Livrare gratuită   |   Returnare în 30 de zile

+40 758 339 663 contact@eyerim.ro

BOSS by Hugo Boss BOSS0765 QIH

BOSS by Hugo Boss

BOSS by Hugo Boss BOSS0765 QIH

  • Livrare: GRATUIT

  • Timp estimat de livrare: 16 - 21 zile lucrătoare

  • Returnare: 30 de zile

Pret dupa configuratie: 0,00 RON

PRESCRIPȚII

In stock 670 RON 579 RON

Pret dupa configuratie: 0,00 RON

Acest model în diferite culori

Detalii

Descriere

Hugo Boss este unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea modei, depășind atât clasicul, cât și modernul de mai bine de un secol. Ochelarii BOSS reprezintă eleganța estetică și inovația. Colecția combină în mod inteligent materialele high-tech cu detaliile elaborate, asigurând o potrivire confortabilă și o funcționalitate ridicată.

Ochelarii BOSS by Hugo Boss BOSS0765 QIH fac parte din ultima colecție de la BOSS by Hugo Boss, creată cu mare atenție pentru bărbați. Acest model elegant cu rame complete reflectă ultimele trenduri din designul contemporan de ochelari, iar forma ochelarilor dreptunghiulari fac din BOSS by Hugo Boss BOSS0765 alegerea ideală în special pentru fețele rotunde sau ovale.

Materialul utilizat pentru crearea acestor rame este acetatul injectat de calitate înaltă. În comparație cu plasticul, acetatul este mult mai ușor, mai flexibil și 100% hipoalergenic. Lentilele pentru prescripție vândute pe eyerim sunt produse și tăiate de către compania noastră parteneră recunoscută la nivel internațional, având o tradiție de peste 40 de ani. Acestea oferă protecție de 100% împotriva razelor ultraviolete și asigură cea mai bună claritate și vedere posibilă, beneficiază de o peliculă antireflex, antizgâriere și de respingere a apei.

Cumpărați ochelarii BOSS by Hugo Boss BOSS0765 QIH de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original, care include și o cârpă moale de curățat.

Mărimi

  • 57 mm
  • 33,2 mm
  • 17 mm
  • 145 mm

Pentru marea majoritate a persoanelor pentru care mărimea M este potrivită. Este foarte probabil că va fi mărimea corectă și pentru tine. Pentru a fi sigur, folosește următorul truc, utilizând o carte de credit standard:
Credit Card

Scartea se întinde mult dincolo de capătul ochiului tău

Mcartea se termină la capătul ochiului

Lcartea nu ajunge la capătul ochiului