Bine ai revenit la ghidul nostru săptămânal despre formele feței. Deja știi că pentru a avea un look deosebit trebuie să iei în considerarea forma feței tale. Săptămâna trecută ți-am prezentat câteva sfaturi pentru fețele ovale. Astăzi este o zi minunată și soarele încă strălucește puternic, așa că hai să povestim puțin despre fețele în formă de inimă.

Înainte de toate, poate te întrebi cum să să afli dacă fața ta este în formă de inimă, așa-i? Ei bine, sunt o mulțime de caracteristici și trăsături care se regăsesc la toate persoanele cu fața în formă de inimă. Desigur, fața are forma unei inimi dar uneori nu este suficientă doar această simplă caracteristică. Hai să vedem dacă fața ta se potrivește următoarelor trăsături:

• Ai pomeții ridicați și proeminenți

• Ai bărbia îngustă și ascuțită

• Cea mai lată parte a feței este fruntea

• Cea mai îngustă parte a feței este partea de jos

Se potrivest? Ai fața în formă de inimă? Dacă este așa, atunci cum îți alegi ochelarii de soare care să ți se potrivească cel mai bine? Hai să vedem care sunt cele mai potrivite modele alese atât pentru femei cât și pentru bărbați.

FEMEI

Este minunat! Fața ta are forma unei inimi, ceea ce înseamnă că bărbia ta este îngustă și fruntea mai lată. Când este vorba de alegerea ochelarilor, obiectivul ar trebui să fie acela de a armoniza proporțiile feței tale: fruntea să pară mai mică iar partea de jos a feței mai lată. Echilibrează proporțiile feței cu modelele clasice de aviator sau pune-ți în evidență pomeții cu ochelarii de soare în formă de ochi-de-pisică. Cu ramă semi sau fără ramă, ai libertatea de a alege ce model dorești. Poți alege și varianta modelelor brownline sau a ochelarilor cu lentile rotunde. Mai multă grijă ar trebui să ai atunci când alegi culoarea ramelor, culorile închise nu îți sunt prieteni.

Perfect match for your face shape heart face sunglasses

BĂRBAȚI

Bine ai venit în minunata lumea în formă de inimă! Caracterizată de bărbia îngustă și fruntea mai lată, fața ta are nevoie de ochelari de soare carea atrag atenția în jos. Urmărește ramele care sunt mai late decât fruntea, cum ar fi modelele Ray-Ban Clubmaster sau ochi-de-pisică, care se potrivesc de minune atât pentru bărbați cât și pentru femei. La fel de bine vei arăta și cu ochelari cu rame subțiri, semi-ramă sau chiar fără ramă - sunt o mulțume de variații! Când vine vorba de culori, te vor avantaja foarte mult culorile deschise și modele precum tortoise. În altă ordine de idei, dacă îți dorești un look care atrage atenția poți merge pe modelele lucioase.

Perfect match for your face shape heart face sunglasses

Să nu fii suprins când vei vedea varietatea de modele care se potrivesc feței tale, pentru că vei observa și stiluri diferite care ți se vor potrivi de minune. Dacă îți este greu să alegi, poți folosi opțiunea de probă virtuală pe eyerim. - te poate ajuta să alegi cel mai potrivit model. Încearcă și tu această opțiune și distribuie rezultatul prietenilor tăi pentru a primi o părere din partea acestora. Apropo, încă nu ai găsit modelul potrivit? Săptămâna viitoare vom veni cu un nou ghid pentru fețele dreptunghiulare. Vom reveni curând!