Livrare gratuită   |   Returnare în 30 de zile
+40 316 308 201

Sună-ne L - V 8:00 - 16:00 (zile lucrătoare)

Trimite-ne un email contact@eyerim.ro

Întrebări și răspunsuri

Ce este eyerim?

eyerim este un magazin online ușor de accesat, care comercializează ochelari - ochelari de soare, ochelari pentru prescripție și ochelari de zăpadă.

Scopul nostru este să oferim „totul sub același acoperiș”. De la ochelarii preferați ai tuturor timpurilor ca Ray-Ban până la colecțiile lucrate manual ale producătorilor independenți, de la rame sport funcționale până la piese de designer excelente.

eyerim oferă livrare gratuită în toate țările Uniunii Europene. Mulțumită politicii de returnare a produsului în 30 de zile, cumpărați fără niciun risc. Toate produsele noastre sunt 100% originale și vin însoțite de o garanție de 2 ani.

De ce să cumpărați ochelari online?

Cumpărarea ochelarilor online este în același timp sigură și foarte convenabilă. Dar, mai important este că ochelarii de soare de designer și ochelarii pentru prescripție de pe eyerim costă cu până la 60% mai puțin în comparație cu prețurile magazinelor offline.

În plus, nu există niciun magazin fizic care se poate compara cu larga noastră selecție. Chiar și cel mai mare magazin offline are în depozit maximum 500 de perechi. eyerim vinde mii de produse, care sunt actualizate în fiecare zi, așadar nu veți pierde ultimele colecții.

Cum pot plăti?
  • Carte de credit/carte de debit - acceptăm Visa si MasterCard, plata dumneavoastră va fi procesată în siguranță prin gateway-ul de plată Adyen
  • Plata cash la livrare
  • BitCoin - suntem tineri și inovativi, de aceea acceptăm cea mai importantă monedă digitală din lume!

Plățile online realizate pe eyerim sunt incredibil de rapide și extrem de sigure. Toate tranzacțiile sunt procesate printr-un gateway securizat de plăți și utilizăm cele mai bune sisteme de securitate și de prevenire a fraudei din lume.

Odată ce comanda este finalizată, veți primi un e-mail de confirmare și o chitanță cu tranzacția.

Sunt ochelarii originali?

Da, fără nici cea mai mică îndoială.

Toate produsele vândute pe eyerim sunt 100% originale. Fiecare model este livrat în ambalajul original împreună cu toate accesoriile. Dacă este furnizat de fabricant, certificatul de autenticitate va fi de asemenea inclus în pachet.

eyerim este un reseller oficial al Ray-Ban și toate celelalte mărci enumerate pe site-ul nostru. Lucrăm direct cu liderii de piață din industria ochelarilor, cum ar fi Luxottica sau Safilo, care au produs mărci cum ar fi Ray-Ban, Oakley, Prada, Tommy Hilfiger, Michael Kors și multe altele de mai multe decenii în Italia. Află mai multe.

Mai mult decât atât, echipa noastră se ocupă de ochii oamenilor din întreaga Europă de peste 3 ani, oferind ochelari de soare designer și cadre de prescripție de peste 80 de branduri cunoscute pe plan mondial și acest lucru, credem noi, nu ar fi posibil dacă oferim produse false, nu? La eyerim lucrăm din greu pentru a satisface 100% și nu promitem decât servicii de înaltă calitate și servicii excelente tuturor cumpărătorilor noștri.

Cum pot să-mi dau seama dacă ochelarii mi se potrivesc?

Doar cunoscând câteva reguli de bază, alegerea perechii potrivite este excitantă și ușoară în același timp.

eyerim oferă diferite filtre de căutare pentru a restrânge căutarea, dar cel mai important factor pentru alegerea formei este fața dumneavoastră:

Fețele rotunde sunt, de obicei, la fel de late pe cât sunt de înalte, cu o linie a maxilarului rotunjit și pomeți rotunjiți. Obrajii sunt plini și mai lați decât fruntea. Vă recomandăm ramele dreptunghiulare, în mod ideal, cu linii puternice, pentru a atenua vizual pomeții. Ramele pe jumătate sunt o alegere excelentă pentru a vă prelungi vizual fața.

