Livrare gratuită   |   Returnare în 30 de zile
+40 316 308 201

Sună-ne L - V 8:00 - 16:00 (zile lucrătoare)

Trimite-ne un email contact@eyerim.ro

Trendul ochelarilor de soare în 2019

Ochelari de soare Shield

Ochelari de soare Shield sunt una dintre cele mai tari tendințe acum. Purtați-le pentru sport sau luați o decizie îndrăzneață și purtați ochelarii de soare Shield elegant, cu ținuta de zi cu zi. Nu oricine poate avea aspectul spațial, dar atunci când funcționează, FUNCȚIONEAZĂ.

Perfect pentru fețele pătrate și ovale.

CUMPĂRAȚI

Rame Roșii

Îndrăzneț și frumos. Veți orbiți pe toată lumea cu o pereche de ochelari de soare cu rama roșie, înseninează-ți ziua și ținuta." Roșul este misterios, atrăgător și sexy - și tu ești ? Și dacă Versace și Balenciaga fac ochelari roșii, atunci toată lumea va urma. Ai auzit-o aici mai întâi.

În plus, acestea funcționează pentru toate formele de față!

CUMPĂRAȚI

Ochelarii de Soare Tiny

Ochelarii Tiny sunt cei mai căutați accesoriu de pe străzi acum. Datorită acestei forme iconice veți fi cea mai trendy fătucă din oraș, la fel ca toate modelele și vedetele de film. Dacă vă place să țineți pasul cu tendințele și cu vestimentațiile îndrăznețe, aceasta este forma pentru voi.

Perfecți pentru fețele rotunde și ovale.

CUMPĂRAȚI

Lentile Oglindă

Lentilele oglindă se întorc într-o manieră mare. Ele vin în toate formele și dimensiunile, adăugând o vibrație a anilor '80-'90 la literalmente orice vestimentație. Abia aștepți să înceapă vara? Începeți să purtați ochelari de soare cu lentilele oglindă și vă promitem că veți arăta atât de tânăr și de cool ca niciodată.

În plus, ele sunt compatibile pentru fiecare formă a feței!

CUMPĂRAȚI

DE CE EYERIM

RESELLER AUTORIZAT

RETURNARE ÎN 30 DE ZILE

MAI MULT DE 80 DE BRANDURI

LIVRARE GRATUITĂ