Livrare gratuită   |   Returnare în 30 de zile
+40 316 308 201

Sună-ne L - V 8:00 - 16:00 (zile lucrătoare)

Trimite-ne un email contact@eyerim.ro

Smith
I/OS X6K/C5

Timp estimat de livrare: Momentan nu se află în stoc

Out of stock 719 LEI

Pret dupa configuratie: 0,00 LEI

 • LIVRARE GRATUITĂ

  Livrarea este gratuită în toate țările Uniunii Europene și. Pentru mai multe informații, dă click aici

 • PLATĂ LA LIVRARE

  Plătești când primești produsul acasă. Pentru mai multe informații, dă click aici

 • Reseller autorizat

  eyerim este un reseller oficial pentru toate brandurile disponibile pe site. Lucrăm direct cu producătorii și brandurile lor. Află mai multe.

Detalii

 • Marca Smith
 • Culoare rame Albi
 • Formă rame Lentilă unică
 • Culoare lentile Verzi
 • Tip de rame Fără ramă
 • Material Plastic
 • Colecție Femei
 • Culoarea ramelor utilizate de producător White Eclipse
 • Polarizați Nu
 • Culoarea lentilelor utilizate de producător Chromapop Sun Green Mirror
 • Model I/OS X6K/C5
 • Materialul utilizat de producător Injection Molded Plastic

Descriere

Chromapop Sun Green Mirror
NUME
CULOARE
CONDIȚII
VLT
Chromapop Sun Green Mirror
Verde
Verde
Brilho
9%

Lentilele Chromapop Sun Green Mirror ale brandului Smith oferă mai multe detalii, claritate și o lumină naturală care te poate ajuta să observi totul în detaliu. Lentilele Chromapop Sun Green Mirror și au 9% care permit pătrunderea a 9% din lumina soarelui . Pentru mai multe informații despre lentilele VLT, dă click aici.

Ambalajul nu include o lentilă de rezervă.

TEHNOLOGII INCLUSE
Interschimbabil
Designul Smith fără rame permte interschimbabilitatea ușoară și rapidă a lentilelor și oferă valoare incomparabilă. Smith include de asemenea lentile reflectorizante pentru lumină puternică sau slabă, promițând claritate în orice condiții. Seriile interschimbabile sunt optimizate pentru performanță și compuse din cele mai rafinate optici, materiale și tehnologii.
Chromapop
Tehnologia fotocromaticii pune la dispoziție lentile adaptabile la lumină, asfel că lentilele tale mereu vor avea nuanța potrivită în funcție de intensitate luminii.
Lentile sferice
Lentilele sferice sunt construite pe o curbură de vază atât pe axa X (orizontal) cât și Y (vertical). Forma acesteia permite un nivel înalt de claritate, se potrivește foarte ușor pe ochi și eu un sistem bun împotriva încețoșării.
Lentile X carbonice
Lentilele carbonice-x ale Smith sunt produse cu un materiale care oferă o siguranță ridicată împotriva zgărierii sau a impactului, îmbunătățind vizibilitatea și sensitivitatea la contrast. Materialul carbonic.x îndeplinește standarde înalte de optică.
5X anti-ceață
Lentilele anti-ceață Smith sunt construite la fel ca lentilele Fog-X, fiind hidrofile și cu o suprafață care nu permite încețoșarea acestora. Sistemul 5X anti-fog a fost conceput pentru a fi de 5 ori mai abosrbant și mai rezistent la aburire față de orice produs de ceață. A fost testat în laboratoare la teste de peste 120 de secunde.
Tapered Lens Technology
TLT al Smith blochează razele de lumină întreptându-le din mijlocul lentilei către periferia acestora. ce este important pentru tine este că ai acuratețe de 100% și confort maxim.
POREX™
Schimbările de altitudine aduc și schimbări la presiunea atmosferică. Sistemul patentat POREX™ al Smith rezolvă această problemă permițând presiunii aerului din interiorul lentilei să se echilibreze cu presiunea atmosferică de afară asigurând standarde ridicate de optică.

DESPRE BRAND

Smith Optics a luat naștere în 1965, când doctorul Robert Smith, un dentist de meserie și un schior entuziast, a utilizat spumă dentară și lipici pentru a crea primii ochelari de zăpadă care aveau deschizături pentru aerisire. Această invenție a revoluționat sporturile de iarnă, iar Smith Optics și-a câștigat locul de brand care se distinge prin produse inovative, durabile și de înaltă calitate până în ziua de astăzi.

Ochelarii de ski pentru femei I/OS X6K/C5 reprezintă apogeul Smith pentru decenii de muncă și experiență în construirea, testarea și perfecționarea ochelarilor de ski în cooperare cu atleții profesioniști. Geometria specifică acestor rame oferă vizibilitate de neegalat și face ca Smith să se potrivească perfect cu produsele celor mai cunoscuți producători de căști: Bolle, Giro, Anon, K2 sau Smith. Ventilatoarele interioare oferă o mai bună ventilație anti-ceață chiar și în cele mai intense condiții.


Cumpărați ochelarii Smith I/OS X6K/C5 Photochromic de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original.

Mărimi

Majoritatea ochelarilor de ski sunt fabricați în mărimea standard M și se potrivesc atât pentru adulți cât și pentru adolescenți. Această mărime este potrivită pentru majoritatea persoanelor așa că sunt șanse mari ca această mărime să fie potrivită și pentru tine.

Ochelarii de ski cu mărimea L au ramele mult mai late, înalte și mult mai adânci pentru a se potrivi persoanelor care poartă de obicei mărimea L.

Ochelarii de ski cu mărimea S au ramele mult mai scurte, înguste și sunt făcute pentru cei cu fețe mai mici. Se potrivesc atât copiilir cât și adolescenților, iar uneori chiar și adulților.