Livrare gratuită   |   Returnare în 30 de zile
+40 316 308 201

Sună-ne Luni - Vineri 09:00 - 17:00

Trimite-ne un email contact@eyerim.ro

Polaroid Sport 07886 9CA/RC Polarized

    Out of stock
  • Livrare: GRATUIT

  • Timp estimat de livrare: Momentan nu se află în stoc

  • Returnare: 30 de zile

240 LEI 164 LEI

Pret dupa configuratie: 0,00 LEI

Detalii

Descriere

Polaroid este lider mondial în tehnologia lentilelor polarizate și unul dintre cele mai de încredere branduri de ochelari. Colecția Polaroid Sport vă oferă tot ce vă doriți pentru a merge mai departe. Ramele sunt rezistente, însă incredibil de confortabile, în timp ce lentilele polarizate performante reduc oboseala vizuală la minimul posibil.

Ochelarii de soare Polaroid Sport 07886 9CA/RC Polarized fac parte din noua colecție Polaroid Sport realizați cu atenție pentru bărbați și femei. Acest elegant model cu rame complete reflectă cele mai noi trenduri în design modern de ochelari și forma dreptunghiulari face ca Polaroid Sport 7886 să fie cea mai bună alegere pentru fețele rotunde sau ovale.

Materialul folosit pentru aceste rame este propionatul foarte ușor. În comparație cu plasticul, propionatul este mult mai ușor, mai flexibil și 100% hipoalergenic. Lentilele sunt construite pentru a respinge 100% din razele UV dăunătoare.Filtrul polarizat îndepărtează 99.9% din strălucirea orbitoare și mărește contrastul așa că poți vedea cât mai clar și în culori cât mai plăcute.


Cumpărați ochelarii Polaroid Sport 07886 9CA/RC Polarized de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original.

Mărimi

  • Lens width: 70 mm 70 mm
  • Lens height: 40.6 mm 40.6 mm
  • Punte nazală: 18 mm 18 mm
  • Lungime toarte: 115 mm 115 mm

Pentru marea majoritate a persoanelor pentru care mărimea M este potrivită. Este foarte probabil că va fi mărimea corectă și pentru tine. Pentru a fi sigur, folosește următorul truc, utilizând o carte de credit standard:
Credit Card

Scartea se întinde mult dincolo de capătul ochiului tău

Mcartea se termină la capătul ochiului

Lcartea nu ajunge la capătul ochiului