Livrare gratuită   |   Retur în 30 de zile
+40 312 294 553

Sună-ne L - V 8:00 - 16:00 (zile lucrătoare)

Trimite-ne un email contact@eyerim.ro

eyerim family

Kira Kosonen

Kira Kosonen

Blogger de modă și stil de viață

Helsinki, Finlanda

Kira a avut un blog pentru revista ELLE, iar acum își continuă povestea pe propria ei platformă. Blogul lui Kira se adresează persoanelor interesate de modă și un stil de viață sănătos. Deoarece îi place să călătorească, te va transpune oriunde o duce aventura. Facebook and Instagram.

Alegerea lui Kira de pe eyerim: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Sandra Willer

Sandra Willer

Blogger de sănătate și fitness

Copenhaga, Danemarca

Sandra este una dintre bloggerii de top din Danemarca, care scrie mai mult despre fitness, stil de viață sănătos și motivație. Sandra studiază afacerile și călătorește în jurul lumii în căutarea lucrurilor frumoase din viață. Urmărește-o pe blog and wildly popular Instagram.

Alegerea Sandrei de pe eyerim: Prada Triangle PR23QS 1AB0A7

Czech Chicks

The Czech Chicks

Bloggeri de modă

Praga, Cehia

Hanka și Veronika au pus bazele site-ului czechchicks.com în urmă cu patru ani. În ziua de astăzi, ele au mai mult de 18 000 de cititori zilnici, 55 000 de abonați pe Instagram și 16 000 de abonați pe Facebook fans.

Alegerile lui Hanka și Veronika de pe eyerim: Miu Miu Noir MU10NS 7S00A0 & Ray-Ban RB3447 Round 001

Frida Cederholm

Frida Cederholm

Blogger de modă

Stockholm, Suedia

Imagini cu costumații, sfaturi incredibile pentru cumpărături, descoperirea trendurilor, dar și designul interior și frumusețea - despra asta este vorba în blogul Fridei. Puteți găsi o groază de fotografii inspiraționale cu Frida combinând cu gust ochelarii de soare Prada cu diferite costumații. here, here and on Instagram.

Alegerea Fridei de pe eyerim: Prada Cinema PR09QS 2AU6S1

Zoltan Strcula

Zoltan Strcula

Snowboarder profesionist

Liptovsky Mikulas, Slovacia

Snowboarder-ul nostru Zoltan a început să practice acest sport la 16 ani și consideră începerea snowboarding-ului drept cel mai mare succes al carierei sale. Îi place să se dea cu placa mai mult când este înconjurat de mulți oameni - datorită atmosferei și a momentelor de neuitat

Alegerea lui Zoltan de pe eyerim: Oakley Holbrook OO9102-01

Kira Eggers

Kira Eggers

Model, nutriționist și blogger de fitness

Copenhaga, Danemarca

Kira Eggers este una dintre cele mai celebre bloggerițe, cunoscută pentru cariera sa ca model strălucit în revista Playboy. Purtând iconicii ochelari RB Aviator de pe eyerim, a atins recent vârful Mont Blanc. Citește povestea ei pe blog and Instagram.

Alegerea lui Kira de pe eyerim: Ray-Ban RB3025 Aviator Flash Lenses 112/P9 Polarized

Aino Rossi

Aino Rossi

Blogger/vlogger de frumusețe și modă

Helsinki, Finlanda

Aino a decis să-și împărtășească gândurile, sentimentele și ideile pe un blog după o lungă noapte de Halloween din 2008 și considerând că este una dintre cele mai bune decizii din viața ei. Lui Aino îi place umorul sarcastic, Pepsi Max și se concentrează în special pe modă și frumusețe, precum și pe designul de interior. Citiți ce are de spus despre ochelarii de soare semnați Versace la următorul link post and on Instagram.

