Uneori, se întâmplă lucruri neplăcute, cum ar fi un produs trimis greșit din cauza volumului ridicat de comenzi sau o pereche ruptă de ochelari. Și totuși, uneori veți primi produse cu “lucruri” care pot părea defecte și vă hotărâți să returnați produsul. În realitate, poate fi o caracteristică normală a produsului, nicidecum un defect. Citiți cele mai comune 4 situații care ne-au fost semnalate de clienți.

Lentilele ochelarilor de vedere sunt ușor gălbui 

Pentru persoanele care folosesc mult timp dispozitive digitale, există ochelari speciali cu filtre suplimentare cum este protecția împotriva luminii albastre. Filtrul de protecție împotriva luminii albastre are o caracteristică aparte - lentilele cu această tehnologie au o nuanță gălbuie însoțită de o reflexie albastră pe partea exterioară. Nu vă îngrijorați, nu este un defect de fabricație. Este o componentă normală a tehnologiei, iar această nuanță fină ajută la protejarea ochilor dv. 

Fitru de protecție împotriva luminii albastre, Lentilele ochelarilor mei de vedere au o nuanță gălbuie, blogul eyerim

Ochelarii mei au brațe asimetrice

Materialele din plastic au avantajele lor - sunt ușoare, iar majoritatea sunt flexibile. Flexibilitatea este importantă - uneori veți primi ochelari care au brațe asimetrice. Acest lucru se petrece din cauza transportului sau a tipului de material. Nu e un lucru plăcut, dar se poate rezolva foarte simplu - luați ochelarii cu ambele mâini și îndoiți ușor unul din brațe în direcția dorită. 

Brațe asimetrice - Ochelarii mei au brațele asimetrice, blogul eyerim

Nu pot vedea unele lucruri prin lentilele mele polarizate

În afară de protecția obișnuită 100% împotriva razelor UV pe care toți ochelarii de soare de calitate o oferă, ochelarii de soare polarizați vă oferă mult mai mult. Toți ochelarii de soare polarizați au un strat suplimentar tratat chimic. Acest strat este destinat pentru absorbția razelor solare și reducerea luminii “orbitoare”. Unii dintre noi încă mai avem acasă dispozitive digitale mai vechi (cum ar fi ceasurile cu alarmă), iar dacă purtați ochelari polarizați, nu veți vedea nimic. De ce? Ecranul telefonului dv. (sau orice alt ecran digital) are un filtru de polarizare care reduce lumina orbitoare și reflexiile pentru a vedea mai ușor în ciuda luminii strălucitoare a soarelui. Dar ochelarii dv. au și ei un filtru de polarizare. Când aceste 2 filtre se aliniază în direcții diferite, lumina emisă de ecranul dv. este blocată, astfel că nu veți vedea nimic.

Lentile polarizate - Nu pot vedea unele lucruri prin lentilele mele polarizate, blogul eyerim

 Ochelarii mei sunt zgâriați

Cine și-ar dori să cumpere ochelari de firmă și să-i primească zgâriați? Nimeni, desigur. Majoritatea produselor Ray-Ban includ literele ‘RB’ gravate pe lentila stângă chiar lângă balama. Poate părea o zgârietură, dar credeți-ne pe cuvânt - e un semn de autenticitate. Dacă aveți ochelari polarizați, atunci sintagma ‘Ray-Ban P’ ar trebui să fie gravată în colțul de sus al lentilei drepte. Dacă litera "P" lipsește, luați aminte - fie ochelarii dv. de soare nu sunt polarizați, fie nu sunt originali. Produsele Ray-Ban includ, de asemenea, un autocolant de calitate cu logo-ul Ray-Ban care este lipit de lentilă. Aflați mai multe detalii despre cum să recunoașteți ochelarii originali Ray-Ban

Logo Ray-Ban - Ochelarii mei sunt zgâriați, blogul eyerim

Sperăm că totul este în regulă cu comanda dv. de pe eyerim și că aceste 4 sfaturi v-au făcut să economisiți timp prețios. În caz că aveți și alte întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să-i contactați pe colegii noștri minunați de la serviciul clienți sau citiți aici cele mai frecvente întrebări puse de clienții noștri.