Livrare gratuită   |   Returnare în 30 de zile
+40 752 756 270

Sună-ne Luni - Vineri 09:00 - 17:00

Trimite-ne un email contact@eyerim.ro

Bvlgari BV1089 103

Bvlgari

Bvlgari BV1089 103

  • Livrare: GRATUIT

  • Timp estimat de livrare: Momentan nu se află în stoc

  • Returnare: 30 de zile

Out of stock 1.080 RON 784 RON

Pret dupa configuratie: 0,00 RON

Acest model în diferite culori

Detalii

Descriere

Casa Bvlgari reprezintă unul dintre cei mai vechi producători de bijuterii din Europa, fiind fondată de către Sotirio Bvlgari, care s-a mutat din Italia în Grecia la sfârșitul secolului al XIX-lea. Colecția de ochelari Bvlgari își respectă cu adevărat rădăcinile și este recognoscibilă grație elementelor antice ale Renașterii romane și grecești, decorate în mod generos cu pietre prețioase și culori moștenite.

Ochelarii Bvlgari BV1089 103 fac parte din ultima colecție de la Bvlgari, creată cu mare atenție pentru bărbați și femei. Acest model elegant fără rame reflectă ultimele trenduri din designul contemporan de ochelari, iar forma ochelarilor dreptunghiulari fac din Bvlgari BV1089 alegerea ideală în special pentru fețele rotunde sau ovale.

Materialul utilizat pentru crearea acestor rame este metalul rezistent la coroziune, care îi face practic indestructibili. Lentilele pentru prescripție vândute pe eyerim sunt produse și tăiate de către compania noastră parteneră recunoscută la nivel internațional, având o tradiție de peste 40 de ani. Acestea oferă protecție de 100% împotriva razelor ultraviolete și asigură cea mai bună claritate și vedere posibilă, beneficiază de o peliculă antireflex, antizgâriere și de respingere a apei.

Cumpărați ochelarii Bvlgari BV1089 103 de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original, care include și o cârpă moale de curățat.

Mărimi

  • 53 mm
  • Standard
  • 17 mm
  • 140 mm

Pentru marea majoritate a persoanelor pentru care mărimea M este potrivită. Este foarte probabil că va fi mărimea corectă și pentru tine. Pentru a fi sigur, folosește următorul truc, utilizând o carte de credit standard:
Credit Card

Scartea se întinde mult dincolo de capătul ochiului tău

Mcartea se termină la capătul ochiului

Lcartea nu ajunge la capătul ochiului