Fețele pătrate au pomeți, frunte și linia maxilarului de aceeași lățime. Ar trebui să încercați ramele rotunde, ramele oval sau ramele ochi de pisică, care vă va atenua maxilarul. Dacă sunteți în căutarea unor rame dreptunghiulare, asigurați-vă că au are margini rotunjite.

Dacă fața dumneavoastră este mai lungă decât lată (aveți o frunte lungă, pomeți înalți și linia maxilarului rotunjită), ar trebui să încercați rame cu o acoperire maximă a lentilelor. Ramele supradimensionate este o alegere excelentă pentru dumneavoastră. Acest lucru va crea iluzia de lățime suplimentară a feței și va ajuta la ruperea lungimii feței.

Fețele în formă de inimă, cunoscute și sub numele de fețe în formă triunghiulară, sunt caracterizate printr-o frunte largă și bărbie mică. Alegerea dumneavoastră ar trebui să fie ramele pătrate sau ramele dreptunghiulare, pentru a echilibra trăsăturile faciale feței rotunde, iar ramele ovale, de asemenea, se potrivesc cu acest tip de față.

Fețele ovale au pomeții un pic mai largi decât fruntea și bărbia, care seamănă cu forma unui ou. Fețele ovale sunt considerate a fi forma perfectă și ar trebui să se potrivească cu cele mai multe stiluri de rame. Sunteți liberi să experimentați cu diferite forme. Factorul important este dimensiunea.

Nu uitați că, în cazul în care aveți o întrebare tehnică sau aveți nevoie de sfaturi de styling, suntem aici pentru dumneavoastră la adresa contact@eyerim.ro

Ochelarii beneficiază de garanție?

Da. eyerim oferă propria sa garanție de 2 ani pentru toate produsele.

Fiecare producător definește garanția într-un mod diferit. Unele branduri au o garanție de doar 6 luni, în timp ce altele de până la 24 de luni. Există mii de condiții diferite, definiții și restricții geografice. La eyerim, dorim să nu vă complicăm viața cu acestea. De aceea, oferim propria noastră perioadă de garanție de 2 ani - fără alte condiții suplimentare.

Garanția acoperă toate defectele de fabricație* fără excepție. Garanția nu acoperă distrugeri ale ramelor sau lentilelor provocate de utilizarea zilnică și de rupere (de exemplu, zgârieturi) și efecte adverse ale utilizării incorecte a produsului sau a unui accident.

Pentru a determina dacă defectul este acoperit de garanție, vă rugăm să ne furnizați imagini și o descriere a defectului la adresa contact@eyerim.ro și vă vom contacta.

* Defectele de fabricație sunt defecte care rezultă din procesul de fabricație și din non-conformitatea cu standardele producătorului, stabilite pentru produsul respectiv (balamale defecte, decolorare etc.). Defectele de fabricație nu includ defecte de proiectare, care pot fi atribuite designului produsului, mai degrabă decât procesului de fabricație.

Cum trebuie să am grijă de ochelarii mei?

Ochelarii de soare premium, ochelarii pentru prescripție și ochelarii de zăpadă necesită un tratament atent.

Îngrijirea necorespunzătoare poate duce la lentile zgâriate, care pot împiedica vederea corespunzătoare. Cel mai simplu mod de a preveni deteriorarea este de a păstra întotdeauna ochelarii în tocul lor de protecție.