Alegerea lui Aino de pe eyerim: Versace VE2160 125287

Miro Kozel

Miro Kozel

Art director

Bratislava, Slovacia

Miro este un designer de logouri cu experiență în colaborarea cu agențiile de marketing internaționale precum Viktor Leo Burnett și LOWE GGK. Înainte de a ajuta eyerim cu identitatea de brand și designul web, Miro a fost mintea creativă din spatele campaniilor pentru Orange, Volkswagen, Jeep/Fiat, Audi, Skoda și mulți alții. A câștigat numeroase premii de design, iar portofoliul său works este publicat pe plan internațional.

Alegerea lui Miro de pe eyerim: Ray-Ban Justin RB4165 622/6G

Lukas Balocky

Lukas Balocky

Make-up artist

Praga, Cehia

Lukas este un make-up artist profesionist și un videoblogger popular. În mod regulat, își împărtășește sfaturile, trucurile și experiența pe blogul său LB.Haute.Fashion. Nu ratați acest uimitor review video pe care l-a făcut pentru eyerim.

Alegerea lui Lukas de pe eyerim: Ray-Ban Clubmaster Wood RB3016M 118158 Polarized

Anna Wiklund

Anna Wiklund

Blogger de modă

Stockholm, Suedia

Anna se descrie pe sine ca fiind un blogger boem cu pasiune pentru stil și fotografie. Puteți găsi nenumărate fotografii inspiraționale cu Anna cu ochelarii ei de soare hippie Miu Miu de la eyerim pe blogul ei blog și Instagram.

Alegerea Annei de pe eyerim: Miu Miu Noir MU13NS 1AB1A1

Lucia Mistinova

Lucia Mistinova

Canoist profesionist

Novaky, Slovacia

Lucia provine dintr-o familie cu o lungă, strânsă tradiție în sporturi. A stat prima dată într-o canoe la vârsta de zece ani. Și, după propriile ei cuvinte, s-a îndrăgostit imediat de acest frumos sport. La Campionatul Mondial din România din 2015, a fost premiată purtând ochelari Oakley de pe eyerim, care folosesc ultima tehnologie de lentile polarizate, pentru a asigura o vedere perfectă și fără strălucire.

Alegerea Luciei de pe eyerim: Oakley Radar EV Path OO9208-08 Polarized

Lukas Bezila

Lukas Bezila

Fotograf profesionist

Viena, Austria

Lukas este prietenul nostru, cu care am colaborat pentru a realiza toate fotografiile de produse de pe eyerim. După ce a petrecut mai mulți ani în domeniul bancar, Lukas și-a dat seama că jobul la birou nu-l mai mulțumește și a revenit la vechea pasiune. Fotografia l-a învățat că visele devin uneori realitate dacă îți dorești cu adevărat, iar astăzi face cu adevărat ceea ce-l pasionează. Accesează site-ul său portfolioși urmărește-i călătoriile pe Facebook.

Alegerea lui Lukas de pe eyerim: BOSS by Hugo Boss BOSS0686 HXK

Stefanija Vidzus

Stefanija Vidzus

Blogger de modă și stil de viață

Copenhaga, Danemarca

Stefanija Vidzus lucrează ca asistent de relații publice și scrie pe blog sub pseudonimul Black Irony. Stefanija a optat pentru ochelarii de soare care combină două mari trenduri în ochelarii moderni - lentilele stil oglindă și catifeaua pe rame. Și arată, pur și simplu, fabulos cu aceștia. Verifică blogul ei blog și Instagram.

Alegerea lui Stefanija de pe eyerim: Ray-Ban Erika Velvet RB4171 60756G

Demotivacia

Demotivacia

Hater profesionist

Bratislava, Slovacia

Având mai mult de 200 000 de abonați, Demotivacia este cel mai popular cont de Instagram din Cehia și Slovacia. Dacă duci dorul demotivării în viață, asigură-te că te abonezi și că îți iei doza zilnică. Noi cei de la eyerim îi apreciem umorul online și offline.

Alegerea lui Demotivacia de pe eyerim: Ray-Ban New Wayfarer Matte RB2132 601S78

Doriți să faceți parte din familia noastră? Nu ezitați să ne contactați!

contact@eyerim.ro