Desigur, evenimentele de Fashion Week sunt extrem de populare datorită brandurilor care se implică activ precum Gucci, Prada, Burberry, Dolce & Gabanna sau Mulberry. Dar în fiecare an, chiar înainte ca evenimentul să înceapă, adevăratele star-uri sunt văzute pe stradă. Noi am găsit deja câștigătorii a stilului street fashion în cele mai mari și trendy orașe ale lumii - Paris, New York, Londra. Hai să începem, și să găsim niște inspirație în modă împreună.

FASHION WEEK Paris: HAUTE COUTURE 2018

Parisul nu este doar orașul iubirii, dar este și orașul unde toată lumea se îmbracă bine, indiferent de zi. Aici sunt parizienii noștri preferați care participă la Fashion Week anul acesta.

#1

 

Top street style looks Paris     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity slnečné okuliare Prada   Najlepšie outfity slnečné okuliare Dior Najlepšie outfity slnečné okuliare Boss by Hugo Boss

Acest prim look combină delicatețea unei balerine cu rochia aceasta lungă până în pământ de un roz pastelat cu model de buline, ambele fiind elemente la modă anul acesta; asta cu o jachetă lucioasă de piele, pantofi cu toc și pantaloni gri care aduc mai multă feminitate acestui look. Orice divă de fashion știe că ochelarii au un rol foarte important în orice ținută. În aceasta nu putem rata acele subtile rame rotunde! Acum poți să ai și tu acest look; doar alege modelul preferat din acești ochelari de soare cu lentile rotunde. Ray-Ban sau Prada, te lăsăm pe tine să alegi și vrem să îți aducem aminte că poți deveni o fashionista în doar câteva zile!

#2

Top street style looks Paris     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity slnečné okuliare Marc Jacobs Najlepšie outfity slnečné okuliare Max MaraNajlepšie outfity slnečné okuliare Tom Ford      

Cu toții știm cât de frig este încă afară, așa că încheieturile și umerii ar fi bine să fie adăpostiți de căldura unor îmbrăcăminte de bumbac și lână. Această divă este de acord! Ea a optat pentru o pereche confortabilă de blugi franjurați cu material gros pe dinăuntru și o geacă roz supradimensionată. Ea nu a uitat detaliile care contează la o ținută: cercei mari, geantă atrăgătoare și ochelari supradimensionați. Aruncă o privire la site-ul nostru și alege o pereche de ochelari trendy ca acești Marc Jacobs sau acești Tom Ford și fii cea mai fashionable versiune a ta.

#3

Top street style looks Paris     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity slnečné okuliare Marc JacobsNajlepšie outfity slnečné okuliare Dolce GabannaNajlepšie outfity slnečné okuliare Gucci

Roșu este culoarea care nu moare niciodată de-a lungul anului. Se potrivește pe oricine și este o culoare care atrage atenție. Dacă nu ai curaj să porți roșu, uită-te la această fată! Aceasta poartă toate tonurile de roșu - bluză colorată unde culoarea predominantă este roșu, geantă de mână cu diverse nuanțe de roșu, un palton roșu, unghii și buze roșii! Wow! Nu a uitat nici de accesoriile magice așa că a optat pentru brățări și inele de aur, cercei atrăgători, pălărie cu leopard print și ochelari rotunzi de culoare roz. Fii curajos și arată-ți latura aventuroasă într-un outfit roșu! Oh, și nu uita să îți iei și acești ochelari de soare roz pentru a complementa look-ul tău.

FASHION WEEK New York: Autumn/Winter 2018

New York-ul est orașu care nu doarme niciodată, iar moda newyorkeză este clar trează. Inspiră-te de la aceși newyorkezi superbi.  

#1

Top street style looks New York     Top Fashion Week street style looks 2018Top Fashion Week street style looks 2018 Top Fashion Week street style looks 2018Top Fashion Week street style looks 2018

Câteodată trendurile modei sunt puțin nebunești și deloc minimaliste. Dar dacă îți place stilul minimalist cu o doză de eleganță, cu siguranță îți va place de acest locuitor al New York-ului fotografiat în timp ce se plimba liniștit în josul străzii. Costumul alb cu dungi completat cu un pardesiu nude, încălțările cu toc din piele albă și geanta mică cu o dungă roșie sunt exact ce ar purta un iubitor al modei moderate. Cerceii aurii și ochelarii de soare supradimensionați completează înfățișarea transformând-o în combinația perfectă. Fie că ești un admirator al simplicității sau crezi că e plictisitor, cu siguranță îți vor plăcea acești ochelari de soare negri.

