Alegerea ochelarilor de vedere nu este doar despre estetică și stil. Lentilele potrivite determină confortul vederii tale, protecția acesteia, precum și durabilitatea ochelarilor tăi. De aceea venim cu un nou produs în domeniul ochelarilor de vedere!


Tipuri de lentile pe eyerim

Peste 500.000 de clienți se bucură deja de o vedere mai bună datorită ochelarilor noștri de vedere, care conțin lentile de primă clasă create în colaborare cu EssilorLuxottica - unul dintre cei mai importanți producători europeni de lentile cu dioptrii. Pe site-ul nostru poți găsi mai multe tipuri de ochelari cu lentile cu dioptrii și anume:

  • Lentile transparente - lentile de înaltă calitate potrivite pentru purtare zilnică.

  • Lentile cu filtru de lumină albastră - lentile cu o nuanță subtilă arămie care blochează lumina albastră potențial dăunătoare de la toate dispozitivele digitale. Astfel, ele reduc oboseala ochilor, înroșirea ochilor, durerile de cap și problemele de somn.

  • Ochelari de soare cu dioptrii - un ajutor practic pentru toți cei care au nevoie atât de ochelari de soare, cât și de ochelari de vedere. Când alegi ochelari de soare cu dioptrii, poți alege, de asemenea, dintre trei îmbunătățiri - lentile de soare clasice, lentile polarizate sau lentile cu efect de oglindă și primești ochelari la modă și complet funcționali.

  • Lentile fotocromatice (heliomate) - lentile speciale care se întunecă la lumina directă a soarelui. În schimb, rămân aproape complet transparente în interior. Acestea protejează nu doar împotriva radiațiilor UV, dar și împotriva luminii albastre de la dispozitivele digitale.

Vestea bună este că de acum poți alege toate aceste lentile în două versiuni (ambele create în cooperare cu EssilorLuxottica) - versiunea standard sub forma lentilelor eyerim vision și versiunea de lentile premium denumite Essilor premium. Care este diferența dintre ele?

 

eyerim vision sau Essilor premium?

În primul rând, trebuie menționat că lentilele eyerim vision sunt de înaltă calitate, standardizate și accesibile, rezistente la zgârieturi și murdărie. Essilor premium sunt lentile făcute la comandă care îți oferă protecție antireflex de top, rezistență la apă și pete de grăsime, datorită tratamentului de suprafață Crizal® de la gigantul optic global EssilorLuxottica.

eyerim vision Essilor premium
Culoare reziduală ușoară Fără culoare reziduală
Protecție UV în partea frontală a lentilei Cel mai modern filtru de întărire a stratului de suprafață pe ambele părți ale lentilei


Pentru lentilele cu filtru de lumină albastră, versiunea eyerim vision oferă protecție împotriva radiațiilor albastru-violet, în timp ce lentilele au o ușoară nuanță arămie. Essilor premium, pe de altă parte, garantează o protecție de până la de trei ori mai mare și o filtrare selectivă a razelor UV și a luminii albastru-violet. Ele elimină reflexiile și, datorită clarității optimizate a lentilelor, au doar o nuanță ușor reziduală.

eyerim vision Essilor premium
Protecție împotriva radiației albastru-violet de la ecranele digitale și a luminii artificiale Protecție de 3 ori mai mare și filtrare selectivă a radiației UV și a luminii albastru-violet
Culoare arămie a lentilelor Claritate optimizată a lentilei (culoare reziduală redusă)
Confort vizual ridicat și prevenirea oboselii ochilor Confort vizual ridicat și prevenirea oboselii ochilor
  Eliminarea reflexiilor




Cu versiunea eyerim vision a ochelarilor de soare cu dioptrii, poți alege dintre finisajele de suprafață și culorile disponibile și obții nu doar ochelari la modă, dar și ochelari complet funcționali. Cu Essilor premium, un finisaj premium te așteaptă dincolo de protecția standard împotriva reflexiilor și a radiațiilor UV și îți permite să vezi contrastele mai mari și o rezoluție mai bună a culorilor. Acești ochelari de soare cu dioptrii moderni au fost dezvoltați pentru a se potrivi rețetei tale de ochelari și îți oferă o vedere perfectă chiar și în condiții de lumină puternică.


Ochelari de soare cu dioptrii - Clasic

eyerim vision Essilor premium
Protecție optimă împotriva radiațiilor UV Protecție maximă împotriva radiațiilor UV
Protecție UV în partea frontală a lentilei Excelentă protecție UV pe ambele părți ale lentilei
  Factor de protecție UV E-SPF 50+
  Rezistență crescută la zgârieturi

 

 Ochelari de soare cu dioptrii - Polarizați

eyerim vision Essilor premium
Blochează razele soarelui și elimină reflexiile Blochează la maximum lumina soarelui și elimină reflexiile

Potrivite pentru condus și pentru toate activitățile în aer liber

Potrivite pentru condus și pentru toate activitățile în aer liber
Calitate optimă a vederii Calitate maximă a vederii
Îmbunătățirea culorilor naturale și îmbunătățirea contrastelor Afișare perfectă a culorilor și oferă cele mai profunde contraste
  Cea mai bună protecție și rezistență la zgârieturi
  Protecție dublă împotriva reflexiilor și a razelor UV
  Factor de protecție UV E-SPF 50+


Ochelari de soare cu dioptrii - Cu lentile oglindă

eyerim vision Essilor premium
Tratament cu efect de oglindă pe suprafața frontală a lentilelor Tratament cu efect de oglindă pe suprafața frontală a lentilelor
Tratament antireflex cu reflexie reziduală verde pe suprafața din spate a lentilelor Tratament antireflex pe suprafața din spate a lentilelor
Protecție optimă împotriva radiațiilor UV Protecție maximă împotriva radiațiilor UV
  Rezistență puternică la zgârieturi, murdărie și amprente

 

Dacă alegi lentile fotocromatice (heliomate), varianta eyerim vision îți oferă o adaptare rapidă la lumină cu o culoare reziduală minimă în interior și o bună protecție împotriva radiațiilor UV și a luminii albastre. Lentilele Essilor premium cu tehnologia inteligentă Transitions Xtractive® sunt cele mai întunecate lentile fotocromatice de pe piață în acest moment. Tranzițiile între închiderea și deschiderea lentilelor sunt cele mai rapide cu această tehnologie. În interior, sunt ușor colorate pentru a oferi cea mai ridicată protecție împotriva radiațiilor UV și a luminii albastre.

eyerim vision Essilor premium
Potrivite pentru purtare zilnică și pe tot parcursul zilei Potrivite pentru persoanele fotosensibile și pentru purtare la lumină foarte intensă
Reacție excelentă la lumină directă și indirectă Lentilele cele mai întunecate, potrivite și pentru șoferi
Adaptare rapidă și schimbare a intensității culorii Adaptare ultrarapidă și reacție imediată la schimbări de lumină
Aproape transparente în interior Aproape transparente în interior
Protecție împotriva radiațiilor UV și a luminii albastre Protecție împotriva radiațiilor UV și a luminii albastre
  Factor de protecție UV E-SPF 50+

 

În concluzie, ambele tipuri de lentile oferă avantaje în funcție de nevoile individuale și în funcție de bugetul tău. În timp ce lentilele eyerim vision sunt perfecte pentru cei care caută o opțiune accesibilă și de calitate, lentilele Essilor premium oferă avantaje tehnologice și de performanță suplimentare pentru cei care sunt gata să investească în cea mai bună calitate disponibilă pe piață. Decizia este a ta!