Se întunecă mai devreme, e mai frig afară, școala a început deja... Totul indică faptul că toamna a sosit. E perioada în care ne luăm rămas bun de la tendințele verii și adoptăm alte trenduri. Iar când garderoba ta cere o schimbare, ce mod mai bun de a o completa decât cu o pereche minunată de ochelari?

Indiferent dacă mergi la școală, la muncă sau pur și simplu dorești o schimbare, îți prezentăm cele 6 tendințe de top în moda ochelarilor pentru această toamnă. Care sunt acestea?

 

1. "Ochi de pisică" sexy


Nimic nu este mai iconic decât acești ochelari eleganți cu un strop de retro. Ideali pentru femeile îndrăznețe care doresc să pară moderne și sofisticate. Indiferent dacă au rame groase sau subțiri, întotdeauna arată excepțional. De exemplu, încercați mărci precum Versace, Balenciaga și Prada.


 

2. Formă rotundă pentru toată lumea

Acești ochelari nu sunt doar pentru Harry Potter! Ochelarii rotunzi sunt la modă și extrem de versatili. Potriviți atât pentru bărbați, cât și pentru femei, au un look modern și în același timp atemporal. Alege ochelari rotunzi de la branduri renumite la nivel mondial sau mizează pe calitatea și prețul imbatabil al colecțiilor noastre proprii de ochelari OiO și Kohe by eyerim.

 

3. Transparență indiscretă

Dacă ești un iubitor al minimalismului, acești ochelari sunt perfecți pentru tine. Au un aspect simplu și relaxat, fiind ideali pentru cei care doresc să pară subtili, dar stilati în același timp.

 

4. Culori inconfundabile

Nu-ți fie frică să te remarci! Fie că alegi ochelari într-o nuanță roșu aprins, mov misterios sau verde elegant, cu siguranță vei atrage privirile. Experimentează și arată tuturor în ce dispoziție de culoare te afli.

 

5. Eleganță în afaceri

Pentru cei care caută o combinație de eleganță și profesionalism, există ochelari care exprimă atitudinea ta subtilă, dar stilată. Descoperă ramele clasice cu care te vei evidenția la fiecare prezentare, întâlnire sau întâlnire de afaceri.

 

6. Aviator mereu la modă

Așa este - acești ochelari nu se vor demoda niciodată. Perfecți pentru cei care își doresc aventură și libertate. Vrei să pari încrezător și îndrăzneț? Aviatorii sunt exact pentru tine!

 

Lasă-te inspirat și alege-ți noul look pentru această toamnă pe eyerim. Răsfață-te (pe tine și pe ochii tăi) și fii la modă!