Livrare gratuită   |   Returnare în 30 de zile
+40 316 308 201

Sună-ne L - V 8:00 - 16:00 (zile lucrătoare)

Trimite-ne un email contact@eyerim.ro

CARRERA

Compania a fost lansată în anul 1956 de către un specialist austriac specializat în ochelari de sport, Carrera a început ca o marcă care oferă ochelari de soare pentru sporturi (în special în timpul iernii). Iar în zilele noastre, au pentru toate. Materialele lor inovatoare (cum ar fi plasticul Optyl brevetat), o celebritate urmând, și cel mai important - produse minunate. Indiferent dacă sunteți un tip sportiv sau nu, Carrera are ochelarii potriviți pentru dvs. Aruncați o privire

COLECȚIA PRIMĂVARĂ / VARĂ 2019

Știm cu toții că Carrera este o icoană, o legendă. În acest sezon de primăvară/vară, își iau produsele de înaltă calitate, unice și le duc la un alt nivel, combinându-le cu cele mai noi tendințe de design. Dacă nu dețineți încă ochelarii de la Carrera, suntem destul de siguri că acum este momentul potrivit pentru a obține unele!


CUMPĂRAȚI

DE CE CARRERA?

Estetica întâlnește funcționalitatea. Carrera utilizează elementele de brand iconice, cum ar fi "steagul" și cele cinci linii de culoare. Carrera știe cine este ca o marcă, iar acum sunt aici ca să-ți arate asta. Acestea combină ochelarii uimitori de purtători din materiale de calitate cu design-uri atrăgătoare.
Alegeți-vă lentilele pentru ocazie: de la protecția UV la Polarizate, ochelarii de soare Carrera au o opțiune pentru fiecare activitate. Sunt, de asemenea, perfecte pentru conducere, evident - marca a fost inițial inspirată de omonimul cursa de mașini. Protejați-vă ochii și arătați incredibil de răcoroși.

Încercați colecția Carrera #DRIVEYOURSTORY, acum cu o reducere la fel de cool de 15%! Cod: CAR15

Sunteți în căutare de prescripții noi? Încercați colecția de rame Carrera de primăvară/vară din 2019.

Carrera Ochelari de Vedere

Te pregătești pentru vară? Încercați colecția de ochelari de soare Carrera primăvară/vară din 2019.

Carrera Ochelari de Soare

Încercați perechile preferate prin intermediul camerei web!

Carrera - Proba Virtuală

DE CE EYERIM

RESELLER AUTORIZAT

RETURNARE ÎN 30 DE ZILE

MAI MULT DE 80 DE BRANDURI

LIVRARE GRATUITĂ