Pentru curățare, folosiți o cârpă moale și lichid de curățare special pentru lentile de ochelari sau șervețele umede pentru ochelari. Nu folosiți niciodată batiste, prosoape de hârtie sau îmbrăcăminte, din cauza urmelor de praf și fibre, care pot lăsa zgârieturi. De asemenea, evitați utilizarea săpunurilor, șampoanelor, detergenților de uz casnic și, în special, a celor pentru curățarea geamurilor. Acestea pot conține substanțe puternice, care pot distruge pelicula lentilelor.

Cum pot recunoaște ochelarii de soare contrafăcuți?

Ochelarii contrafăcuți sunt replici false, vândute cu intenția de a profita de valoarea superioară a produsului imitat.

În timp ce ceasurile contrafăcute sau gențile de mână prezintă un pericol relativ scăzut pentru client, ochelarii de soare contrafăcuți pot fi extrem de periculoși. Fiind realizați din materiale ieftine, aceștia sunt rareori conformi cu standardele de siguranță și, de obicei, nu beneficiază de pelicula care previne radiațiile ultraviolete nocive să vă afecteze ochii. Purtarea unei perechi de ochelari contrafăcuți poate fi de multe ori mai rea pentru ochi decât lipsa acesteia.

Angajamentul față de excelență este încorporat în ADN-ul eyerim. Toate produsele comercializate pe site-ul nostru sunt originale, produse mai ales în Italia (Ray-Ban, Prada, Persol etc.) sau în SUA (Oakley) și folosesc tehnologii avansate de realizare a lentilelor, care pot bloca până la 100% din razele ultraviolete dăunătoare.

Cumpărăturile de pe eyerim vă garantează primirea articolelor originale. Dar, în cazul în care doriți să vă încercați norocul în altă parte, există o serie de reguli generale care trebuie urmate:

  • Prețul. Ochelarii de soare de firmă își merită prețul. Pe eyerim, încercăm să oferim cele mai mici prețuri posibile. Dacă ați găsit în altă parte ceva care este mult mai ieftin sau pare a fi „prea bun ca să fie adevărat”, este probabil să fie un produs contrafăcut.
  • Detaliile. Toate lentilele originale sunt realizate din materiale de înaltă calitate, folosind cele mai bune procese de fabricație. Balamalele toartelor ochelarilor sunt, de obicei, turnate dintr-o singură bucată de metal. Acestea ar trebui să fie fixate în mod vizibil la ochelari, nu lipite sau fixate cu plastic topit. Marca brandului de pe partea exterioară a toartelor ar trebui să fie în relief, nu imprimată.
  • Numărul de model imprimat. Toarta din stânga în partea interioară poartă întotdeauna numărul modelului și informațiile despre mărime. Dimensiunea fontului, spațierea sau alinierea ar trebui să fie uniforme și ușor de citit, chiar și pentru toarte extrem de subțiri de metal, cum ar fi, de exemplu, cele ale modelului Ray-Ban Aviator.
  • Vopseaua. Ramele din plastic sunt fie tăiate dintr-o singură bucată de acetat organic, fie turnate prin injecție dintr-un plastic prevopsit. Dacă tăiați rama, culoarea interioară a materialului plastic trebuie să fie aceeași ca și cea exterioară. Ochelarii de soare originali nu sunt niciodată vopsiți.
  • Ambalajul. Ochelarii originali vin întotdeauna într-o cutie personalizată având semnul firmei, care conține o etichetă cu numărul codului de bare, informații despre producător și numărul modelului.
  • Greutatea. Atunci când țineți ochelarii autentici în mână, ar trebui să-i simțiți puțin grei. Aceștia ar trebui să se simtă solizi și plini ca material, nu neobișnuit de ușori și fragili. În cazul în care nu par că pot împiedica vântul să sufle câteva foi de hârtie pe care sunt așezați, există o bună șansă că nu sunt originali.
  • Autocolantul. În cazul în care există un autocolant pe lentile, acesta nu ar trebui să fie unul cu adeziv obișnuit, care va lăsa reziduuri atunci când este îndepărtat. Autocolantul trebuie să fie atașat folosind câmpul electrostatic, nu adeziv.