#2

Top street style looks New York     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity dioptrické okuliare PradaNajlepšie outfity dioptrické okuliare PradaNajlepšie outfity dioptrické okuliare Juicy Couture

Rozul este o culoare care nu poate fi purtată de oricine, oricum, dar această domnișoară știe foarte bine ce i se potrivește. A pus o grămadă de roz laolaltă, a adăugat o pereche de ochelari și gata- ne-a dat pe spate. Dacă vrei să oferi strălucire hainelor pe care le porți, aruncă o privire la selecția noastră de ochelari la modă.

#3

Top street style looks New York     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity slnečné okuliare Tom FordNajlepšie outfity slnečné okuliare Ray-BanNajlepšie outfity slnečné okuliare Persol

Să nu uităm că și domnilor le place moda. Acest newyorkez cu clasă și-a făcut drum spre Săptămâna Modei într-un outfit izbitor. Pantaloni largi albaștri, cămașă neagră elegantă cu un pardesiu albastru strălucitor pe deasupra și o pereche de teneși arată ca o combinație bună. Dar cu căciula portocalie și ochelari aviator din anii 80 această combinație este perfectă. Pune mâinile pe niște ochelari de vedere stil aviator. Te întrebi dacă acest tip de ochelari se potrivesc cu forma feței tale? Interesează-te în ghidul nostru.

FASHION WEEK London: Autumn/Winter 2018

Londra, ca oricare alt oraș al lumii, are propriul său spirit și ca dovadă este moda. Nu numai pentru că Regina și-a făcut apariția la London Fashion Week în acest an, dar și pentru că ținuta multor londonezi poate concura în stil cu coroana Reginei.

#1

Top street style looks London     

Najlepšie outfity slnečné okuliare Marc JacobsNajlepšie outfity slnečné okuliare SmithNajlepšie outfity slnečné okuliare Dior

Așa-i că nu poți trece cu vederea părul superb al aceste fete? Pulover croșetat confortabil, pantaloni largi de culoare neagră combinați cu un palton maro îți aduc aminte de săptămâna modei. Dar londoneza nu s-a oprit aici - ea a adăugat o pereche de teneși, o borsetă roșie cu animal print și ochelari ca din viitor. Dacă vrei să ai o pereche de ochelari funky ca această fată neînfricată, ar fi bine să verifici selecția noastră de ochelari de soare cu lentilă unică și cu siguranță vei întoarce priviri.

#2

Top street style looks London     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity dioptrické okuliare Ray-BanNajlepšie outfity dioptrické okuliare Boss OrangeNajlepšie outfity dioptrické okuliare Polo Ralph Lauren    

Hai să fim serioși, cu toții am vrea să fim ca acest bărbat - încrezător, relaxat și cu on gust excelent. Un costum bleumarin cu un sacou gri, o geantă neagră și ochelari de vedere cu stil, toate acestea sunt o alegere perfectă pentru orice bărbat care vrea să iasă în evidență. Ți-ar plăcea să porți aceste rame clasice ca acest tip? Toate modelele Persol se potrivesc aici!

#3

Top street style looks London     Top Fashion Week street style looks 2018

Najlepšie outfity dioptrické okuliare Michael KorsNajlepšie outfity dioptrické okuliare FossilNajlepšie outfity dioptrické okuliare Versace

Această ființă frumoasă este tiparul oricărei fete din Londra! Stilată dar extraordinară, delicată dar îndrăzneață și acesta este doar un fel de a-i descrie stilul. Ea a optat pentru o combinație de culori mai sepcială, cu o geantă simplă de Gucci și ochelari care dau o senzație de vintage. Ești fanul stilului de ochelari șic dar și grațioși în același timp? Ți se vor potrivi de minune acești Michael Kors! Dacă aceștia nu sunt ceaiul tău preferat, poți arunca o privire pe întreaga noastră selecție de ochelari de vedere.

Moda este uimitoare, nu-i așa? Câteodată, fără să ne dăm seama, facem parte din ea. Așa că de ce nu am face asta cu modele noi de ochelari? Intră pe site-ul nostru și exploră! Îți promitem că vei găsi ceva pe gustul tău.