maximă vizibilitate periferică, necesară în porțile de slalom sau doar pentru admirarea peisajului de pe vârf.
Baretă siliconată
Bareta siliconată ajută la furnizarea unui suport sigur pe casca de protecție.

DESPRE BRAND

Istoria lui Bollé a început într-o căsuță mică din Oyonnax, Franța, în 1888. De acolo, familia Bollé și-a condus afacerea pe culmile celor mai mari producători ai lumii de ochelari premium. Combinația înregistrată de potrivire, modă și confort a dat naștere produselor celor mai avansate și mai noi din punct de vedere tehnologic de pe piață. Bollé a dezvoltat produse în special pentru sporturile pe zăpadă, ciclism și sporturile în aer liber.

Ochelarii de ski Tsar 21650 reprezintă apogeul Bolle pentru decenii de muncă și experiență în construirea, testarea și perfecționarea ochelarilor de ski în cooperare cu atleții profesioniști. Geometria specifică acestor rame oferă vizibilitate de neegalat și face ca Bolle să se potrivească perfect cu produsele celor mai cunoscuți producători de căști: Bolle, Giro, Anon, K2 sau Smith. Ventilatoarele interioare oferă o mai bună ventilație anti-ceață chiar și în cele mai intense condiții.


Cumpărați ochelarii Bolle Tsar 21650 de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original.

Mărimi

Majoritatea ochelarilor de ski sunt fabricați în mărimea standard M și se potrivesc atât pentru adulți cât și pentru adolescenți. Această mărime este potrivită pentru majoritatea persoanelor așa că sunt șanse mari ca această mărime să fie potrivită și pentru tine.

Ochelarii de ski cu mărimea L au ramele mult mai late, înalte și mult mai adânci pentru a se potrivi persoanelor care poartă de obicei mărimea L.

Ochelarii de ski cu mărimea S au ramele mult mai scurte, înguste și sunt făcute pentru cei cu fețe mai mici. Se potrivesc atât copiilir cât și adolescenților, iar uneori chiar și adulților.