Livrare gratuită   |   Returnare în 30 de zile
+40 316 308 201

Sună-ne L - V 8:00 - 16:00 (zile lucrătoare)

Trimite-ne un email contact@eyerim.ro

Trendul ochelarilor de vedere în 2019

Rame roșii

ANUNȚ: rosu este HOT sezonul acesta, incluzând chiar și ramele ochelarilor cu rețetă. Ramele roșii sunt biletul tău către o ținută fashion. Această tendință este perfectă pentru toate formele fețelor și, după cum poți vedea, bărbații arată la fel de bine cu această culoare precum femeile.

CUMPĂRAȚI

RAME BROWLINE

Mergi pe o atitudine retro cu o pereche de ochelari browline! Anii 1950 și 1960 s-au învârtit în jurul acestei forme deosebite, care domină acum, din nou, podiumurile de modă, în 2019. Ochelarii cu rețetă cu ramă browline sunt excelenți, în special, pentru fețe cu formă de inimă sau cele ovale.

CUMPĂRAȚI

Rame rotunde îndrăznețe

Uită de ramele discrete, pe care abia le observi - îndrăzneț, întunecat și gros sunt cuvintele cheie ale acestui sezon. Dacă ești genul care apreciază riscurile, aceștia sunt ochelarii cu rețetă potriviți pentru tine - indiferent de forma feței.

CUMPĂRAȚI

RAME PILOT

Ochelari cu rețetă cu formă pilot? Da, ai auzit bine, nu mai sunt doar pentru ochelari de soare. Forma, în sine, este un punct de referință încă din anii 1950 și azi oricine are cel puțin o pereche. Toate cele cu fețe pătrate sau rotunde, alegeți cu încredere!

CUMPĂRAȚI

ÎNCEARCĂ OCHELARI DE VEDERE
CU MAGIC MIRROR

DE CE EYERIM

RESELLER AUTORIZAT

RETURNARE ÎN 30 DE ZILE

MAI MULT DE 80 DE BRANDURI

LIVRARE GRATUITĂ