Livrare gratuită   |   Returnare în 30 de zile
+40 752 756 270

Sună-ne Luni - Vineri 09:00 - 17:00

Trimite-ne un email contact@eyerim.ro

Sferoflex SF2201 268

Sferoflex

Sferoflex SF2201 268

  • Livrare: GRATUIT

  • Timp estimat de livrare: Momentan nu se află în stoc

  • Returnare: 30 de zile

Out of stock 380 RON 304 RON

Pret dupa configuratie: 0,00 RON

Detalii

Descriere

Sferoflex și-a luat numele după semnătura de pe balamaua flexibilă, inventată în 1941 în Rovereto, Italia, unde sunt încă produși ochelarii Sferoflex și în ziua de astăzi. Acest mecanism cu arc sofisticat permite ramelor să se adapteze oricărei fețe. Sferoflex este alegerea ideală pentru cei care caută confort la un preț accesibil.

Ochelarii Sferoflex SF2201 268 fac parte din ultima colecție de la Sferoflex, creată cu mare atenție pentru bărbați. Acest model elegant cu rame complete reflectă ultimele trenduri din designul contemporan de ochelari, iar forma ochelarilor dreptunghiulari fac din Sferoflex SF2201 alegerea ideală în special pentru fețele rotunde sau ovale.

Materialul utilizat pentru crearea acestor rame este metalul rezistent la coroziune, care îi face practic indestructibili. Lentilele pentru prescripție vândute pe eyerim sunt produse și tăiate de către compania noastră parteneră recunoscută la nivel internațional, având o tradiție de peste 40 de ani. Acestea oferă protecție de 100% împotriva razelor ultraviolete și asigură cea mai bună claritate și vedere posibilă, beneficiază de o peliculă antireflex, antizgâriere și de respingere a apei.

Cumpărați ochelarii Sferoflex SF2201 268 de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original, care include și o cârpă moale de curățat.

Mărimi

  • 50 mm
  • Standard
  • 21 mm
  • 145 mm

Pentru marea majoritate a persoanelor pentru care mărimea M este potrivită. Este foarte probabil că va fi mărimea corectă și pentru tine. Pentru a fi sigur, folosește următorul truc, utilizând o carte de credit standard:
Credit Card

Scartea se întinde mult dincolo de capătul ochiului tău

Mcartea se termină la capătul ochiului

Lcartea nu ajunge la capătul ochiului