Livrare gratuită   |   Returnare în 30 de zile
+40 316 308 201

Sună-ne 8:00 - 16:00

Trimite-ne un email contact@eyerim.ro

Briko
Lava Fis 7.6 2001MN0 - F52 - RM3P1

Timp estimat de livrare: 13 - 15 zile lucrătoare

M

livrare în 10 zile lucrătoare Acest produs este disponibil, dar nu este în stocul nostru. Ne vom asigura că acest produs va fi expediat către tine în 10 zile lucrătoare. Livrarea rapidă a produselor este importantă pentru noi, așa că vom face tot posibilul să expediem comanda cât mai repede.

Pret dupa configuratie: 0,00 LEI

Limited availability 770 LEI 689 LEI

Pret dupa configuratie: 0,00 LEI

 • LIVRARE GRATUITĂ

  Livrarea este gratuită în toate țările Uniunii Europene și. Pentru mai multe informații, dă click aici

 • PLATĂ LA LIVRARE

  Plătești când primești produsul acasă. Pentru mai multe informații, dă click aici

 • Reseller autorizat

  eyerim este un reseller oficial pentru toate brandurile disponibile pe site. Lucrăm direct cu producătorii și brandurile lor. Află mai multe.

Acest model în diferite culori

Detalii

 • Marca Briko
 • Culoare rame Negri
 • Formă rame Lentilă unică
 • Culoare lentile Roșii
 • Tip de rame Ramă completă
 • Material Plastic
 • Colecție Femei, Bărbaţi
 • Culoarea ramelor utilizate de producător Matte Black / Fluorescent Orange
 • Polarizați Nu
 • Culoarea lentilelor utilizate de producător Mirrored Red
 • Model Lava Fis 7.6 2001MN0 - F52 - RM3P1
 • Materialul utilizat de producător Thermoplastic Polyurethane

Descriere

Briko este un brand italian fondat în 1985 în orașul Milan, unde flacăra Scuderia încă arde datorită unor celebri atleți: începând de la skiori precum Alberto Tomba, Marc Giardelli, Lasse Kjus sau Deborah Compagnoni. Misiunea Briko este să aducă această energie în produsele lor pentru a crea ceea ce au nevoie atleții în căutare de performanță dar în condiții de siguranță fără niciun compromis.

Ochelarii de ski Lava Fis 7.6 2001MN0 - F52 - RM3P1 reprezintă apogeul Briko pentru decenii de muncă și experiență în construirea, testarea și perfecționarea ochelarilor de ski în cooperare cu atleții profesioniști. Geometria specifică acestor rame oferă vizibilitate de neegalat și face ca Briko să se potrivească perfect cu produsele celor mai cunoscuți producători de căști: Bolle, Giro, Anon, K2 sau Smith. Ventilatoarele interioare oferă o mai bună ventilație anti-ceață chiar și în cele mai intense condiții.


Acest model include:

Lentile interschimbabile: Pink
Condiții viabile: null condiții
VLT: 43-80%


Cumpărați ochelarii Briko Lava Fis 7.6 2001MN0 - F52 - RM3P1 de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original.

TEHNOLOGII INCLUSE
Bumper System

Bumper System face ca ramele să fie mult mai moi și confortabile. Structura ramelor este făcută din anumite legături diagonale foarte flexibile care protejează fața în cazul unei căzături puternice prevenind astfel impactul asupra feței.

Flexa System

Ramele sunt foarte ușor de adaptat oricărui tip de față datorită materialului TPU cu margini ergonomice făcut să se așeze perfect pe orice suprafață.

Slider System

Lentila este fixată pe centrul ramei, eliberând astfel marginile acesteia pentru a oferi mai multă flexibilitate pe ramă.

Racing Cap

Rama este compatibilă cu acel racing cap care închide partea de sus a ventilării în cazul unor temperaturi scăzute.

Mărimi

Majoritatea ochelarilor de ski sunt fabricați în mărimea standard M și se potrivesc atât pentru adulți cât și pentru adolescenți. Această mărime este potrivită pentru majoritatea persoanelor așa că sunt șanse mari ca această mărime să fie potrivită și pentru tine.

Ochelarii de ski cu mărimea L au ramele mult mai late, înalte și mult mai adânci pentru a se potrivi persoanelor care poartă de obicei mărimea L.

Ochelarii de ski cu mărimea S au ramele mult mai scurte, înguste și sunt făcute pentru cei cu fețe mai mici. Se potrivesc atât copiilir cât și adolescenților, iar uneori chiar și adulților.